web analytics
11:11 Dubbele getallen

China breidt het weermodificatieprogramma uit en maakt een groot deel van hun klimaat kunstmatig

China heeft publiekelijk plannen onthuld om een ​​experimenteel programma voor weersverandering drastisch uit te breiden tot een gebied van meer dan 5,5 miljoen vierkante kilometer (2,1 miljoen vierkante mijl) – meer dan 1,5 keer de totale grootte van India.

Hoe lang zijn er weermodificatieprogramma’s in gebruik? Wat zijn en waren de gevolgen van een dergelijke activiteit?

 transportation processing krazy chemtrails GIF

China heeft aangekondigd dat het een snelle uitbreiding van zijn weersveranderingsprogramma plant. De meeste mensen wisten waarschijnlijk niet dat China zelfs een weersveranderingsprogramma had. De veranderingen omvatten het aanpassen van het klimaat in een gebied dat meer dan anderhalf keer zo groot is als India en een oppervlakte beslaat van meer dan 5,5 miljoen vierkante kilometer (2,1 miljoen vierkante mijl). In feite past China hun weer al decennia aan en ze hebben de technologie ook op lokaal niveau gebruikt. Ze waren vrij open over het aanpassen van het weer voor een heldere hemel voor en tijdens de Olympische Spelen van 2008.

De voorgestelde uitbreiding is op een schaal die de regionale weerpatronen zou kunnen beïnvloeden. Het kabinet zei dat het het kunstmatige regen- en sneeuwprogramma wilde uitbreiden om tegen 2025 ten minste 5,5 vierkante kilometer land te bedekken. “Geavanceerd” niveau en focus op het revitaliseren van plattelandsgebieden, het herstel van ecosystemen en het minimaliseren van verliezen als gevolg van natuurrampen. “

Het is niet alleen China dat zich bezighoudt met dergelijke activiteiten, het werd ook door de VS gebruikt tijdens de oorlog in Vietnam (Operatie Popeye). General Electric begon hun eerste experimenten met weersmodificatie uit te voeren in 1946. In 2012 beschuldigde Iran Israël en de Verenigde Staten ervan hun klimaat aan te passen voor oorlogsdoeleinden, en deed dit opnieuw in 2018. Volgens de toenmalige president van Venezuela Hugo Chavez voorafgaand aan zijn dood , “De Amerikaanse marine heeft een wapen gelanceerd dat in staat is een krachtige aardbeving op Haïti te veroorzaken. Deze keer was het slechts een oefening, en het laatste deel ervan is het vernietigen en overnemen van Iran. ”

Hoe lang duurt dit al? Een Amerikaanse regering document afgedrukt op verzoek van het Comité van de Verenigde Staten Senaat voor Handel, Wetenschap en Vervoer in november 1978 staten,

Weermodificatie wordt algemeen beschouwd als de opzettelijke poging om de atmosferische omstandigheden te verbeteren voor gunstige menselijke doeleinden. Niet alle activiteiten voor weersverandering zijn echter ontworpen om iedereen ten goede te komen, en zijn gebruikt voor oorlogsdoeleinden … Naast specifieke onderzoeksprogramma’s die worden gesponsord door federale agentschappen, zijn er andere functies die verband houden met weermodificatie die op verschillende plaatsen worden uitgevoerd in de uitvoerende macht. Diverse federale adviespanels en commissies en hun personeel – opgericht om diepgaande studies uit te voeren en rapporten op te stellen, om advies of aanbevelingen te geven of om weersveranderingsprogramma’s te coördineren – zijn ondergebracht en ondersteund binnen uitvoerende afdelingen, agentschappen of kantoren.

Dr. Michel Chossudovsky, emeritus hoogleraar economie aan de Universiteit van Ottawa, schrijft in een artikel dat hij op zijn website schreef :

De aanzienlijke uitbreiding van het Amerikaanse arsenaal voor weeroorlogvoering, dat een prioriteit is van het ministerie van Defensie, staat niet ter discussie of discussie. Hoewel milieuactivisten de regering-Bush de schuld geven omdat ze het Kyoto-protocol niet hebben ondertekend, wordt de kwestie van ‘weeroorlogvoering’, namelijk de manipulatie van weerpatronen voor militair gebruik, nooit genoemd.

De Amerikaanse luchtmacht heeft de mogelijkheid om het klimaat te manipuleren, hetzij voor testdoeleinden, hetzij voor volledig gebruik van militaire inlichtingen. Deze mogelijkheden strekken zich uit tot het uitlokken van overstromingen, orkanen, droogtes en aardbevingen. Dit komt rechtstreeks uit een (van de vele) documenten .

Weermodificatie zal een onderdeel worden van de binnenlandse en internationale veiligheid en kan eenzijdig worden gedaan … Het kan zowel offensieve als defensieve toepassingen hebben en zelfs worden gebruikt voor afschrikking. Het vermogen om neerslag, mist en stormen op aarde te genereren of om ruimteweer te veranderen, … en de productie van kunstmatig weer maken allemaal deel uit van een geïntegreerde reeks technologieën die een aanzienlijke toename in de VS kunnen opleveren, of een verminderde capaciteit bij een tegenstander, om wereldwijd bewustzijn, bereik en macht te bereiken. ​

De praktijk van vandaag wordt “geo-engineering” genoemd en klimaatverandering / opwarming van de aarde lijkt de rechtvaardiging ervoor te zijn. Maar zoals bij veel andere onderwerpen, bijvoorbeeld bij crises als COVID-19 en terrorisme, lijken ze naar mijn mening altijd voor andere doeleinden te worden gebruikt dan wat de schaamte als rechtvaardiging ontvangt.

Lees ook:   Massagraf kinderen en baby's in Ierland

Hieronder is een video van de toenmalige CIA-directeur John O. Brennan die zijn steun gaf aan programma’s voor weermodificatie.

Veel universiteiten over de hele wereld werken nu aan grootschalige kunstmatige interventietechnologieën om het klimaat op aarde te veranderen als reactie op klimaatverandering. Yale is er bijvoorbeeld een en Harvard is een andere. Deze programma’s omvatten een groot aantal interventies, een populaire lijkt het idee te zijn om deeltjes in de atmosfeer te spuiten om zonlicht weg van de planeet te reflecteren, zoals uitgelegd door  Nature  in 2018 toen Harvard-onderzoekers aankondigden dat ze experimenten gingen uitvoeren. Typische deeltjes die worden gebruikt om in de atmosfeer te spuiten en zonlicht weg te reflecteren van de aarde zouden zijn; Sulfaat / zwavelzuur / zwaveldioxide, titaanoxide, siliciumcarbide, calciumcarbonaat, aluminiumoxide, siliciumdioxide, zinkoxide.

Een van die onderzoekers is David W. Keith. Hij is een professor in de toegepaste natuurkunde aan de Paulson School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) die deze interventies lijkt te ondersteunen en eraan werkt. Een paar jaar geleden verklaarde hij dat als resultaat van dit soort grootschalige interventie “je uiteindelijk vele tienduizenden mensen per jaar kunt doden als direct gevolg van die beslissing.” ​ Deze kunnen catastrofaal zijn, zoals zoveel andere menselijke tussenkomsten en ontwikkelingen zijn geweest.

Volgens een paper uit 2015, gepubliceerd in  Current Science, door Dr. Marvin Herndon, PhD., Een nucleair chemicus en geochemicus, zien we de gevolgen al.

De samenvatting luidt als volgt :

“Als reactie op een dringende oproep via een artikel in Current Science om hulp om de geologische associatie van hoge aluminiummobiliteit met de menselijke gezondheid in de alluviale vlakte van Ganga te begrijpen, beschrijf ik bewijs van clandestiene geo-engineeringactiviteit die al minstens 15 jaar heeft plaatsgevonden, en die de afgelopen twee jaar sterk is geëscaleerd. De geo-engineeringactiviteit via tankvliegtuigen plaatst een niet-natuurlijke, giftige stof in de atmosfeer van de aarde die met regenwater zeer mobiel aluminium vrijmaakt. Verder presenteer ik bewijs dat de giftige stof vliegas is bij verbranding van steenkool. Clandestiene verspreiding van koolvliegas en de resulterende bevrijding van zeer mobiel aluminium, stel ik, is een onderliggende oorzaak van de wijdverspreide en uitgesproken toename van neurologische ziekten en evenals de momenteel wijdverspreide en toenemende verzwakking van de biota op aarde. Er worden aanbevelingen gedaan om te verifiëren of het hier gepresenteerde bewijs van toepassing is op de Alluviale vlakte van Ganga. “

Het idee dat dit soort activiteiten al hebben plaatsgevonden, is niet nieuw. “In de afgelopen jaren is de steun voor onderzoek naar weersmodificatie afgenomen en is er een tendens om direct over te stappen op operationele projecten.” ​

Lees ook:   Antiviraal middel leidt tot mutaties in coronavirus

Laatste gedachten:  dit artikel presenteert een versnapering over weersveranderingen en behandelt niet meer dan het topje van de ijsberg. Ik denk niet dat geo-engineering een noodzakelijke en gezonde interventie op het gebied van klimaatverandering is. Ik geloof zelfs dat het helemaal niet nodig is en we zouden echt naar manieren moeten kijken om de manier waarop we energie opwekken te veranderen en onze planeet schoon te maken. Ik vind het vreemd dat er zo veel politieke aandacht wordt besteed aan CO2, maar nauwelijks aan bijvoorbeeld ontbossing. Ik vind het ook irritant dat ik zoveel geweldige oplossingen ben tegengekomen die onze planeet kunnen helpen gedijen, maar ze zien nooit het daglicht. Tegenwoordig lijkt het erop dat de gekozen “oplossingen” degenen zijn die echt niet veel doen, maar gewoon meer macht, controle en geld in handen geven van de “één procent”.

Dat gezegd hebbende, geloof ik dat de klimaatveranderingscrisis net als vele andere is: hij wordt gebruikt, misbruikt en in veel gevallen “verzonnen” en gekapitaliseerd voor bijbedoelingen, maar ik weet niet precies wat die motieven zijn. U kunt meer lezen over mijn mening over “klimaatverandering” in artikelen die ik eerder over het onderwerp heb gepubliceerd, hier en hier .

Dit soort activiteit (geo-engineering) heeft ernstige gevolgen voor zowel het milieu als de gezondheid en het lijkt onder de radar van veel mensen te vliegen. Bovendien is het altijd gecategoriseerd onder de titel “chemtrail-samenzwering”, wat afbreuk heeft gedaan aan een heel reëel fenomeen.

Ik vind het vreemd hoe een vermeende oplossing om klimaatkwesties te bestrijden is om meer milieu- en gezondheidsproblemen te creëren, omdat het lijkt dat dit precies is wat dit soort sproeien zal, kan en doet. Ons milieu is al sterk verzadigd met zware metalen en pesticiden, dit zou onze belangrijkste focus moeten zijn, samen met het schoonmaken van onze watersystemen en het herstellen van onze ecosystemen. Helaas vormt de focus op deze kwesties een bedreiging voor de grote industrie, en verschillende bedrijven en politieke grootmachten kunnen er niet echt van profiteren en zouden failliet gaan als de noodzakelijke veranderingen zouden worden doorgevoerd.

Lees ook:   Het draait allemaal om hun geld!

Wat kunnen we eraan doen? Ik weet niet precies wat het antwoord is. Onze wereld is gevuld met hebzucht, ego en de lust en het verlangen naar macht en controle. Veel grote ‘happenings’ gebeuren op een clandestiene manier, er gebeurt zoveel in onze wereld waarvan de massa zich totaal niet bewust is. Onze enige bron van informatie lijken de reguliere medianetwerken te zijn, en ze lijken meesters te zijn en de menselijke perceptie te beheersen. Aan het eind van de dag is het geweldig dat de mensheid ‘wakker wordt’, bewuster wordt, hun zorgen kenbaar maakt en meer vragen stelt. Het menselijk bewustzijn verschuift naar het punt waarop uiteindelijk geen mens zal deelnemen aan dit soort programma’s. Daarom worden dergelijke maatregelen, zoals geo-engineering, altijd gedaan onder het mom van goodwill en gepresenteerd als een noodzakelijke oplossing. Het is omdat mensen een goed hart hebben, en velen van ons willen gewoon het beste voor het geheel. Als we denken dat we niet iets goeds en noodzakelijks doen, zullen we het waarschijnlijk niet doen. Dit is waar propaganda om de hoek komt kijken

De bewuste en intelligente manipulatie van de georganiseerde gewoonten en meningen van de massa is een belangrijk element in de democratische samenleving. Degenen die dit onzichtbare mechanisme van de samenleving manipuleren, vormen een onzichtbare regering die de ware heersende macht van ons land is. We worden bestuurd, onze geest wordt gevormd, onze smaak gevormd, onze ideeën voorgesteld, grotendeels door mannen van wie we nog nooit hebben gehoord. – Edward Bernays ( Propaganda 1928 )

Gelukkig beginnen grote delen van het menselijk ras te ‘zien’. Dit is een geweldig teken en een noodzakelijke stap die we maken op onze reis naar een betere menselijke ervaring die uiteindelijk zal voortkomen uit een verschuiving in het menselijk bewustzijn. Het gebeurt nu.

Bron

Hier doen ze het ook al jaren. Veel mensen zien het niet of geloven het niet.
Jammer.
Het gebeurd. Niks Complottheorie. Was dat maar waar. Kijk goed om je heen in de lucht en zie hoe bizar de wolken zijn, hoe de lucht in no time dichtzit met een melkachtig witte bewolking.
Zie hoe vliegtuigen strepen nalaten, wat vroeger binnen 2 minuten weg was, blijft nu hangen en veranderd door HAARP in een bewolking en dempt het het zonlicht…zg gezond voor ons.

Tekort vitamine D leidt tot enorm veel ziektes, waar men ook weer flink aan verdiend.
Complottheorie?
Nee helaas, was dat maar zo.
Was het maar zo dat mensen met teveel macht niet zouden spelen met onze levens en de natuur.

Maar ze doen het wel allemaal prestige en geld en macht.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button