web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Lief die Zelenski, moeders laat uw zonen thuis

Hoe schijnheilig kun je zijn!
Mensen oproepen te gaan vechten in jouw land en nu een spelletje spelen, en inwerken op het gemoed van moeders in Rusland, laat uw zoon niet vechten tegen ons. Geen enkele normale moeder wil dat haar zonen of kinderen überhaupt gaan vechten en dat ze kunnen sterven voor een oorlog gevoerd door rijke klootzakken!

https://www.ad.nl/buitenland/zelenski-richt-zich-tot-russische-moeders-stuur-uw-kinderen-niet-om-oorlog-te-voeren~a87e5401/

Bizar gewoon. En kijk wat die man zelf doet allemaal… IQ Lozeling

-Oproep aan Nederlanders

Vasylenko heeft een dringende en opvallende oproep die laat zien hoe groot de nood is in haar land. “We roepen Nederlanders en Europeanen op zich te melden bij de Oekraïense ambassade in Den Haag. We kunnen schouder aan schouder staan. Ze kunnen hierheen komen om te vechten tegen Poetin en zijn imperialistische fantasieën.”

“We moeten hem met zijn allen stoppen een nieuw rijk te bouwen ìn Europa”, zegt ze. “Verder hebben we wapens en schilden nodig voor onze defensie, om de mensen die hier hun leven wagen te beschermen tegen de Russische aanvallen.”

-De Oekraïense president Zelensky heeft zojuist zijn land toegesproken. Zelensky roept iedereen die dat kan op om ten strijde te trekken tegen het Russische leger. Alle inwoners die dat willen kunnen een wapen krijgen om mee te vechten. Ook doet Zelensky een dringende oproep aan het Westen.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5290561/zelensky-oekraine-rusland-poetin-oorlog-invasie-kiev

Zelenski geeft te kennen dat hij de voorwaarden van Poetin voor het beëindigen van de oorlog wil aanvaarden

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥