web analytics
...
BuitenaardsPolitiek-EliteU.F.O

Project blue Beam | De valse buitenaardse invasie – wat we weten

Project Blue Beam: samenzwering of feit? Het beruchte NASA Blue Beam Project heeft vier verschillende stappen om de new age-religie met de antichrist aan het hoofd te implementeren. We moeten niet vergeten dat de new age-religie het fundament is voor de nieuwe wereldregering, zonder welke religie de dictatuur van de nieuwe wereldorde volledig onmogelijk is. Ik herhaal dat: zonder een universeel geloof in de new age-religie, zal het succes van de nieuwe wereldorde onmogelijk zijn! Daarom is het Blue Beam Project zo belangrijk voor hen, maar tot nu toe zo goed verborgen.

Lees ook:   Koninklijke beelden op Mars

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept