web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaalSpiritueel

Laten we ons ontdoen van negativiteit

e8a303d50320c9c371f1146b2bd0cd46 AnGel-WinGs.nl

Negativiteit verwijderen. Bij thuiskomst, na actieve sociale contacten, vergaderingen, communicatie, is het erg belangrijk om niet alleen externe, maar ook subtiele lichaamshygiëne te handhaven. Een vrouw is als een spons; ze absorbeert snel informatie en emoties van de mensen om haar heen. Dat is de reden waarom vrouwen voorheen niet werkten, om de negativiteit van buitenaf niet ‘op te pikken’ en mee naar huis te nemen.

Hoe je van negativiteit af kunt komen
Maar we leven in een tijd waarin vrouwen net zo actief zijn in de samenleving als mannen, we communiceren veel, communiceren en zijn onvermijdelijk verzadigd met informatie uit de wereld om ons heen. Soms heel negatief.

Hoe voorkom je dat sociale ‘negativiteit’ het huis binnendringt? Uzelf ervan reinigen en niet toestaan ​​dat de harmonie in het gezin wordt verstoord?

Er is een eenvoudig ritueel dat je zal helpen de innerlijke zuiverheid te behouden, je hoeft er alleen maar een gewoonte van te maken:

Elke keer dat u thuiskomt, moet u douchen, idealiter om alle negatieve informatie weg te spoelen. Water reinigt ook het subtiele lichaam goed.

Als het niet mogelijk is om je haar te wassen, moet je het met water besprenkelen. Het haar van een vrouw verzendt en draagt ​​informatie goed over, dus het moet worden schoongemaakt. Sprenkel gewoon water op je hoofd.

Lees ook eens:  Wat Zijn Voorspellende Dromen!?

Als u niet kunt douchen, sprenkel dan wat water  op uw hoofd en was uw gezicht, armen en benen als u thuiskomt.

Het gezicht van een vrouw is een symbool van haar schoonheid; je moet je gezicht beschermen tegen negatieve en jaloerse blikken; je gezicht wassen helpt hierbij. Het zal uw schoonheid en frisheid behouden!

Handen symboliseren het contact met de wereld; er worden veel sensaties en informatie in opgeslagen; het moet ook worden gereinigd. Waarom wil je intuïtief je handen wassen na het tellen van geld? Dit is ons onderbewustzijn dat probeert onszelf te reinigen van de zware energie van andere mensen, die mogelijk in geld zit.

Het karma van een persoon wordt verzameld in de voeten. Daarom zou je heel blij moeten zijn als je schoenen worden gestolen, omdat de persoon die ze heeft gestolen een deel van je slechte karma wegneemt. Als u uw voeten regelmatig wast, verwijdert u de opeenhoping van slechte energie.

Als het niet mogelijk is om zelfs maar een minimale wassing uit te voeren, dan moet je je een pure lichtstraal voorstellen die je lichaam van buiten en van binnen reinigt. Hoe dieper je dit visualiseert, hoe beter het zal zijn. Je kunt je ook een reinigende vuur- of energiedouche voorstellen.

Lees ook eens:  Getal duivel is niet 666 maar 616

Het belangrijkste is om dit te gebruiken, want als we onszelf niet reinigen, hoopt de negatieve energie van de wereld om ons heen zich steeds meer in ons op en leidt tot ziekte, angst en stress.

Aan de andere kant, onthoud de toestand wanneer u uit de douche komt? Lichtheid, frisheid, zuiverheid… En als je jezelf besprenkelt met gezegend water, rozenwater, water uit heilige rivieren, zijn de sensaties gewoon ongelooflijk.

Dit treft niet alleen vrouwen, maar ook kinderen. Wanneer een kind te veel met andere kinderen omgaat en te opgewonden of zeurderig wordt, hoeft u alleen maar zijn/haar gezicht te wassen met nectar, die het water van verschillende heilige rivieren en meren bevat. Het kind kalmeert onmiddellijk.

Gebruik dit dus voor jezelf, blijf mooi, fris, schoon, als een lotusbloem waarvan de bladeren zelfs in vuil water niet vuil worden.

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥