23 november 2020

 

Pap zijn zonder pap

Ja sorry hoor kon het niet laten…

Caitlyn Jenner nog steeds ‘pap’ genoemd
Eerst was ze Bruce en toen liet ze zich ombouwen tot Caitlyn. De hele wereld mag haar dan wel als vrouw aanspreken, voor een dochter ligt dat toch wat ingewikkelder.
Kylie Jenner blijft dan ook heel eigenwijs ‘papa’ zeggen tegen Caitlyn. Technisch gezien is het natuurlijk ook een vreemde situatie, ineens heb je twee moeders. En niet omdat je lesbische ouders hebt…
De socialite is er dan ook heel open over dat ze nog steeds ‘dad’ zegt tegen haar… naja Caitlyn, dus. Op Instagram plaatst ze een foto met de jarige Caitlyn, waarbij ze schrijft: “Fijne verjaardag, pap, wat heb je een prachtig jaar achter de rug!”
https://www.telegraaf.nl/prive/24667941/__Caitlyn_nog__pap__genoemd__.html

Lees ook:   Grrrr even de vliegenmepper pakt...

Gerelateerde berichten