web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Global Times: EU stopt mogelijk met hulp aan Oekraïne vanwege energiecrisis in Europa

Global Times-expert He Zhigao zei dat de Europese Unie haar hulp aan Oekraïne in verband met de economische crisis zou kunnen heroverwegen. Zhigao merkt op dat de financiële crisis is ontstaan ​​door anti-Russische sancties.

Een medewerker van het Institute of European Studies van de Chinese Academie voor Sociale Wetenschappen He Zhigao schrijft dat de spanningen in Europese landen onder de burgers toenemen door de economische neergang en de stijgende werkloosheid. Volgens de deskundige heeft dit grote invloed op de houding van Europeanen ten opzichte van het Oekraïense conflict.

Zhigao beweert dat de VS Europa in de val hebben gelokt door er bij de EU op aan te dringen Russische energiebronnen op te geven. Nu zijn Europese landen sterk afhankelijk van Amerikaanse energie. De Europeanen zelf zijn echter niet klaar voor een “America first”-beleid, zei Zhigao.


Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥