web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & Virussen

IVERMECTIN patiënten helpt de schade veroorzaakt door COVID-prikken te overwinnen

Dit moet even gedeeld worden uiteraard…
Of het waar is, geen idee…
Maar mocht je klachten ervaren, dan is elke strohalm er één…toch?

De lancering van Operatie Warp Speed ​​eind 2020 bracht de jaren met zich mee na een ernstige en schijnbaar onverklaarbare volksgezondheidscrisis waarvan Dr. Mary Talley Bowden van BREATHEmd zegt dat deze verlichting ervaart met de hulp van ivermectine.

 

Dr. Bowden sprak onlangs met Ivory Hecker, presentatrice van The Gateway Pundit , over wat ze ziet in haar eigen praktijk, wat zowel gruwelijk is in termen van de gezondheidsproblemen die ze tegenkomt, als veelbelovend in termen van hoe ze zegt dat ivermectine helpt.

“In de afgelopen twee jaar bestond zeven procent van mijn nieuwe patiëntenafspraken uit mensen met chronische slopende gezondheidsproblemen als gevolg van deze vaccinaties,” legde Dr. Bowden uit, verwijzend naar de Wuhan-coronavirus (COVID-19) “vaccins.”

“Ik heb nog nooit zoiets gezien bij enig ander medisch product. En deze mensen – ik zie niet veel mensen binnenkomen met een beroerte of myocarditis. Ik zie de mensen met de aanhoudende problemen, en ze zijn behoorlijk moeilijk, ze zijn behoorlijk uitdagend.

Lees ook eens:  Gezonde jonge mensen sterven nu massaal in heel Australië, en de bedrijfsmedia durven nog steeds geen vaccins te noemen

Dr. Bowden zegt dat haar patiënten in deze categorie over het algemeen beter worden, maar doorgaans nog steeds aanhoudende problemen hebben die eenvoudigweg niet zullen verdwijnen, wat erop wijst dat er ernstige problemen zijn met de inhoud van de injecties.

“De meest voorkomende dingen die ik zie zijn POTS, dat is wanneer je bloeddruk en je hartslag enorm fluctueren, soms gewoon helemaal zonder aanleiding,” legde ze uit. “Ik zie ernstige huiduitslag. Ik zie hevige, willekeurige pijn die jij niet kunt verklaren. Ik zie vermoeidheid en voel me vreselijk. Ik zie trillingen. Ik zie neuropathie.”

“Deze patiënten zijn erg gefrustreerd. Normaal gesproken zijn ze naar verschillende artsen gegaan – ze krijgen het onderzoek van een miljoen dollar, en meestal komt er niets echt opdagen. Dus zullen andere artsen hen psychiatrische medicijnen, slaappillen en angstpillen voorschrijven en ze op weg sturen. Het is erg treurig.”

(Gerelateerd: Wist u dat Pfizer een ‘gedragsverandering’-programma financierde bij de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention [CDC] dat zich richtte op vaccincritici zoals Dr. Bowden met bewapende psychologische operaties?)

Dr. Bowden: Laten we oproepen om de injecties van de markt te halen

Hoewel dr. Bowden toegeeft dat de COVID-prikken waarschijnlijk niet de schuld mogen zijn van alle gevallen die ze ziet, geeft ze wel toe dat er een gemeenschappelijk patroon van symptomen is dat ze keer op keer ziet bij patiënten die volledig zijn gevaccineerd.

Lees ook eens:  Top-oncoloog eist dat de FDA de Covid-prikken terugroept vanwege de torenhoge kanker onder de gevaccineerden

“Je begint steeds opnieuw een cluster van dezelfde soort symptomen te zien optreden”, legde ze uit. “En ze gebeuren bij verder normaal gezonde mensen, wat gewoon niet logisch is.”

Toen hem werd gevraagd naar haar behandelstrategie, zei Dr. Bowden dat ze meestal begint met ivermectine, dat zich bindt aan het spike-eiwit. Ivermectine heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen en twintig verschillende werkingsmechanismen.

“De reden dat ik met ivermectine begin, is anders dan wat er in de literatuur staat, maar klinisch gezien heb ik een aantal patiënten gezien met zeer ernstige huiduitslag door deze injecties, en deze zijn behoorlijk dramatisch genezen met de ivermectine,” legde Dr. Bowden uit. .

Op basis van wat zij en haar collega’s zien, roepen dr. Bowden en minstens vijftig anderen de federale overheid op om COVID-injecties onmiddellijk van de markt te halen, in het belang van de volksgezondheid.

“We weten al heel lang dat ze niet effectief zijn, en artsen zoals ik weten hoe gevaarlijk ze zijn”, zei ze. “Elk ander product zou al lang geleden van de markt zijn gehaald, en het wordt tijd dat we hetzelfde doen met deze COVID-injectie.”

 

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥