...
GeschiedenisBuitenaardsWetenschap

Wij komen van Mars?

Hebben buitenaardse wezens verborgen boodschappen gecodeerd in menselijk DNA? | Ancient Code

Waarschijnlijk waren de Anunnaki marsbewoners!
De rode planeet wordt genoemd en ook dat hun atmosfeer kapot ging..dat klopt wel weer met de resterende verhalen.
Tevens de beelden die daar waargenomen worden en die lijken meestal op gebroken beelden uit Egypte ten tijde van de farao’s.
Nu schijnen de oude Egyptenaren inderdaad af te stammen van de Goden…

-Hebben buitenaardse wezens verborgen boodschappen gecodeerd in menselijk DNA?

Zou het kunnen dat het antwoord op de vraag of we alleen zijn in het universum, diep in elk van ons woont, gecodeerd in ons DNA, gewoon wachtend op de onthulling?

Het is een bedwelmend onderwerp, een onderwerp dat de mensheid al eeuwen fascineert en ons zelfs ertoe heeft gebracht om ruimteschepen te bouwen, om de hemel buiten onze visie te verkennen.

Maar wat als aliens hier ooit al waren en weer zijn  verdwenen? Stel je voor dat ze inderdaad deze planeet hebben bezocht en aanwijzingen hebben achtergelaten, over wat ons allemaal uniek maakt, wachtend op de dag dat we eindelijk de ware oorsprong van het menselijk ras zullen realiseren.

Als je de categorie RH Negatief-Anunnaki leest op deze website, zou je dat inderdaad kunnen concluderen.

Zijn we het product van evolutie, of zijn we geschapen door ongekende wezens?  Of moeten we de bijbel eens anders gaan lezen.
Dit alles klinkt misschien een beetje vergezocht en buiten de normale kanalen van de wetenschappelijke discours, maar een aantal zeer vooraanstaande geesten in de wereld van de wetenschap zeggen dat er wel een verband zou bestaan tussen menselijk DNA en aliens (Aliens zijn gewoon mensen of wezens of wat dan ook, dat  niet van de aarde komt) :

“In 2013 publiceerden twee wetenschappers verbonden aan het Fesenkov Astrophysical Institute in Kazachstan een artikel in het tijdschrift Icarus waarin werd gesuggereerd dat de zoektocht naar buitenaards leven zou moeten worden uitgebreid met een onderzoek naar menselijk DNA.

“Natuurkundige Vladimir Sherbak en astrobioloog Maxim Makukov zijn ervan overtuigd dat we genetisch zijn gemanipuleerd door wezens uit een ander sterrenstelsel. Deze oprichters hebben dit mogelijk direct gedaan tijdens hun bezoek hier honderden miljoenen jaren geleden. Of ze hebben mogelijk een signaal vol informatie de ruimte in gestuurd dat de aarde bereikte en dat heeft op de een of andere manier veranderingen in ons DNA teweegbracht. Of misschien hebben ze onze planeet vanuit de ruimte gezaaid met buitenaards genetisch materiaal dat elders is geëvolueerd (vermoedelijk op hun planeet van oorsprong). ”

Codes en symbolen zijn overal om ons heen. Kunnen ze een diepere betekenis hebben die verbonden is met ons DNA?
Het idee dat wij (en ons DNA) producten zijn van buitenaardse techniek staat bekend als panspermie en heeft de enthousiaste steun gekregen van niemand minder dan James Crick, mede-oprichter van de dubbele DNA-helix. In de panspermie-weergave van onze planeet hebben onze makers er bewust voor gekozen om hun eigen DNA in de mens te plaatsen en ons dan als een soort experiment op de aarde achter te laten.
(Dat zou inderdaad het geval zijn, dankzij de Anunnaki)

Lees ook:   De rol van Soemerische buitenaardse wezens op de mensheid.

Hoe kan een dergelijke theorie worden ondersteund? De twee Khazak-wetenschappers leggen uit :

Schooltv: Is er buitenaards leven?
“Makukov en Cherbak zeggen dat menselijk DNA eruitziet alsof het met wiskundige precisie is gemaakt . ‘Eenvoudige ordeningen van de code onthullen een ensemble van rekenkundige en ideografische patronen van symbolische taal. Bovendien omvat het, het gebruik van decimale notatie en logische transformaties die nauwkeurig en systematisch zijn. ”

Overweeg dat er ook een herhalend numeriek patroon zit in menselijk DNA:

“Makukov en Cherbak hebben een specifiek herhalend numeriek patroon in de menselijke genetische code gezien. Door goed te kijken naar de verschillende wiskundige verhoudingen, breuken en constanten die worden weergegeven in berekeningen en metingen van menselijk DNA, hebben ze meerdere gevallen ontdekt waarbij het getal ’37’ (Opgeteld een 11!) een prominente rol lijkt te spelen. ”

“In hun Icarus- onderzoeksartikel hebben de wetenschappers negen gevallen opgesomd waarin het getal ’37’ kon worden afgeleid door berekeningen uit te voeren die op de een of andere manier verband hielden met de chemische structuur van DNA, en ze berekenden de kans dat dit willekeurig gebeurde met 10 biljoen tegen één.”

Het concept van panspermie suggereert dat we zijn gemaakt door buitenaardse wezens en gecodeerd met hun DNA. 
Het getal 37 heeft relevantie als het gaat om het menselijk lichaam:

The biggest secret that the pentagon hides: “The Anunnaki are returning to Earth” - Alien Code

“Uitgedrukt in het metrische systeem, is de normale lichaamstemperatuur van een mens 37 graden Celsius . En volgens de laatste schattingen zijn er ongeveer 37 biljoen cellen in het menselijk lichaam. Dus zelfs buiten de opname ervan in ons DNA, helpt het getal ’37’ op een aantal fundamentele manieren om te bepalen wie we zijn. Dit is precies zoals we zouden verwachten, als dat aantal als teken in het DNA zou zijn opgenomen. ”

Het is duidelijk dat er nog steeds meer vragen dan antwoorden zijn als het gaat om DNA of aliens, laat staan ​​of er een verband tussen de twee kan worden gelegd. Het menselijke genoom is al gedeeltelijk gedecodeerd door wetenschappers, en toch zijn we niet dichter bij het bewijs dat intelligent leven buiten onze planeet bestaat.

Mysteries blijven bestaan ​​en na verloop van tijd kunnen we eindelijk de antwoorden daarop ontdekken. Tot die tijd kunnen we alleen blijven zoeken.

https://www.ancient-code.com/did-aliens-encode-hidden-messages-into-human-dna/

 

Mesopotamia – Sumer 2 | Cradle of Civilization

“Het antwoord op de ultieme vraag van het leven, het universum en alles is 42.”

6

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button