web analytics

Aardgebonden zielen naar het licht sturen

Aardgebonden zielen naar het licht sturen

What happens after death? What to expect when your loved one crosses over.
Wat zijn aardgebonden geesten?

Aardgebonden geesten zijn overleden mensen. Het zijn de geesten van mensen die zijn gestorven en om de een of andere reden de kans misten misten (of weerstonden) om over te gaan naar het Licht.

Er zijn veel redenen waarom deze geesten mogelijk aan de aarde gebonden zijn gebleven, vooral in onze maatschappij waar  het onderwerp van de dood wordt gevreesd en vermeden.

Aardgebonden geesten zijn bijna altijd verwarde zielen. Ze zijn gestorven en weten niet waar ze heen moeten of hoe ze zelf naar het licht kunnen oversteken. Sommige zielen vrezen het oordeel voor hun ‘zonden’ tijdens het leven en klampen zich vast aan het aardse rijk uit angst om naar de hel te gaan, of om te proberen ‘een onrecht goed te maken’ of een andere onafgemaakte zaak te voltooien.

Voor veel van de aardgebonden geesten die niet oversteken naar het licht, was hun dood snel en onverwacht, zoals een auto-ongeluk of een ongeluk, en ze realiseren zich misschien niet eens dat ze dood zijn.

Er zijn ook geesten die het te moeilijk vinden om het aardse leven  te verlaten terwijl hun families rouwt en verdriet heeft over hun heengaan, of als zij zich zorgen maken over hoe hun dierbaren het zullen redden als ze er niet zijn om te helpen. Dat is natuurlijk ook enorm pijnlijk.

Aarde gebonden zielen zijn vaak te vinden in de huizen waar ze vroeger woonden, in bars of in andere gebouwen waar ze veel tijd doorbrachten (dit is een veelvoorkomende oorzaak van zogenaamde spookhuizen). Ze hebben de neiging om te blijven waar het hen bekend voorkomt. (Dus niet op een begraafplaats!)

Aardgebonden geesten hebben niet langer een lichaam en ze hebben een energiebron nodig die is geaard  om zo in het fysieke om te blijven.

In plaats van over te steken naar het licht, zullen geesten zich hechten aan een locatie, een item, een geliefde of zelfs een vreemdeling tot wie ze zich aangetrokken voelen.

Dit is meestal niet bedoeld als een kwaadwillende aanval, of dat ze er zijn om te ‘achtervolgen’, maar ze voelen vaak dat ze kunnen helpen of zijn gewoon in de war over het proces en hechten aan iemand van wie ze houden, haten, of aan iemand die heeft te maken heeft in het aardse leven met soortgelijke uitdagingen, problemen of verslavingen.

Erda the Wala by *JayelDraco on deviantARTErda, the wisest of the Wala. She is an earth elemental, ancient and clairvoyant. She advises Wotan king of the gods with her spotless intuition. She is the mother of Wotans Walkure Daughters.

Wanneer aardgebonden geesten zich hechten aan een persoon (meestal in hun aura), is de energie erg belastend voor de persoon aan wie ze gehecht zijn …

Dit is een vorm van bezit (bezetenheid), en toch is het veel minder sensationeel dan films en media doen vermoeden,  terwijl het snel kan worden behandeld met name met bewustzijn en een beetje hulp van engelen!

Laten we eerst een stap terug doen en naar een ander soort geest kijken … Omdat er “geesten” zijn die geen “aardgebonden geesten” zijn.

Lees ook:   Een nieuw begin op aarde

Dus wat zijn spoken?
Geesten zijn in wezen gewoon een vastzittende energie.

Echt, onze samenleving heeft een vreemde relatie met geesten … We houden ervan om ze te vrezen, en om “spookverhalen” te vertellen, en er zijn ontelbare films, tv-shows en rondleidingen gecreëerd die geesten compleet  dramatiseren.

In werkelijkheid zijn spoken meestal veel minder schokkend dan de media graag weergeeft …

Voor het grootste deel proberen geesten ons niet bang te maken, te terroriseren of de mensheid te manipuleren …

Het zijn gewoon vastzittende energieën die op een fysieke locatie achterblijft, of aan een object is bevestigd.

A beautiful angel in white pointing up to heaven.

Wat wij als “spoken” waarnemen, kunnen soms dus aardgebonden geesten zijn, of de zielen van mensen die zijn gestorven maar niet het aardse vlak hebben verlaten … Maar spoken kunnen ook vastzittende of stagnerende energie zijn van mensen die nog leven en die  sindsdien zijn verder gegaan. Zonder te worden gewist uit de ether; gewelddadigheden (zelfs wanneer de dood niet heeft plaatsgevonden) en intense negatieve of emotionele gebeurtenissen of mensen kunnen “geesten” of “energetische gehechtheden” veroorzaken die blijven hangen in de ruimtes waar ze voorgekomen zijn.

De definitie van spoken is een soort van dichte energie (van de levenden of doden) die blijft hangen op fysieke locaties, hecht aan objecten…

De energie van spoken is niet eng …

Maar het is en voelt zwaar!

De aanwezigheid van geesten, of het nu is van aardgebonden geesten, of emotionele gebeurtenissen uit het verleden, kan een dicht, verdrietig of zwaar gevoel in  uw maag veroorzaken.

Je kent dat gevoel als je een oud gebouw binnenloopt en je, je meteen zwaar voelt? Alsof je een energetisch gewicht hebt laten vallen?

Geesten zijn eenvoudig te verwijderen, met een proces dat hieronder staat.

Als de geest waar je mee te maken hebt toevallig een aardgebonden geest is, is er iets meer dat nodig is.

Het is niet alleen een kwestie van aardse geesten opruimen of vrijgeven … Het helpt hen om over te steken naar het licht.

Om welke redenen een ziel  dan ook niet is overgestoken en een aardgebonden geest is geworden …

Ze moeten in het Licht worden vrijgelaten zodat ze naar de Bron kunnen terugkeren en hun zielenevolutie kunnen voortzetten.

Ze hoeven vaak alleen maar te weten dat ze niet veroordeeld zullen worden en bv. niet ‘naar de hel gestuurd’ worden wanneer ze oversteken en dat ze veel beter kunnen helpen en op hun geliefden uitzien zodra ze hun overgang naar het licht maken.

Als jij of iemand die je kent die overleden is die een  gehechtheid aan een geest heeft, kunnen ze allerlei emotionele achtbanen veroorzaken bij die persoon, waaronder de versterking van vele angsten, verslavingen, pijntjes, negatieve gedachten, angsten, verlangens, pijnen en gedrag.

Dit komt omdat de werkelijke aardgebonden geesten (zielen) nog steeds hunkeren naar hun verslavende substantie van keuze, en als ze energetisch aan je gehecht zijn, zorgen zij  er dan voor dat je ernaar hunkert.

Lees ook:   Tweelingzielen update • Nieuwe maan in Stier

Als ze zich verdrietig, verward, boos of gefrustreerd voelen in je nabijheid, zul je het ook voelen (en vaak verwarren met deze mentale formaties alsof deze van jezelf zijn).

Fundamentele ‘paranormale’ bescherming zal werken om aardgebonden zielen uit je energie te houden, en wanneer je inderdaad aardgebonden hechtingen vindt op locaties, mensen of zelfs in je aura, is het proces om hen te helpen over te steken naar het licht met de hulp van de engelen eenvoudig en effectief.

Een ding  is dat als je een aardgebonden hechting hebt, je, je het misschien niet realiseert, ook al veroorzaakt het negatieve gedachtenpatronen en -gevoelens.

Als je niet zeker weet of je een of andere vorm van spirituele gehechtheid ervaart, vraag je engelen (gidsen, Hogere zelf) om een ​​bevestiging die ze je graag zullen brengen. Het leren van pendelen met wichelroedelopen is een andere  manier om duidelijk  antwoorden te krijgen en geen antwoorden van de geest, zodat je kunt bepalen of je een entiteit bij je hebt.

Vraag in dit geval gewoon: “Is er een aardgebonden ziel aanwezig in mijn aura, huis, buurt, kantoor, enz.?”

Aardgebonden geesten.

Als je eenmaal hebt vastgesteld dat je een aardgebonden ziel bij ”de hand hebt”, (in jou, op een locatie, of aan iemand anders gehecht) … kun je helpen om hen in het licht los te laten met de hulp van de Aartsengelen.

Het oversteken van aardgebonden geesten naar het licht is belangrijk lichtwerk.

Zelfs als de geesten de beste bedoelingen hebben om op de aarde te blijven, dragen ze een dichte energie.

Het dient hen en allen, om toch over te steken naar het licht, en bv. met de hulp van Aartsengel Metatron en Aartsengel Azrael is er een eenvoudig proces om je te helpen dit lichtwerk te doen.

-Aartsengel Metatron & Aartsengel Azrael ~

UMA LINDA CIGANA DO ORIENTE: A ALMA NÃO FAZ PARTE DO QUE É CORPÓREO, ENTRETANTO...

Hoe doe je dit?

Ten eerste, visualiseer jezelf omringd met een bol van gouden en wit licht. Vraag om bescherming van de Goddelijke lichtwereld.
Doe een beroep in de geest op de assistentie van Aartsengel Michael, Aartsengel Raphael en Aartsengel Uriel, Metatron en Azrael om je te helpen met de bevrijding. Vraag deze engelen om de aardgebonden ziel een bevestiging te laten zien dat het veilig is om over te steken naar het licht. Je kunt tegen de aarde gebondene ziel praten en leren wie ze zijn, maar het is niet verplicht.

Stel je het witte licht boven je voor je en dat dit het licht oproept, en vraag dan de engelen dat een familielid, vriend of huisdier van de aardgebonden geest helpt om ze in het licht te krijgen.

Je kunt dit ook visualiseren in gedachten vaak zie je dit dan ook wel.

Adem en visualiseer nu de lichtbol om je heen en dat het de aardgebonden ziel richting het licht stuurt.  Terwijl de bol de ziel optilt, wordt de aarde-gebonden gehechtheid opgetild en uit je energieveld getrokken. Hun geliefden in de geest reiken naar beneden en moedigen hen aan om te gaan. De aardgebonden ziel  wordt vrijgegeven in het licht, en keert terug naar de bronenergie … voor het hoogste en grootste goed.

Lees ook:   Tarot Lenormand Cursus

Stel je nu voor dat je weer omringd bent door wit licht en vraag aan je gidsen om je aura en energie terug te brengen in balans, licht en liefde.

Roep ten slotte Aartsengel Raphael aan om je energie te kalmeren met smaragdgroen helend licht, en het is voltooid.

Dit is het proces van het loslaten van aardgebonden attachments, die je voor jezelf en anderen kunt doen als je wordt begeleid. Na de bevrijding check je in met je gevoel of gebruik je een pendel om te controleren of de release succesvol was.

~ Aartsengel Metatron & Azrael

Bij het oversteken van aardgebonden zielen, volgt er een ongelooflijke golf van liefde, licht en dankbaarheid  op het moment dat de aardgebonden geest vrijkomt. Dit komt van de geest op het moment dat ze het licht bereiken en uiteindelijk de waarheid zien, van hun geliefden in de hemel en van de engelen met dankbaarheid en waardering voor je bereidheid om dit belangrijke werk  te voltooien.

Mocht je dit te ingewikkeld vinden, je kunt je gidsen ook vragen of zij er zorg voor willen dragen! Ook bij volgende aardgebonden zielen.
Soms blijven ze dan komen bij jou omdat ze weten dat jij hen kunt helpen als je dit niet wilt of eng vindt, vraag het dan op die manier aan je gidsen.

 

Wat zijn gekruiste geesten?

Gekruiste geesten zijn wezens die zijn gestorven en succesvol zijn overgestoken naar het licht (met of zonder uw hulp).

Eenmaal overgestoken, bestaan ​​zij verder als geesten in het spirituele rijk, en kunnen ze communiceren met de mensheid, en zelfs bezoeken zonder een energetische balast te zijn.

Overgestoken geesten gebruiken spirituele energie om met ons te communiceren in het fysieke, of bereiken ons via visitatiedromen, tekenen en zelfs engelen om ons te laten weten dat ze oke zijn en dat zelfs na de dood hun ziel voortleeft.

Wanneer geesten oversteken naar het licht, worden ze opgewacht door hun gidsen en zielefamilie.

Ze herzien hun leven, genezen van eventuele trauma’s en gaan verder op hun pad van groei en leren van de ziel.

Wanneer ze ons in het fysieke naar ons lichaam reiken, is hun aanwezigheid verheffend, als een warm tintelend gevoel vol liefde.

Dit is een van de duidelijkste manieren om aardgebonden geesten en geesten te ervaren, afgezien van gekruiste geesten …

-Hoe voel je je in hun aanwezigheid?

-Ben je bang, zwaar, overweldigd? Is het een geest of aardgebonden geest waarmee je te maken hebt.

Is de verbinding subtieler, lichter en warmer? Dit zijn ‘visitekaartjes’ van onze geliefden in de hemel die zijn overgestoken naar het licht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button