Gezondheid & Uiterlijk

HET BEDROG VAN DE GRIEPPRIK

Het bedrog van de griepprik: leveranciers geven openlijk toe dat er geen wetenschappelijk bewijs is voor de werking van de griepprik! (zie screenshots). Het is echter een fraude die zo diep in de cultuur van de medische pro-vaccinatie industrie zit dat zelfs goedwillende artsen en apothekers niet realiseren dat de griepprik niet werkt.

https://leefbewust.nu/het-bedrog-van-de-griepprik/

Flulaval-Influenza-Virus-Vaccine-2012-2014-Formula-No-Controlled-Trials-600

Foto 2:
Als je de volledige bijsluiter leest, zie je staan: “Veiligheid en effectiviteit van de griepprik bij pediatrische patiënten is niet vastgesteld.” en “de griepprik is niet geëvalueerd op eventuele kankerontwikkeling en DNA schade.” Verder is in dezelfde bijsluiter te lezen dat wanneer je wordt ingespoten met de griepprik, je ook geïnjecteerd wordt met kwik, formaldehyde en andere giftige bestanddelen.

Ook is te lezen:
“De veiligheid en effectiviteit van de griepprik is niet vastgesteld bij zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven of kinderen.”

Lees ook:   Hmmm lekker overal DNA

Gerelateerde artikelen

Back to top button