web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

De kracht van het HAARP-project om overal op aarde energie vrij te maken die kan wedijveren met kernbommen

De militaire belangstelling voor de ruimte nam tijdens en na de Tweede Wereldoorlog toe als gevolg van de introductie van raketwetenschap, de aanvulling op nucleaire technologie.

De vroege versies omvatten de buzz-bom en geleide raketten. Ze werden beschouwd als potentiële dragers van zowel nucleaire als conventionele bommen. Van amg-news.com

Tussen 1945 en 1963 ontwikkelden  rakettechnologie en kernwapentechnologie zich  gelijktijdig. Tijdens deze periode van intensieve atmosferische kernproeven werden explosies geprobeerd op verschillende niveaus boven en onder het aardoppervlak.

Sommige beschrijvingen van de beschermende atmosfeer van de aarde die tegenwoordig bekend zijn, zoals het bestaan ​​van de Van Allengordel, waren gebaseerd op informatie verkregen door experimenten in de stratosfeer en ionosfeer.

De atmosfeer van de aarde bestaat uit de troposfeer, van zeeniveau tot ongeveer 16 km boven het aardoppervlak; de stratosfeer (die ozonniveaus bevat), die zich uitstrekt van ongeveer 10 tot 30 mijl (16 tot 48 km) boven de aarde; en de ionosfeer, die zich uitstrekt van 48 km tot meer dan 50.000 km boven het aardoppervlak.

De beschermende atmosfeer van de aarde, of ‘huid’, strekt zich uit tot 3200 km boven zeeniveau en reikt tot aan de grote magnetische velden die Van Allen-gordels worden genoemd en waarin de geladen deeltjes kunnen worden gevangen die door de zonne- en galactische winden door de kosmos worden gespoten.

Deze gordels werden ontdekt in 1958 tijdens de eerste weken van gebruik van Amerika’s eerste satelliet, Explorer I. Ze lijken geladen deeltjes te bevatten die gevangen zitten in de zwaartekracht en het magnetische veld van de aarde.

Primaire galactische kosmische straling komt het zonnestelsel binnen vanuit de interstellaire ruimte en bestaat uit protonen met energieën boven de 100 MeV, variërend tot astronomisch hoge energieën. ( Chemtrail-projecten om het klimaat op aarde te veranderen, ooit een ‘complottheorie’ genoemd, breiden zich nu openlijk wereldwijd uit )

Ze vormen ongeveer 10% van de hoogenergetische straling. Zonnestralen hebben over het algemeen een lagere energie, minder dan 20 MeV (wat volgens aardse normen nog steeds een hoge energie is).

Deze hoogenergetische deeltjes worden beïnvloed door het aardmagnetisch veld en de geomagnetische breedtegraad (afstand boven of onder de geomagnetische evenaar).

De fluxdichtheid van protonen met lage energie aan de bovenkant van de atmosfeer is doorgaans groter aan de polen dan aan de evenaar. De dichtheid varieert ook met de zonneactiviteit en bereikt een minimum, terwijl zonnevlammen hun maximum bereiken.

De Van Allen-gordels vangen geladen deeltjes (protonen, elektronen en alfadeeltjes) op en deze spiralen langs de magnetische krachtlijnen naar de poolgebieden waar de krachtlijnen samenkomen.

Ze worden heen en weer gereflecteerd tussen de magnetische krachtlijnen nabij de polen. De Lower Van Allen Belt ligt ongeveer 7.700 km boven het aardoppervlak, en de Outer Van Allen Belt ligt ongeveer 51.500 km boven het aardoppervlak.

Volgens de Encyclopaedia Britannica zijn de Van Allen-gordels het meest intens langs de evenaar en zijn ze vrijwel afwezig boven de polen. Ze duiken tot een diepte van 400 km boven de Zuid-Atlantische Oceaan en zijn ongeveer 1.000 km hoog boven de centrale Stille Oceaan.

Lees ook eens:  Gendivers?!...

In de lagere Van Allengordel bedraagt ​​de protonenintensiteit ongeveer 20.000 deeltjes met een energie van meer dan 30 MeV per seconde per vierkante centimeter. Elektronen bereiken een maximale energie van 1 MeV en hun intensiteit bedraagt ​​maximaal 100 miljoen per seconde per vierkante centimeter.

In de buitenste gordel bedraagt ​​de protonenenergie gemiddeld slechts 1 MeV. Ter vergelijking: de meeste geladen deeltjes die vrijkomen bij een kernexplosie liggen in het bereik tussen 0,3 en 3 MeV, terwijl diagnostische medische röntgenstralen een piekspanning hebben van ongeveer 0,5 MeV. ( Geo-engineering: wereldwijd worden er elk jaar 40 tot 60 MILJOEN ton geproduceerd NANODEELTJES gedistribueerd (video’s )

 

Project Argus (1958)

Tussen augustus en september 1958 bracht de Amerikaanse marine drie kernsplijtingsbommen tot ontploffing op 300 mijl (480 km) boven de Zuid-Atlantische Oceaan, in het deel van de lagere Van Allengordel dat zich het dichtst bij het aardoppervlak bevond.

Bovendien werden twee waterstofbommen tot ontploffing gebracht op 160 km boven Johnston Island in de Stille Oceaan. Het leger noemde dit ‘het grootste wetenschappelijke experiment dat ooit is uitgevoerd’.

Het is ontworpen door het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Amerikaanse Atomic Energy Commission onder de codenaam Project Argus. Het doel lijkt te zijn om de effecten van kernexplosies op grote hoogte op radiotransmissie en radaroperaties als gevolg van de elektromagnetische puls (EMP) te beoordelen en om het begrip van het magnetische veld van de aarde en het gedrag van de geladen deeltjes daarin te verbeteren.

Dit gigantische experiment creëerde nieuwe (interne) magnetische stralingsgordels die bijna de hele aarde omspanden en voldoende elektronen en andere energetische deeltjes in de ionosfeer injecteerden om wereldwijde effecten te veroorzaken. De elektronen bewogen heen en weer langs magnetische krachtlijnen, waardoor een kunstmatige ‘aurora’ ontstond toen ze de atmosfeer nabij de Noordpool raakten. Het Amerikaanse leger was van plan een ‘telecommunicatieschild’ in de ionosfeer te creëren, zo meldde Keesing’s Historisch Archief (KHA) van 13 tot 20 augustus 1961.

“In de ionosfeer op een hoogte van 3.000 km werden 350.000 miljoen koperen naalden, elk 2 tot 4 cm lang (totaal gewicht 16 kg), in een baan om de aarde gelanceerd, waardoor een gordel werd gevormd van 10 km dik en 40 km breed, waar de naalden zich ongeveer 100 m uit elkaar. ”

Dit was bedoeld om de ionosfeer te vervangen  “omdat telecommunicatie wordt beïnvloed door magnetische stormen en zonnevlammen.” De VS waren van plan het aantal koperen naalden te vergroten als het experiment succesvol zou blijken. Dit plan werd krachtig tegengewerkt door de Internationale Unie van Astronomen.

Hoogfrequent actief auroraonderzoeksprogramma HAARP (1993)

Lees ook eens:  Vluchtelingen vroeger

Het HAARP-programma wordt gezamenlijk beheerd door de Amerikaanse luchtmacht en de Amerikaanse marine en is gevestigd in Gakona, Alaska. Het doel is om “ionosferische processen te begrijpen, te simuleren en te controleren die de prestaties van communicatie- en monitoringsystemen kunnen veranderen.” Het HAARP-systeem is ontworpen om 3,6 gigawatt aan effectief stralingsvermogen van hoogfrequente radio-energie de ionosfeer in te stralen om:

– extreem laagfrequente (ELF) golven genereren voor communicatie met ondergedompelde onderzeeërs,

– geofysische onderzoeken uitvoeren om natuurlijke ionosferische processen te identificeren en te karakteriseren, zodat technieken kunnen worden ontwikkeld om deze te verzachten of te beheersen,

– ionosferische lenzen creëren om grote hoeveelheden radiofrequentie-energie (RF) te focusseren en zo een manier te bieden om ionosferische processen op gang te brengen die mogelijk kunnen worden geëxploiteerd voor doeleinden van het Ministerie van Defensie,

– Elektronenversnelling voor infrarood (IR) en andere optische emissies die kunnen worden gebruikt om de voortplantingseigenschappen van radiogolven te controleren,

– ionisatie genereren die is afgestemd op het magnetische veld van de aarde om de reflectieverstrooiende eigenschappen van radiogolven te beheersen,

– Gebruik schuine verwarming om de voortplanting van radiogolven te beïnvloeden, waardoor de potentiële militaire toepassingen van ionosferische verbeteringstechnologie worden uitgebreid.

Poker Flat Rocket Launch (1968 tot heden)

De Pocker Flat Research Range ligt ongeveer 50 km ten noorden van Fairbanks, Alaska, en werd opgericht in 1968. Het wordt namens NASA beheerd door het Geophysical Institute in samenwerking met de University of Alaska Fairbanks.

Ongeveer 250 grote raketlanceringen hebben vanaf deze locatie plaatsgevonden, en in 1994 werd een 16 meter lange raket gelanceerd om NASA te helpen “chemische reacties in de atmosfeer te begrijpen die verband houden met de mondiale klimaatverandering”.

Soortgelijke experimenten, maar met behulp van Chemical Release Modules (CRM), werden gestart in Churchill, Manitoba. In 1980 verstoorde Brian Whelans Project Waterhole een aurora borealis en stopte deze tijdelijk. In februari 1983 veroorzaakte de chemische stof die vrijkwam in de ionosfeer een aurora borealis boven Churchill.

In maart 1989 werden twee Black Brant X- en twee Nike Orions-raketten boven Canada afgevuurd, waarbij barium op grote hoogte vrijkwam en kunstmatige wolken ontstonden. Deze kunstmatige Churchillwolken zijn zelfs van Los Alamos, New Mexico, waargenomen.

De Amerikaanse marine doet ook onderzoek naar krachtige aurora-stimulatie (HIPAS) in Alaska. Met behulp van een reeks draden en een 15 meter lange antenne straalden ze signalen met hoge intensiteit naar de bovenste lagen van de atmosfeer, waardoor een gecontroleerde verstoring in de ionosfeer ontstond. In 1992 had de marine het over het plaatsen van 10 kilometer lange antennes in de lucht om extreem laagfrequente (ELF) golven te genereren die nodig zijn om met onderzeeërs te communiceren.

Een ander doel van deze experimenten is het bestuderen van de Aurora Borealis, die sommigen een openluchtplasmalaboratorium noemen voor het bestuderen van de principes van fusie. Shuttlevluchten kunnen nu aurorae produceren met behulp van een elektronenbundel. Op 10 november 1991 verscheen voor de eerste keer ooit een aurora aan de hemel van Texas en werd gezien door mensen zo ver weg als Ohio en Utah, Nebraska en Missouri.

De lucht had ‘kerstkleuren’ en verschillende wetenschappers gaven al snel de schuld aan de zonneactiviteit. Desgevraagd zullen de meesten echter toegeven dat de ionosfeer op dit punt verzwakt moet zijn, zodat het elektrisch geladen deeltje dat de atmosfeer van de aarde raakt het zeer zichtbare licht produceert dat airglow wordt genoemd.

Lees ook eens:  Zaterdag 26 graden?

Deze geladen deeltjes worden normaal gesproken door de magnetische krachten van de aarde naar het noorden getrokken, richting de magnetische noordpool. Het noorderlicht, zoals de Aurora Borealis wordt genoemd, ontstaat normaal gesproken in de draaikolk bij de pool, waar de energetische deeltjes worden gericht die worden aangestuurd door de magnetische krachtlijnen.

 

Conclusies

Het zou voorbarig zijn om aan te nemen dat HAARP een geïsoleerd experiment is dat niet zal worden uitgebreid. Het is gekoppeld aan vijftig jaar intensieve en steeds destructievere programma’s om de hogere atmosfeer te begrijpen en te beheersen.

Het zou voorbarig zijn om HAARP niet te koppelen aan de bouw van een ruimtelaboratorium dat afzonderlijk door de Verenigde Staten is gepland. HAARP is een integraal onderdeel van een lange geschiedenis van ruimteonderzoek en -ontwikkeling met een opzettelijk militair karakter.

De militaire implicaties van het combineren van deze projecten zijn alarmerend. Fundamenteel voor dit project is de beheersing van de communicatie, zowel verstoring als betrouwbaarheid, in vijandige omgevingen. De kracht van een dergelijke controle is duidelijk.

Het vermogen van de HAARP/Spacelab/Rocket-combinatie om zeer grote hoeveelheden energie, vergelijkbaar met een atoombom, waar dan ook op aarde te leveren met behulp van laser- en deeltjesbundels is beangstigend.

Het project zal waarschijnlijk aan het publiek worden ‘verkocht’ als een ruimteschild tegen binnenkomende wapens of, voor de meer goedgelovigen, als een apparaat om de ozonlaag te herstellen.

“Playing God”: HAARP Weather Control – Een angstaanjagende kijk op de beheersing van weeroorlogvoering

HAARP, chemtrails, opwarming van de atmosfeer. Wapens die worden gebruikt om aardbevingen, tsunami’s, vulkaanuitbarstingen, de opwarming van de aarde, blikseminslagen, orkanen, tornado’s, overstromingen, droogtes, megastormen, enz. enz. te veroorzaken.

dr. Michio Kaku gaf toe dat HAARP-elektromagnetische golven kunnen worden gebruikt om geofysische gebeurtenissen te stimuleren, zoals weersveranderingen, aardbevingen, klimaatverandering, vulkaanuitbarstingen, orkanen en dergelijke.

Bronnen: PublicDomain/ amg-news.com  op 5 maart 2024 / Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥