26 januari 2022

 

Negatieve invloeden van teveel sex

Negatieve invloeden van teveel sex op ons energiesysteemBinnen de Tao is seksuele energie *Ching* en het is een hele belangrijke energie in ons lichaam!

Het lichaam biedt hoge prioriteit aan de voortplanting. Veel binnenkomende energie wordt daarom rechtstreeks naa de seksuele organen gevoerd. De Ching wordt opgeslagen in de zaadcellen en eierstokken, geen enkel ander deel van het lichaam wordt zo rijkelijk van energie voorzien. Sperma is een schatkist vol energie, ejaculeert een man dan gooit hij dus niet enkel zijn zaad maar ook een wezenlijk deel van zijn energie naar buiten. Ejaculeren is bij een man energieverlies, dus ook verlies van vitaliteit.

Wanneer ejaculeert men nu te veel? Jonge mannen hebben uiteraard normaal gesproken meer energie dan oudere mannen, Binnen de TAO, maar ook andere tantra stromingen wordt mannen daarom geadviseerd om naar mate ze ouder worden minder te ejaculeren.

De tao gaat nog verder. Seksuele energie is dus een bron vanvitaliteit. Die schatkist bevindt zich dus in de eierstokken en het zaad. Het is alleen zo jammer dat deze schatkist alleen maar wordt geopend voor seksuele activiteiten.Als je nml deze energie over het gehele lichaam kunt verspreiden dan heeft dat een groot vitaliserend effekt.

Men kan dat bv de energie door het lichaam laten stromen tijdens het vrijen zodat de man niet ejaculeert maar de energie door het lichaam laten stromen.

Je kunt dit ook gezamelijk laten stromen tijdens het vrijen.

In het oude china sliepen vele oude chinese mannen met jonge maagden, niet voor de sex maar om zichzelf op te laden met energie van deze jonge deernes.

Lees ook:   Heldervoelen

Sex is eveneens nooit een terloopse bezigheid, want sex hebben met een ander betekend ook in de energie van de ander zijn, daarom heb je altijd wat bij je van andermans energieen, verklaart vaak waarom de ene partner de ander van bedrog verdenkt ondanks dat diegene niets heeft laten merken, ergens bespeurt men dit in het energieveld van de ander.

 

Gerelateerde berichten