25 september 2020

 

Chemtrail engelenhaar valt uit de lucht in Frankrijk

(Melissa Melton via The Daily Sheeple )

De Frans Engels-talige krant De Connexion meldt dat geheimzinnige vezels uit de hemel kwamen over Drôme en Ardèche in Zuid-Frankrijk, waarbij bewoners verbaasd toekeken, terwijl anderen verwezen naar het chemtrail fenomeen:

Verslagen van de vezels werden eerst onderzocht op donderdag, maar niemand heeft nog kunnen bepalen wat ze zijn – misschien dat ze komen uit de uitlaat van vliegtuigen.

Sommige website  speculeren dat de vezels het bewijs zijn achter de  ”samenzweringstheorie” dat “chemtrails”, de langere uitwaaierende contrails van vliegtuigen zijn die een langere tijd in de lucht blijven hangen om zich daarna te verspreiden, waarbij mensen opzettelijk  chemicaliën in de atmosfeer verspreiden via deze chemtrails om zo te zorgen voor de verspreiding van  ziekte en de dood van de zieken en gebrekkigen (Zwakkeren in de samenleving.

Men praat ook over weer modificatie in de vorm van de – witte lijnen die op het eerste gezicht van uit  jet contrails worden gespoten langs de hemel, maar in plaats dat deze lijnen gemakkelijk vervagen achter de jets, blijven deze op vele routes uitwaaieren, ze blijven aanwezig in de lucht en zorgen er voor dat er minder zonlicht naar de aarde komt en men weet inmiddels hoe belangrijk vitamine d is voor het leven op aarde!
Het voorkomt vele ziekten nml. Wie zit hier achter, wie maakt mensen bewust ziek? Moeilijke vraag.

Al pratend over het chemtrail fenomeen kan men snel iemand voorzien van een ‘complottheorieën’ label maar, in werkelijkheid zijn er wetenschappers en klimaatverandering voorstanders  die openlijk spreken over het spuiten van aërosolen in de atmosfeer, om de vermeende, door de mens veroorzaakte klimaatcrisis en daardoor de opwarming van de aarde te doen verminderen.

Artikelen zoals, ” Geoengineering Kan Zet Skies White “publiceerde vorige zomer in Scientific American schaamteloos een bespreking  van het Carnegie Instituut onderzoek naar geo-engineering via chemtrails alsof het reeds plaatsvindt (Dit doet het al jaren!) :

De witte waas die hangt over veel grote steden, kan inmiddels een vertrouwd gezicht zijn geworden omdat overal in de wereld wordt beslist om geo-engineering uit te  proberen om zo een koelere planeet te creëren.

Een Michigan Congreslid wordt zelfs de belofte voorgehouden om een hoorzitting te houden over chemtrails.

 

Morgellons is een ziekte die specifiek betrekking heeft tot het chemtrails fenomeen. Volgens Wikipedia, Morgellons  “patiënten hebben de waan en overtuiging dat ze zijn besmet met parasieten, terwijl er in werkelijkheid geen dergelijke parasieten aanwezig zijn,” en “Patiënten kunnen een scala van cutane symptomen hebben zoals … ongewone vezels die zich op de huid vertonen”. Als iemand in een waan leeft, hoe kunnen ze daadwerkelijk aantonen dat er vezels uit hun huid groeien?

Lees ook:   En wie moet dit geloven?

Volgens schrijver Michael Winter , “De samenstelling van chemtrails is verrassend eenvoudig.

Chemtrails bestaan ​​uit drie basisingrediënten: aluminiumpoeder, barium zouten en een kunststof dragende stof genaamd polymere vezels . ” Winter gaat verder met te zeggen:” Als je kijkt naar de hemel en je ziet chemtrails, weet dan in ieder geval twee dingen: Eén- ze zijn samengesteld uit ingrediënten die dodelijk zijn voor de mens, en twee – ze zijn boven ons in de lucht. Denk aan het oude liedje Spinning Wheel? “Wat komt van boven … moet omlaag komen …”

De vraag is, vallen deze dodelijke vezels momenteel  over de inwoners in Zuid-Frankrijk?

Griezelig, het artikel vermeld niet alleen  dat mensen speculeren dat deze vezels een gevolg zijn van de chemtrails, maar er wordt  specifiek verwezen naar de  theorieën dat chemtrails  een middel zijn tot een bewuste ontvolking van de overbevolkte aard .

Hoewel deze vreemde vezels uit de lucht vallen, iets dat vermoedelijk elke dag gebeurd in Frankrijk, Franse autoriteiten vervolgens zeiden dat zij geen test zal uitvoeren op de monsters van deze vezels.
dus nogmaals, mogelijke ontkenning zal worden toegestaan ​​door de elite om  te heersen over chemtrails.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1401219_10200919228159820_562904499_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/903887_10200919253240447_1290204898_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1425361_10200919257400551_649711582_o.jpg

Draden die uit de lucht komen en zeker weten dat het geen spinnenwebben zijn!

 

En CVS, het Chronisch vermoeidheidssyndroom.
Zoek op deze website boven in de zoekbalk naar vitamine D!

https://www.artsennet.nl/opinie/Gastblogs/Columns/Column/65390/Artsen-onderschatten-belang-vitamine-D.htm

Pro-hormoon

Vitamine D is een zeer belangrijk pro-hormoon dat niet alleen voor de botopbouw van belang is maar ook een relatie heeft met de afweer, kankerpreventie, insulineresistentie, vermoeidheid, depressie, schizofrenie, auto-immuunziekten, spierzwakte en de bloeddruk.

Normaalwaarden

In Nederland worden lage normaalwaarden aangehouden in vergelijking met de landen om ons heen. Zo hanteren wij in de meeste bevolkingsgroepen een grens van 30 nmol/l terwijl in Amerika de grens op 75 nmol/l gesteld is. Dit verschil in normaalwaarden is historisch ontstaan in de discussie rondom osteoporose. Voor het positieve effect op de insulineresistentie en de afweer zijn echter hogere spiegels nodig.

Onderzoek

Bij een groep van 370 obese kinderen in Amersfoort had haast 70 procent een spiegel onder de 50 nmol/l. Van de allochtone kinderen had zelfs 85 procent een tekort, maar ook bij 50 procent van de autochtone kinderen was dat het geval. Juist bij deze obese kinderen is een goede spiegel belangrijk. Zij hebben immers kans op insulineresistentie en moeten juist fit zijn om voldoende te bewegen.

Bij vermoeidheid door vitamine D tekort, zullen zij minder gaan bewegen, en dus overgewicht krijgen!

Gerelateerde berichten