web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsPolitiek-EliteU.F.O

Piloten die objecten boven Alaska neerschoten, waren verbijsterd omdat het ‘sensoren hinderde’

De piloten van de F-35-jagers van de Amerikaanse luchtmacht die vrijdag zijn gestuurd om het mysterieuze object boven Alaska te onderscheppen, zeggen dat wat het ook was, “de sensoren van hun vliegtuig had verstoord” voordat ze het neerschoten. De afgelopen 10 dagen zijn er drie niet-geïdentificeerde objecten boven Noord-Amerika gespot. De eerste, een gigantisch luchtschip “ter grootte van drie bussen”, zou afkomstig zijn uit China, hoewel de Amerikaanse en Chinese regeringen het niet eens zijn over het exacte doel ervan.

Prompt: A vintage Polaroid photo of an alien UFO parked in the grass, natural lighting, path traced, highly detailed, high quality, high resolution, 4k resolution, by Greg Rutkowski, trending on artstation, masterpiece, hyperrealistic, octane render
Terwijl het Pentagon zegt dat het een spionageballon was, zegt China dat het monsterluchtschip een civiel vaartuig was dat was ontworpen om weersystemen te monitoren – maar zelfs als dat juist blijkt te zijn, blijven de twee kleinere objecten die de afgelopen dagen boven de VS zijn waargenomen onverklaard. De piloten van de USAF die het object boven Alaska neerschoten “waren niet in staat om vast te stellen wat ze zagen”, meldt Natasha Bertrand van CNN.

“Toen de VS dit object donderdag voor het eerst boven Alaska ontdekten, stuurden ze F-35-jets om … te zien wat er aan de hand was”, legde ze uit. “En deze piloten rapporteerden zeer tegenstrijdige accounts”.
De piloten van de hypermoderne stealth-jagers zeiden “dat dit object de sensoren van hun vliegtuig stoorde en ze konden niet achterhalen waarom, omdat er geen identificeerbare bewakingsapparatuur op het object was”, zei ze. De piloten waren ook verbijsterd met wat voor soort vliegtuig ze eigenlijk te maken hadden.

Lees ook eens:   Machtsmisbruik : Jensen

Volgens Bertrand “zeiden de piloten dat ze niets op het object zagen dat het kon voortbewegen, dat het leek alsof dit onmogelijk in de lucht kon blijven”.
Het is mogelijk dat de piloten in het hoofd van de ontmoeting op hoge snelheid en op grote hoogte het type vliegtuig, dat werd beschreven als “ongeveer zo groot als een kleine auto”, verkeerd hebben geïnterpreteerd.
Een functionaris van het Pentagon vertelde ABC News dat het object “cilindrisch en zilvergrijs” was en het “ballonachtige” uiterlijk gaf van zweven zonder “enige vorm van voortstuwing”.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥