web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

UFO bijna-explosies in Oekraïne Terwijl het Russische leger de stad aanvalt

Datum van waarneming: 1 maart 2022
Plaats van waarneming: Oekraïne
Deze video is gemaakt vanuit Oekraïne vanuit het raam van een appartement toen er explosies werden gehoord. Ik hoor de man meerdere keren vragen: “Is het een drone?” Maar zelfs hij heeft nog nooit zo’n enorme vleugelloze drone gezien, en ik ook niet. Dit object is heel vreemd, niets als een drone, zeker geen helikopter… een helikopter die stilstaat, zou onmiddellijk worden aangevallen door raketwerpers op de grond . Ik zie geen vleugels, geen propellers, geen ramen of deuren, geen uitlaat. Dit ding komt niet van de aarde. Het is een buitenaards schip dat de oorlog bekijkt terwijl deze zich ontvouwt. Misschien helpen de aliens zelfs op de een of andere manier. Hoogstwaarschijnlijk geen partij kiezen, maar ervoor zorgen dat grote raketwapens permanent stoppen met werken. Van UFO’s is bekend dat ze dat doen boven nucleaire raketsilo’s op mijn oude USAF-basis Ellsworth AFB in South Dakota, VS. Het is een show van wie echt de baas is. 
Scott C. Waring 
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥