...

04 december 2021

 

Jongetje (4) geplet door grafzerk bij komische act

Jongetje (4) geplet door grafzerk bij komische act

Een vierjarig jongetje uit de Amerikaanse staat Utah is overleden toen hij andere kinderen aan het lachen probeerde te krijgen. Carson Dean Cheney was donderdagavond met zijn vader op een kerkhof in Park City voor een fotoshoot, toen een twee meter hoge grafsteen op hem viel. Het jongetje overleed ter plaatse.

De vader van de jongen, Zac Cheney, klust na werktijd bij als amateurfotograaf. Op het Glenwood Cemetery was hij portretten aan het maken van een andere familie. Hij had de locatie uitgekozen vanwege van het prachtige landschap.

Omdat een paar kinderen voor de lens niet wilden lachen, probeerde Carson Dean zijn vader te helpen. Hij deed alsof hij een kabouter was. Hij ging achter een grafzerk staan en maakte de kinderen aan het lachen door zijn hoofd vanachter de steen te laten zien.

Daarop brak de metalen constructie die de zerk op zijn plaats hield. De grafsteen viel op de jongen. Hij bleek zo zwaar, dat er drie mannen voor nodig waren om het gevaarte van hem af te krijgen. Toen was het al te laat.

‘Carson stierf terwijl hij anderen aan het lachen probeerde te krijgen’, aldus Curtis Morley, een familievriend, tegen persbureau AP.

 

Triest! Waar plaats ik dit onder? Hmm Spiritueel dan maar…Waarom?

De vader van de jongen, Zac Cheney, klust na werktijd bij als amateurfotograaf. Op het Glenwood Cemetery was hij portretten aan het maken van een andere familie. Hij had de locatie uitgekozen vanwege van het prachtige landschap.

Omdat een paar kinderen voor de lens niet wilden lachen.

Mij is altijd geleerd dat je geen foto’s maakt op een kerkhof, bijgeloof oid…geen idee..respect?
Ja!
Geen locatie om foto’s te maken van mensen en kinderen, zeker niet met een klein kind erbij, niet dat zoiets reden is voor, bv een boze geest die de grafzerk om liet vallen oid.
Nee, dat niet. Hoewel je weet het maar nooit, er zijn verhalen genoeg over dat het mogelijk kan zijn?
BV over een snelweg waar ooit Indianen begraven werden de grond was ontheiligd en er gebeurden statistisch gezien abnormaal veel ongelukken, de Indianen zeiden toen dat het kwam, omdat de blanke hun heilige grond had ontheiligd en geen respect had voor hun doden.

Lees ook:   ZOVEEL KOST SAFARI OM DIEREN TE DODEN

Bizar & triest verhaal dit…

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten