web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Praten met twee dode meisjes / ‘Ik moet ze binnenlaten’

Phantoms and Monsters: Pulse of the Paranormal

“Ik sliep en ik had wat ik dacht dat het een droom was, maar er gebeurde niets vreemds. Ik sprak net met  twee meisjes die ik nog nooit heb gezien of ontmoet, maar we hadden gewoon een normaal gesprek. Toen we klaar waren met praten, werd ik wakker en voelde ik me gewoon raar. Ik kan het andere gevoel zoals  ik me net voelde niet verklaren. Ik vertelde mijn moeder er later over en zij zei wat ik had uitgelegd dat het klonk als geesten die met me communiceerden, en ze zei dat ze een sterk gevoel kreeg dat ze waren overleden bij een auto-ongeluk. Ze zei dat als ik erachter zou kunnen komen wat ik met Google zou moeten doen, ik misschien iets meer over hen zou weten. Niettemin, Ik typte trefwoorden die ze beschreven en een auto-ongeluk in Google en het eerste wat opkwam bij de zoektocht was een auto-ongeluk dat een week eerder in Australië was gebeurd en er stond een foto op de website. Het waren de twee meisjes met wie ik had gepraat in mijn droom. ‘Alice

“Dus laat me dit verhaal voorafgaan door te zeggen dat ik mezelf als een agnost beschouw in de meeste gebieden van mijn leven, inclusief het bovennatuurlijke. Ik geloof er niet helemaal in, maar ik heb nog steeds het gevoel dat er onvoldoende bewijs is om elke spirituele interventie te ontkennen dat ze waar is. Daarmee geeft dit verhaal me nog steeds rillingen elke keer als ik het hoor.

Eind jaren ’70 woonden mijn vader en zijn gezin in dit kleine stadje in Ohio. Ze waren net verhuisd naar een nieuw huis en mijn oma vond het huis buitengewoon verontrustend. De eerste paar nachten dat ik daar verbleef, lag mijn oma wakker, in haar bed of ze was beneden in de woonkamer, bang voor wat er op de loer lag in of rond het nieuwe huis. De ene nacht na de andere slapeloze nacht hoorde mijn oma, die in de keuken iets te eten had gemaakt, geluiden bij de voordeur en ging op onderzoek uit. Toen ze bij de voordeur aankwam, vond ze mijn tante, het jongste lid van de familie (waarschijnlijk ongeveer 4 of 5) die probeerde het nachtslot van de voordeur om te draaien om deze te openen. Mijn oma kwam tussenbeide en trok mijn tante weg van de deur. Ze was wakker, maar verkeerde bijna in een trance-achtige toestand. Verbijsterd vroeg mijn oma aan mijn tante wat ze dacht dat ze aan het doen was op deze tijd van de nacht. Mijn tante was even stil. Starend in de ruimte. Uiteindelijk reageerde ze op mijn oma met een eenvoudige zin. “Ik moet ze binnenlaten.” Mijn oma was helemaal in de war en doodsbang en vroeg haar waar ze het over had, maar mijn tante bleef de zin steeds maar herhalen. “Ik moet ze binnenlaten. Ik moet ze binnenlaten.” Het enige dat haar van de deur afhield, was dat mijn oma haar kleine kleine schouders vasthield om verder te lopen. Onnodig te zeggen dat mijn oma bang was. Mijn oma was helemaal in de war inmiddels en was doodsbang en vroeg haar waar ze het over had, maar mijn tante bleef de zin steeds maar herhalen. “Ik moet ze binnenlaten. Ik moet ze binnenlaten.” Het enige dat haar van de deur afhield, was dat mijn oma haar kleine kleine schouders vasthield om verder te lopen. Onnodig te zeggen dat mijn oma bang was. 

De volgende dag vroeg mijn oma aan mijn tante of ze zich hun gesprek die avond herinnerde en mijn tante kon zich niets herinneren. Misschien was het gewoon een slechte droom. Misschien was het gewoon een jong kind dat eventjes  gek was. Maar het is genoeg om me voorzichtigheid en een stevig respect te geven voor wat er misschien wel of niet is. ”

https://www.phantomsandmonsters.com/2019/12/talking-to-two-dead-girls-i-have-to-let.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥