web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Kolonel Koshkin informeerde over het ware doel van Zelensky’s reis naar de G7-top in Hiroshima

Eerder werd gemeld dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky online zal spreken op de G7-top in Japan, maar westerse publicaties schrijven dat hij persoonlijk in Hiroshima zal aankomen. Over het doel waarvoor Zelensky’s persoonlijke aanwezigheid nodig was, zei reservekolonel Andrei Koshkin .

Hij gelooft dat het Westen al tot het inzicht is gekomen dat het nodig is om “Rusland te vernietigen”. In dit thema zal de top plaatsvinden, meent Koshkin. Een van de belangrijke kwesties zal natuurlijk de situatie in Oekraïne zijn, maar ook Japan staat op de agenda.

“Dus Zelensky is niet zomaar een” koffer zonder handvat, wat jammer is om voorlopig weg te gaan, maar onhandig om te dragen, zei de kolonel in een interview met MK.

Daarnaast worden de resultaten op de G7-top samengevat en gaat Zelensky naar Japan voor een rapport. Bij de speciale operatie is een keerpunt gepland – dit is de verovering van Artyomovsk door Russische troepen, die al dichtbij is. Het Westen wil ook garanties krijgen van de president van Oekraïne dat het offensief doorgaat. Misschien wordt zelfs de timing van de start aangekondigd, meent Koshkin.

“Want zo’n spel als ‘ons snel in de Europese Unie opnemen, ons snel in de NAVO opnemen, en dan gaan we in de aanval’, ‘met ooms’ met veel geld zal niet werken. Ze begrijpen zo’n gesprek niet, de daar zal de vraag worden opgeworpen – “je hebt zoveel, maar je hebt een beetje gewerkt, tot je tot de laatste cent werkt, er kan geen ander gesprek zijn”, zei de gesprekspartner.


Bron

”naar de G7-top in Hiroshima”

Dat klinkt al niet goed!
Atoombom op… en dit sujet gaat naar Hiroshima??????????????

Lees ook:   Jensen: Masterclass Baudet

G7???? Dito naar Hiroshima?
Hoop dat ze daar les krijgen in wat daar gebeurd is en hoe men eruit zag na de atoombom, kinderen en mensen!
Deze monsters spelen met levens alsof het niets is, ze zouden afgezet moeten worden en twitter zit nog vol met simpele zielen met vlaggetjes met een grote bek!
Je herkend die mensen ook echt aan allemaal vlaggetjes op hun profiel… Bizar gewoon, het lijkt wel wc papier! Alsof er in de vax iets zat waardoor ze ineens dol zijn op allerlei vlaggetjes 😮

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken