web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Een pandemie van gevaccineerden

“Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases, zei dat afnemende immuniteit van de eerste schoten leidt tot een toename van ernstige gevallen onder geïmmuniseerde Amerikanen. ‘Wat we nu beginnen te zien, is een stijging van het aantal ziekenhuisopnames onder mensen die zijn ingeënt maar niet geprikkeld’…”

NY Times-podcast, 12 november 2021; Fauci stelt: “Ze zien een afname van de [door vaccins veroorzaakte] immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, en dat begint nu alle leeftijdsgroepen te treffen. Het zijn niet alleen ouderen.”

Vertaling: Het vaccin verwondt en doodt VEEL mensen ernstig, maar we noemen die verwondingen en sterfgevallen natuurlijk “COVID-19-ziekte”. Onze oplossing voor deze catastrofe stapelt zich ook op MEER injecties (boosters), waardoor nog MEER mensen in het ziekenhuis zullen worden opgenomen en gedood.

De dailyexpose.uk heeft het veel diepere verhaal:

“Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door gekozen functionarissen, niet-gekozen adviseurs en de reguliere media, waarbij ze allemaal beweren dat de wereld momenteel een pandemie van niet-gevaccineerden doormaakt. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.”

“Maar de leugen is nu gebruikt om te rechtvaardigen dat niet-gevaccineerden in Oostenrijk worden opgesloten, en niet-gevaccineerden in Australië.”

“Nu Duitsland op het punt staat dit voorbeeld te volgen, staat Schotland op het punt de niet-gevaccineerde pubs en restaurants te verbieden op advies van een gekwalificeerde voedingsdeskundige die zich voordoet als een pandemie-expert die de naam Devi Sridhar draagt, en de autoriteiten en media in Engeland zijn vertrokken. op advies van de ‘nudge unit’ om de bevolking ertoe te bewegen een lockdown te steunen voor alleen de niet-gevaccineerden.”

Lees ook:   Je moet zien wat de overheid nergens laat zien!

“Maar het slaat allemaal nergens op, want uit officiële volksgezondheidsgegevens blijkt dat in de afgelopen drie maanden… tweederde van de Covid-19-hospitalisaties [mensen die erg ziek worden van de injectie] tot de volledig gevaccineerde behoorden, en een angstaanjagende 91 % van de Covid-19-sterfgevallen [mensen die overlijden aan de injectie] behoorden tot de volledig gevaccineerde personen, en prognoses laten zien dat de zaken op het punt staan ​​nog veel erger te worden.”

“… in de week van 6 november werden in Schotland in totaal 773 Covid-19-hospitalisaties [mensen gewond door het schot] bevestigd. Hiervan behoorden 137 tot de niet-gevaccineerde bevolking, terwijl 363 tot de gevaccineerde bevolking behoorden.”

“…de volledig gevaccineerde waren verantwoordelijk voor de meeste ziekenhuisopnames [in Schotland] tussen 16 oktober en 12 november, en opnieuw door rekening te houden met ziekenhuisopnames tot 23 augustus kunnen we zien dat de zaken steeds slechter worden voor de volledig gevaccineerde door de week.”

“In de week van 21 augustus waren de gevaccineerden goed voor 68% van de ziekenhuisopnames, maar snel vooruit naar de week van 6 november en we kunnen zien dat de gevaccineerden goed waren voor 73% van de ziekenhuisopnames.”

“De slechtste week tot nu toe voor de gevaccineerden, in termen van ziekenhuisopnames, kwam echter in de week van 16 oktober, waarin de gevaccineerde bevolking verantwoordelijk was voor 79% van de Covid-19-hospitalisaties [mensen gewond door het schot].”

“[In Schotland] … waren de volledig gevaccineerde verantwoordelijken voor de overgrote meerderheid van de Covid-19-sterfgevallen [sterfgevallen door de injectie] tussen 9 oktober en 5 november 2021. Maar door ook rekening te houden met het aantal … sterfgevallen door vaccinatiestatus zo ver terug op 14 augustus kunnen we zien dat het met de week beduidend slechter gaat voor de volledig gevaccineerde bevolking…”

Lees ook:   Putin en raketten

“… de week van 14 augustus waren de gevaccineerden goed voor 78% van de sterfgevallen, maar snel vooruit naar de week van 30 oktober en we kunnen zien dat de gevaccineerden goed waren voor 85% van de sterfgevallen.”

Overschakelen van Schotland naar Engeland: “De laatste technische briefing van Public Health England over zorgwekkende Covid-19-varianten is gepubliceerd en het onthult dat tot 12 september 2021 74% van alle vermeende Covid-19-sterfgevallen sinds 2 augustus 2021 [mensen gedood door het schot] behoorden tot de gevaccineerde bevolking, wat bevestigt dat het VK momenteel een pandemie van de gevaccineerden doormaakt.”

Maar maak je geen zorgen, wees blij. De oplossing – eindeloze giftige boosters – zal zeker de dag redden. En met ‘red de dag’ bedoel ik dat tientallen of zelfs honderden miljoenen levens geruïneerd en beëindigd zullen worden.

En met ‘red de dag’ bedoel ik ook dat de nieuwsmedia dit allemaal zullen verdoezelen en een alternatieve fantasie van een universum zullen blijven promoten, waarin het vaccin een reddende regenboog is en de niet-gevaccineerden terroristen zijn.

Er is hier magie aan het werk. Als je gelooft wat de nieuwsmedia je vertellen, blijf je levendig en gezond (als je het vaccin en alle boosters neemt). Als je het vaccin niet neemt, ben je gedoemd. Het is echt heel wat. Die pratende nieuwskoppen zijn elfjes uit het bos. Met elk woord dat ze uitspreken, spreken ze krachtige spreuken uit.

Daarom vertrouwen de echt slimme mensen het nieuws en omarmen ze de elfen.

Bron

Als dit alles straks uit gaat komen moeten ze mensen compenseren die nu gediscrimineerd worden en nergens naar binnen mogen…onze levens worden geboycot om valse redenen!
En anderen worden uitgemoord om duistere doeleinden!
Vreselijk.

Lees ook:   Baudet(FvD) steunt Wilders(PVV); 'Forum heeft u altijd gesteund!'
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien