web analytics
...
Corona

Let niet op die zg varianten maar kijk naar de gevaren van corona vaccins

Net op tijd voor de eindejaarsvakantie  brachten functionarissen van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en hun  gekochte media-agenten een nieuwe ronde horrorverhalen uit over een vermeende COVID-“variant”.

Hun schijnbare hoop is dat het gesynchroniseerde gedoe over ‘varianten’  het publiek zal  afleiden van de ware nachtmerrie die zich aan het ontvouwen is: een recordbrekende  stijging van de sterfte door alle oorzaken  die niet alleen verdacht schrikt met de timing van de uitrol van de COVID-vaccinatie, maar ook met de  belangrijkste bijwerkingen  – hartfalen, hartaandoeningen, aandoeningen van de bloedsomloop en beroertes – die verband houden met de  experimentele  COVID-schoten.

Mediaberichten erkennen het stijgende tij van ” extra niet-COVID-sterfgevallen ” en ” ernstig zieke mensen ” die de spoedeisende hulpafdelingen overspoelen , en stellen zelfs dat patiënten ”  veel zieker verschijnen  dan [personeel van Er] ooit heeft gezien” en jonger zijn dan verwacht.

Hoewel ze toegeven dat de ongebruikelijke symptomen van patiënten – buikpijn, bloedstolsels, hartaandoeningen en tintelingen in ledematen – niet COVID-gerelateerd zijn, beweren gezondheidsfunctionarissen dat “niemand weet waarom” ze optreden.

Voor  anderen ligt de verklaring voor de hand. “Dit zijn precies de aandoeningen die je zou verwachten te zien,” zei Mike Whitney van The Unz Review, “als je miljoenen mensen net had geïnjecteerd met een klontervormend biologisch middel dat een gewelddadige immuunrespons veroorzaakt die de binnenwand van het bloed aanvalt. schepen die ernstige schade toebrengen aan de kritieke infrastructuur van het lichaam.”

 

UCLA kinderarts J. Patrick Whelan, MD, Ph.D., waarschuwde de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) in december 2020 ruimschoots voor dit scenario.

Destijds maakte Whelan zich al grote zorgen over het risico van ” langdurige of zelfs permanente schade  aan [de] hersenen of de microvasculatuur van het hart” door stolling en ontsteking veroorzaakt door de op spike-eiwit gebaseerde vaccins.

In juli 2021 was de Canadese arts Dr. Charles Hoffe het daar volledig mee eens. Hoffe’s ervaring met COVID-gevaccineerde patiënten gaf aan dat niet alleen “wijdverbreide microscopische bloedstolling” een vrijwel ” onvermijdelijke ” uitkomst is van de mRNA-vaccins, maar dat “het ergste”, naar alle waarschijnlijkheid, “nog moet komen”.

De Zuid-Afrikaanse arts Dr. Shankara Chetty noemde onlangs het synthetische spike-eiwit van de vaccins “een van de meest  gekunstelde vergiften  die de mens ooit heeft gemaakt.”

Gebroken harten

Veel deskundigen maken zich zorgen over het alarmerende hart en andere atypische gezondheidsproblemen die wereldwijd toenemen in jongere leeftijdsgroepen, en met name in het VK en de VS

De Britse arts Dr. Clare Craig vertelde de pers eind november: “De extra sterfgevallen die we zien, zijn sterfgevallen in de bloedsomloop – het zijn beroertes en het zijn hartaanvallen – en ze komen  veel meer voor bij jonge  dan op oudere leeftijd groepen.”

Craig heeft ook opgemerkt: ”  Dit jaar gebeurt er iets  heel abnormaals onder 15- tot 19-jarige mannen.”

Lees ook:   De arrogante EU!

Een  rapport in LifeSiteNews beschreef  de situatie explicieter: “Het zijn de jongeren die de dupe worden van vaccinatieschade.”

Jongere Amerikaanse tieners begonnen  bijna onmiddellijk met het melden van “angstaanjagende”  hartproblemen en andere verwondingen, bijna onmiddellijk nadat de FDA en CDC, die door de farmaceutische industrie waren belast,  afgelopen mei het noodgebruik van het COVID-vaccin van Pfizer hadden uitgebreid tot  adolescenten van 12 tot 15 jaar.

Britse rapporten hebben ook melding gemaakt van de “ plotselinge toename van telefoontjes  waarin om een ​​ambulance wordt gevraagd vanwege een hartstilstand of bewusteloosheid” na de uitrol van het COVID-vaccin voor jongere volwassenen en mensen onder de 18 jaar.

Op 12 november had het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)  meer dan 25.000  meldingen ontvangen van verwondingen of sterfgevallen na COVID-vaccinatie van 12- tot 17-jarigen.

 

Tientallen  nieuwsberichten  hebben plotselinge ineenstortingen en fatale hartaanvallen  in deze leeftijdsgroep gedocumenteerd  .

Analyses van VAERS-gegevens door Drs. Jessica Rose en Peter McCullough geven aan dat jongere tieners binnen acht weken na de uitrol van het vaccin bij 12- tot 15-jarigen  19 keer  zoveel gevallen van myocarditis (hartspierontsteking) hadden als men zou verwachten gezien de pre-COVID ” achtergrondpercentage” van myocarditis voor die leeftijdsgroep.

Verdere analyses van VAERS-gegevens door Steve Kirsch (oprichter van het COVID-19 Early Treatment Fund) hebben vastgesteld dat met COVID-19 gevaccineerde tienerjongens (16-17 jaar) mogelijk wel 1000  keer meer myocarditis vertonen  .

Maar COVID-vaccinatie treft ook onevenredig jonge volwassenen in de leeftijd van 20 en 30 jaar. Van de 18- tot 39-jarigen is  naar  verluidt 57% tot 61% volledig gevaccineerd – aanzienlijk minder dan de 85% tot 89% van de volledig gevaccineerde Amerikanen van 65 jaar en ouder.

Maar op 19 november bevatte VAERS  meer dan 213.000  meldingen van COVID-vaccingerelateerde verwondingen of sterfgevallen voor de hardere leeftijdsgroep van 18 tot 39 jaar (meer dan 23% van de meer dan  913.000 in  totaal gemelde bijwerkingen), terwijl de sterk gevaccineerde 65-plussers -plus leeftijdsgroep vertegenwoordigde 18% van het totaal (ongeveer  169.000 ).

Uit de database met ongewenste voorvallen van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat twee vijfde (41%) van de gemelde verwondingen zich voordeed bij mensen van  44 jaar of jonger .

Waarschuwingen uit de vaccingeschiedenis

Hoewel de conclusie van Rose en McCullough dat hartrisico’s na COVID-vaccinatie “aanzienlijk hoger zijn … dan voor andere bekende vaccins” misschien juist is, zijn hartcomplicaties door vaccinatie niet nieuw.

Bijsluiters  voor verschillende vaccins voor kinderen vermelden een reeks mogelijke hartproblemen, waaronder pijn op de borst, hypotensie, myocarditis, hartkloppingen, tachycardie en overlijden.

In feite begonnen  plotselinge hartdood  bij jonge kinderen merkbaar te stijgen in het begin tot het midden van de jaren 2000 – rond dezelfde tijd dat de CDC nieuwe vaccins op het pediatrische schema stapelde  .

Lees ook:   Vaccinatiebewijs is middel om te pesten'

Hoewel deze veranderingen, en andere factoren, zoals de sterk toegenomen blootstelling van kinderen aan  draadloze straling  gedurende dezelfde periode, het een uitdaging maken om vast te stellen wat de “achtergrondsnelheid” van hartproblemen bij kinderen werkelijk is, is het een veilige gok dat de incidentie van hartproblemen problemen bij jongeren zouden lager zijn zonder blootstelling aan giftige vaccins.

 

Het nieuwe normaal

Niet verontrust door de  wetenschappelijke onfatsoenlijkheid  van hun beslissing van mei voor adolescenten, of door de explosieve veiligheidssignalen die voortkomen uit VAERS en andere databases voor  vaccintoezicht,  kozen de FDA  en  CDC ervoor om de noodtoestemming van Pfizer begin november uit te breiden tot 5- tot 11-jarigen, met de Europese Unie  volgt snel .

De pers en de medische gemeenschap proberen nu beroertes  en  hartaanvallen  bij jonge kinderen, tieners en atleten te normaliseren  . In feite, in plaats van op te merken dat veel van de gezonde jonge atleten die in elkaar stortten – en in sommige gevallen stierven – tijdens sportevenementen in 2021 onlangs experimentele COVID-injecties hadden  gekregen , verdubbelen reguliere onderzoekers de  bewering  dat “gevaccineerd worden is waarschijnlijk het nummer 1 ding [voor jonge atleten] om over na te denken. ”

Ondertussen heeft  naar schatting 10%  van de 5- tot 11-jarigen in de VS ten minste één dosis COVID-vaccin gekregen. Al te treurig en voorspelbaar, stromen VAERS-rapporten binnen voor die leeftijdsgroep –  444  tussen 1 en 12 november, en nog eens 1.426 meldingen ontvangen vóór november, het resultaat van “product toegediend aan patiënten van ongepaste leeftijd”.

Zoals LifeSite News begin november somber speculeerde  : “Het is moeilijk om je niet voor te stellen … een stroom van VAERS-rapporten, case-study’s en nieuwsverslagen over kleintjes – vijf, zes en zeven jaar oud – die plotseling hartaanvallen krijgen op speelplaatsen en neervallen met hersens bloedingen en trombose.”

Aan de andere kant blijft 90% van de kinderen in de jongere leeftijdsgroep die het onheilspellende doelwit zijn van volksgezondheidsfunctionarissen voorlopig niet gevaccineerd, en nieuwsberichten suggereren dat het aantal  laag zou kunnen blijven .

Whitney van de Unz Review suggereerde: “pandemische managers en hun miljardairs zouden graag zien dat de naderende berg van bloedbad wordt  toegeschreven  aan het afnemende virus in plaats van aan hun eigen gifdoodschot.”

Gelukkig werken scherpzinnige waarnemers en kindergezondheidskampioenen om deze versleten feesttruc te voorkomen, en helpen het publiek de echte gevaren van injectie in de gaten te houden in plaats van verzonnen ‘varianten’ en ‘gevallen’.

Bron

Ik denk ook dat het ligt aan bepaalde mensen…net als bij bloedgroepen dat de één er slecht op zal reageren om welke vreemde redenen dan ook en een ander er misschien geen last van zal hebben of misschien later pas problemen gaat krijgen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept