web analytics
...

Ontspan nek- en schouderspanning in 30 seconden: GEEN STRETCHING

In deze korte video laat ik je een supereenvoudige oefening zien om je nek- en schouderspanning in slechts 30 seconden los te laten. En dit houdt geen stretching of massage in. Nadat je deze oefening hebt geprobeerd en een verandering voelt, leg ik uit waarom je schouder- en nekspieren steeds gespannen blijven en je de hele tijd moet strekken en masseren, dan leg ik uit waarom deze eenvoudige oefening je schouder- en nekspanning zo snel kan verminderen zonder uit te rekken. Dit is erg belangrijk om te begrijpen.

Tijdstempels: 0:37 Test voor het sporten

0:58 Oefening

2:04 Test na inspanning

2:19 Uitleg waarom nek- en schouderspanning snel wordt opgeheven zonder uit te rekken

3:02 Uitleg waarom rekeffecten niet lang duren Verbeter nek en schouder

 

Mijn naam is Taro Iwamoto. Ik ben een Feldenkrais beoefenaar en bewegingsexpert. Op mijn YouTube-kanaal deel ik video’s van op Feldenkrais gebaseerde bewuste beweging, tips en strategieën om je functies en leven te verbeteren, zodat je fysiek en emotioneel door de wereld kunt bewegen met een gevoel van gemak, comfort en vrijheid! Bewegen is essentieel voor je gezondheid. Het verbeteren van uw beweging betekent dus het verbeteren van uw gezondheid en leven. 3 belangrijke dingen zijn: 1) Dagelijkse bewegingsoefening om de bewegingskwaliteit te verbeteren (MOVE WELL) 2) Neem goede beweging op in dagelijkse activiteiten (MOVE WELL AND MORE) 3) Bewustwording en mindfulness van uw beweging en levensstijl (MINDFUL MOVEMENT)

Lees ook:   Overheid gegevens onthullen schokkend aantal doden en gewonden die rechtstreeks zijn veroorzaakt door COVID-vaccins

Gerelateerde artikelen

Back to top button