...

28 november 2021

 

De zon is NIET “normaal”!

Wetenschappers gaan door met het ontwikkelen van de ‘kunstmatige zon’ van China. Ze werken aan de grootste Tokamak van het land, een kernfusie-apparaat van de volgende generatie. Het wordt kunstmatige zon genoemd omdat het het energieopwekkende proces van de zon nabootst.

Het lijkt op de zon … maar dat is het niet. Het is een gloednieuw type kunstlicht dat CoeLux wordt genoemd en dat voor het eerst het wetenschappelijke proces nabootst waardoor de lucht blauw lijkt. Het creëert ook een illusie van diepte om de ‘zon’ ver boven te laten lijken. Lux heeft een exclusieve uitstraling. Lees meer ophttp://www.luxreview.com
Amazing, in feite als men de zon blokt door middel van geoengineering, kan men verder leven met een fake idee van de zon!
Ik denk dat ik dit wel nodig heb, ik haat dit weer zoals het nu is met die regens en te weinig zomerdagen!

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Dode potvissen

Gerelateerde berichten