web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofBuitenaards

Tiamat & Nibiru/Marduk Battle [Enuma Elish] – Lost Book of Enki – The Beginning

Gustav Holst

Ik denk dat het belangrijk is om op te merken dat het niet de goden zijn die echt met elkaar praten.

De Anunnaki gaven de planeten het karakter om hun bewegingen over het zonnestelsel gemakkelijker te volgen.

Het is als een kinderverhaal verteld door de volwassenen met een beter begrip van de kosmos dan ze hier lieten weten, vereenvoudigd dat een jonge Sumeriër het uit zijn hoofd zou kunnen reciteren. Dit verslag verklaart tenslotte de oorsprong van elke planeet, maan, komeet en asteroïde binnen ons systeem, en in chronologische volgorde.

Het biedt ook indirect bewijs van zichzelf. De helling van Uranus bijvoorbeeld. Pluto’s gekte. Tritons retrograde baan. De ringen van Saturnus. Jupiter’s stormen. De asteroïdengordel. Hoe kon een volk zonder telescopen zelfs van zulke dingen op de hoogte zijn – laat staan ​​ze uitleggen. Apsu = The Sun Little Mummu = Mercury Lahamu = Venus Lahmu = Mars Tiamat = Reusachtige watervoerende planeet tussen Mars en Jupiter. Rhea of ​​Greek Mythology Kingu = Tiamat’s grootste maan. Een van de 11 originele manen. Kingu is Cronus / Typhon van de Griekse Mythologie die de kinderen van Rhea at (de manen van Tiamat) omdat was geprofeteerd dat een van hun kinderen hem zou omverwerpen. Gehamerde armband = asteroïdengordel.

De overblijfselen van Tiamat na talloze botsingen, waarvan er één erg groot is. In alle mythologieën lijkt het erop dat dit de onderwereld is, of het kerkhof van de goden. Daarom is Loki niet te zien, maar loert het nog steeds rond en werpt darts naar de arme Mercury. Hier trouwde Persphone (onderste helft van Tiamat) met Hades (overblijfselen van Kingu). Kishar = Jupiter Anshar = Saturnus An = Uranus – Het lijkt erop dat Uranus in het verre verleden een veel grotere rol speelde in ons zonnestelsel.

Lees ook:   De tombe van vogels en de zoektocht naar de Atlantische Hall of Records

Veel mythologieën lijken An te erkennen als de All-Father, hoewel ze misschien zouden kunnen verwijzen naar zijn naamgenoot (de eerste koning op Nibiru na hun nucleaire oorlogsramp). An is Osiris en Odin. De beschrijvingen van deze goden binnen hun respectievelijke mythologieën passen perfect bij de planeet Uranus. Antu = Neptunus. De vertelling legt uit dat Neptunus zelf geen manen droeg (althans voordat Nibiru opdook) en impliceert dat ze ofwel van elders gevangen waren genomen ofwel geboren waren na de eerste aankomst van Nibiru. Van wat ik heb verzameld, verdampten de ringen van Uranus in honderden manen (en misschien zelfs Jupiter, Saturnus, Neptunus) en daarom noemen ze hem de All-Father, met Antu, zijn echtgenoot, om voor de kinderen te zorgen, de manen waar ze momenteel om geeft.

Gaga = Pluto = Maan van Saturnus trok uit zijn baan naar Nibiru om een ​​”planeet” te worden waarvan de baan die van Nibiru nabootst. Nibiru = De 12e planeet van het werk van Z. Sitchin. Door de geschiedenis heen vele malen hernoemd. “Marduk”, “Indra”, “Zeus”, “Horus”, “Thor” enz. Enz. De toren van het babel-incident lijkt dit verhaal in honderd fragmenten te hebben verbrijzeld. Het lijkt erop dat koningen uit ons eigen verre verleden de planeten in dit verhaal hernoemden naar leden van hun eigen familie, vandaar dat alle huidige verwarring tussen religies Evil Wind = Moon of Saturn gevangen door Nibiru, later in botsing komt met Tiamat. North Wind = Moon of Uranus vastgelegd door Nibiru Verteld door Michael Marson Illustraties gestolen van Discovery Channel en National Geographic en Nick Stevens voor de flyby van urANus.

Lees ook:   10 GEWELDIGE ontdekkingen in Egypte die wetenschappers bang maken

Gerelateerde artikelen

Back to top button