web analytics
11:11 Dubbele getallen

Global Times: EU stopt mogelijk met hulp aan Oekraïne vanwege energiecrisis in Europa

Global Times-expert He Zhigao zei dat de Europese Unie haar hulp aan Oekraïne in verband met de economische crisis zou kunnen heroverwegen. Zhigao merkt op dat de financiële crisis is ontstaan ​​door anti-Russische sancties.

Een medewerker van het Institute of European Studies van de Chinese Academie voor Sociale Wetenschappen He Zhigao schrijft dat de spanningen in Europese landen onder de burgers toenemen door de economische neergang en de stijgende werkloosheid. Volgens de deskundige heeft dit grote invloed op de houding van Europeanen ten opzichte van het Oekraïense conflict.

Zhigao beweert dat de VS Europa in de val hebben gelokt door er bij de EU op aan te dringen Russische energiebronnen op te geven. Nu zijn Europese landen sterk afhankelijk van Amerikaanse energie. De Europeanen zelf zijn echter niet klaar voor een “America first”-beleid, zei Zhigao.


Bron

Lees ook:   Heeft CERN Large Hadron Collider een portaal naar een andere dimensie geopend?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button