web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorMysterie

Schapen lopen ‘TWAALF DAGEN zonder te stoppen’ in een cirkel rond

https://youtu.be/oUStsDYZBE8

Schapen lopen ‘TWAALF DAGEN zonder te stoppen’ in een cirkel rond op een Chinese boerderij De kudde schapen in China slenterde rond in een continue beweging met de klok mee Het bizarre en verbijsterende schouwspel duurde twaalf dagen zonder te stoppen De eigenaar van het schaap zei dat het begon met slechts een paar schapen voordat er meer bij kwamen Een kudde schapen is betrapt terwijl ze twaalf dagen lang in een cirkel rondliepen zonder te stoppen.

Op virale beelden uit China is te zien hoe de boerderijdieren continu rond dezelfde plek cirkelen zonder aanwijsbare reden.
Volgens de eigenaresse van de schapen – mevrouw Miao – had in het begin slechts een handjevol dieren dit ongewone gedrag vertoond, maar het duurde niet lang voordat de rest van de kudde besloot mee te doen met een constant cirkelvormig tempo en het leek aanvankelijk niets bijzonders, Miao bleef achter haar hoofd krabben toen ze het non-stop 12 dagen achter elkaar bleven doen.

Nog vreemder was het feit dat, op een boerderij met 24 schaapskooien, de schapen in deze specifieke hok (nummer 13) de enige waren die werden getroffen.

Toevallig is de verklaring voor dit fenomeen waarschijnlijk nogal alledaags.

Van listeriose – een ziekte die doorgaans wordt geassocieerd met bedorven schapenvoer – is bekend dat het een ontsteking aan één kant van de hersenen veroorzaakt, wat resulteert in desoriëntatie en de neiging om in cirkels rond te lopen.

Naar alle waarschijnlijkheid is dit wat de schapen in dit specifieke geval treft.

Lees ook:   10 Most Compelling Pieces Of Evidence That May Prove Time Travel Exists
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien