web analytics
...
BuitenaardsEdgar-CayceEgypteErich von DanikenRH Negatief - Anunnaki - Geloof

ANU ENKI ENLIL & de oorsprong van de mensheid, nieuwe Sumerische ontdekkingen die alles wat we weten gaan veranderen

Enlil was een persoon die werd geïdentificeerd als een god en/of koning van de Anuna/Anunnaki; hij werd beschouwd als royalty en machtig. Een interessant verhaal dat Enlil omringt, is dat hij zich op de een of andere manier bewust was van een verwoestende overstroming die de mensheid zou vernietigen. (Ze zouden dat zelf veroorzaken of er kwam een probleem op hen af, misschien dat er een meteoor op de aarde afkwam die de maan bv raakte waardoor de maan verder van de aarde ging en waardoor ieder op aarde kleiner werd en minder lang leefden, misschien dat dieren in die tijd ook enorm groot waren en wij nu denken dat het botten zijn van vreemde wezens die wij dinosauriers noemen, maar misschien was het gewoon een uit de kluiten gewassen diersoort die wij nu ook nog kennen als zodanig)

Omdat hij op de hoogte was gebracht van de overstroming, zwoer hij met andere Anunnaki-leden dat ze de mindere individuen (De modernere mensheid gemaakt door Enki door dna technieken)niet van tevoren zouden waarschuwen. Van wat ik begrijp, waarom de eed werd afgelegd, waren hij en enkele van de andere Anunnaki bang voor paniek van de mindere individuen, wat het ontsnappen voor de Anunnaki moeilijker zou maken.

Op dit moment was Enlil alleen bezig met het redden van degenen die belangrijk voor hem waren.

Overstromingsverhaal

Voordat de verwoestende overstroming Shinar/Sumer overspoelde, hadden Anu, Enlil, Enki, en Ninḫursaĝa besloten door een eed aan elkaar en de rest van de Anunnaki, toe te staan ​​dat het zaad (De mensheid dus) van de mensheid door de vloed werd vernietigd.

Lees ook:   ET's, het oogsten van zielen en Sanskrietteksten

Enige tijd nadat hij die eed had afgelegd, voorzag Enki (die het jammer vond dat de mensheid zou verdwijnen, hij was als Jezus in de  bijbel zeg maar)Zi-ud-sura (Noach) echter van informatie over de aanstaande vloed, en Zi-ud-sura en zijn familie werden gered. Dit is erg interessant omdat er deze ene plaats is, het oude Mesopotamië, die verschillende verhalen heeft over een overstroming, maar het belangrijkste verschil in deze verhalen tussen de oude Mesopotamische versies en wat er in de Bijbelversie staat, zijn de goden. (meervoud)

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept