web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

10 zeer belangrijke vragen die we allemaal op dit moment zouden moeten stellen

We leven in een samenleving waarin we zijn getraind om geen moeilijke vragen te stellen.

 In plaats daarvan moeten we gewoon ontspannen en anderen voor ons laten denken. 

Als je erop staat vervelende vragen te stellen, wordt je waarschijnlijk bestempeld als een ‘complottheoreticus’ of iets ergers. 

En zelfs die labels zijn een vorm van controle. 

Zeer weinigen van ons staan ​​te popelen om als “een van die mensen” te worden bestempeld, en dus gaan de meesten van ons gewoon akkoord met het programma.

 Zie je, de waarheid is dat de ”machthebbers” niet willen dat we onafhankelijke denkers zijn. Ze willen dat we schapen zijn. (Schapen zijn mensen die klakkeloos volgen ongeacht de gevolgen! Die zelf niet meer nadenken en dit laten doen door anderen, bv de media of de overheid of fb)

Maar het goede nieuws is dat meer mensen dan ooit wakker worden met het feit dat de ”elitairen” die de zaken leiden (in deze wereld), tot op het bot verrot zijn.
Er gebeurt momenteel zoveel in onze wereld en het tempo van verandering gaat steeds sneller.

Ik heb de neiging om veel te schrijven over onze aanhoudende economische problemen, maar daar ga ik vandaag een pauze van nemen en me concentreren op enkele van de andere dingen die gebeuren. Hier volgen 10 zeer belangrijke vragen die we volgens mij allemaal op dit moment zouden moeten stellen…

#1  Waarom zijn de reguliere media zo stil over het feit dat Joe Biden en zijn familie tientallen miljoenen dollars hebben ontvangen van buitenlanders in een beïnvloedende regeling die vele jaren duurde terwijl Biden vice-president was …

James Comer verwacht $ 20-30 miljoen aan illegale betalingen aan de Biden Crime Family te ontdekken:

“Dit zal voor Biden moeilijk zijn om uit te leggen, dit zal niet verdwijnen, en ik denk dat uiteindelijk de reguliere media zullen beginnen de echte vragen stellen.”

#2  Wie zat er achter de absoluut enorme cyberaanval die de Amerikaanse overheidsinstanties trof?…

Verschillende Amerikaanse federale overheidsinstanties zijn getroffen door een wereldwijde cyberaanval die misbruik maakt van een kwetsbaarheid in veelgebruikte software, volgens een vooraanstaande Amerikaanse cyberbeveiligingsdienst.
Het Amerikaanse bureau voor cyberbeveiliging en infrastructuurbeveiliging “biedt ondersteuning aan verschillende federale agentschappen die te maken hebben gehad met inbraken die hun MOVE it-applicaties aantasten”, zei Eric Goldstein, de uitvoerend assistent-directeur voor cyberbeveiliging van het bureau, donderdag in een verklaring aan CNN, verwijzend naar de getroffen software . “We werken dringend om de gevolgen te begrijpen en te zorgen voor tijdig herstel.”

# 3 Moeten we ons zorgen maken dat hagel “zo groot als honkballen” sommige gebieden in het midden van het land teistert?…

Een groot deel van Oklahoma liep donderdag een “gematigd” risico op zware stormen. Dat is niveau 4 van de 5 op de risicoschaal voor zware stormen. De National Weather Service in Norman, Oklahoma, waarschuwde voor een uitbraak van “aanzienlijk zwaar weer”.
Mensen “moeten voorbereid zijn op hagel ter grootte van honkballen en wind tot 80 mph met de sterkere stormen”, zei de weerdienst.

#4 Waarom introduceert New York City automaten waar verslaafden gratis crackpijpen kunnen krijgen?…

Eerst lieten we Joe Biden gratis “veilige rookkits” oftewel crackpijpen en accessoires sturen, en nu plaatst New York deze zelfde soorten “veilige” rookkits in hun “volksgezondheid” -automaten.
De machine heeft ook Narcan, een reddingsmiddel voor een overdosis, condooms, nicotinekauwgom en andere “gezondheids” -gerelateerde items.

#5 Uit een recent onderzoek bleek dat 42 procent van de Amerikaanse CEO’s gelooft dat AI “de potentie heeft om de mensheid over vijf tot tien jaar te vernietigen”. Waarom luiden niet meer mensen de noodklok over het gevaar dat AI vormt voor onze samenleving?…

Veel vooraanstaande bedrijfsleiders maken zich ernstig zorgen dat kunstmatige intelligentie in de niet al te verre toekomst een existentiële bedreiging voor de mensheid kan vormen.
Tweeënveertig procent van de CEO’s die deze week op de CEO-top van Yale werden ondervraagd, zegt dat AI de potentie heeft om de mensheid over vijf tot tien jaar te vernietigen, volgens onderzoeksresultaten die exclusief met CNN worden gedeeld.
“Het is behoorlijk donker en alarmerend”, zei Yale-professor Jeffrey Sonnenfeld in een telefonisch interview, verwijzend naar de bevindingen.

# 6 Waarom heeft de Amerikaanse regering “in het geheim vuil opgeslagen” van Amerikaanse burgers door het van datamakelaars te kopen? Is zoiets niet strafbaar?…

De regering van de Verenigde Staten heeft in het geheim een ​​”grote hoeveelheid” “gevoelige en intieme informatie” over haar eigen burgers verzameld, vertelde een groep senior adviseurs Avril Haines, de directeur van de nationale inlichtingendienst, meer dan een jaar geleden.
De omvang en reikwijdte van de inspanningen van de regering om gegevens te verzamelen die de kleinste details van het leven van Amerikanen onthullen, worden nuchter en uitvoerig beschreven door het eigen panel van experts van de directeur in een onlangs vrijgegeven rapport. Haines had haar adviseurs eind 2021 voor het eerst de opdracht gegeven om een ​​web van geheime zakelijke afspraken tussen commerciële gegevensmakelaars en leden van de Amerikaanse inlichtingengemeenschap te ontwarren.

#7 Wetenschappers creëren “synthetische menselijke embryo’s” zonder menselijke eicellen of menselijk sperma te gebruiken. Waarom wordt dit toegestaan, en wat zijn de gevaren als dit soort “onderzoeken” niet wordt stopgezet?…

Wetenschappers hebben synthetische menselijke embryo’s gemaakt met behulp van stamcellen, in een baanbrekende vooruitgang die de behoefte aan eieren of sperma omzeilt.
Wetenschappers zeggen dat deze modelembryo’s, die lijken op die in de vroegste stadia van menselijke ontwikkeling, een cruciaal venster kunnen bieden op de impact van genetische aandoeningen en de biologische oorzaken van herhaalde miskramen.
Het werk roept echter ook ernstige ethische en juridische problemen op, aangezien de in het laboratorium gekweekte entiteiten buiten de huidige wetgeving in het VK en de meeste andere landen vallen.

#8 Waarom zegt Scott Wilk, een Republikeins lid van de wetgevende macht in Californië, tegen ouders dat ze de staat moeten ontvluchten als ze van hun kinderen houden?…

“In het verleden, toen we deze discussies hadden en ik ouderlijke rechten zag wegkwijnen, heb ik mensen aangemoedigd om te blijven vechten”, voegde de senator eraan toe. “Ik ben daarover van gedachten veranderd.”
“Als je van je kinderen houdt, moet je Californië ontvluchten. Je moet vluchten’, zei hij.

# 9 Waarom zijn Amerikanen zo depressief? Volgens een gloednieuw rapport van de CDC is bij bijna 20 procent van alle Amerikanen tijdens hun leven formeel de diagnose depressie gesteld…

Het percentage Amerikaanse volwassenen bij wie ooit de diagnose depressie is gesteld, varieert sterk, afhankelijk van waar ze wonen.
Uit een nieuw rapport dat donderdag door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention is gepubliceerd, blijkt dat in 2020 18,4% van de Amerikaanse volwassenen aangaf ooit in hun leven de diagnose depressie te hebben gekregen – maar per staat varieerde dat percentage van de volwassenen van naar schatting 12,7 % in Hawaï tot 27,5% in West Virginia.

#10 Waarom is er een “epidemie” van kanker onder onze jongeren…

Deze ‘kankerepidemie met vroege aanvang’, zoals een recente studie gepubliceerd in Nature Reviews Clinical Oncology het noemde, omvat sinds de jaren negentig een toename van de incidentie van meer dan een dozijn verschillende vormen van kanker bij jongere mensen in landen over de hele wereld.
In de VS steeg het aantal gevallen met vroege aanvang met bijna 18 procent tussen 2000 en 2019, zelfs toen kanker licht afnam bij oudere volwassenen, volgens gegevens van het National Cancer Institute (NCI). Onder Amerikanen tussen 15 en 39 jaar oud, een leeftijdsgroep die door kankeronderzoekers wordt aangeduid als adolescenten en jonge volwassenen (AYA’s), was de stijging nog meer uitgesproken, met meer dan 20 procent.

Als je succesvol wilt zijn in het leven, moet je niet bang zijn om vragen te stellen.
Want goede vragen leiden vaak tot goede oplossingen.
Helaas is een groot deel van de bevolking getraind om niet langer voor zichzelf te denken, en dus moeten we allemaal proberen te doen wat we kunnen, om ze weer wakker te schudden.

Lees ook eens:  Er is geen zonnebloemolie crisis!

Michaels nieuwe boek getiteld “End Times” is nu verkrijgbaar in paperback en voor de Kindle op Amazon.com.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥