23 april 2021

 

Armeens gezin uitgezet zonder vermist zoontje

Armeens gezin uitgezet zonder vermist zoontje

AMERSFOORT –
Een Armeens gezin uit Amersfoort wordt woensdag het land uitgezet zonder hun 9-jarige zoontje, dat sinds woensdag vermist is. De rechter denkt dat het kind bewust verborgen wordt gehouden door de familie.
Dat meldt het AD. Het gezin Simonyan, dat al vijf jaar in Nederland is werd afgelopen week overgeplaatst naar het uitzetcentrum in Zeist, zonder de 9-jarige Hrant. Volgens de advocaat van het gezin is de vader ernstig verward en kan hij niet goed aangeven waar hij zijn zoon heeft achtergelaten. De politie is met man en macht op zoek naar het kind.

Hrant werd voor het laatst gezien bij de training van voetbalclub KVVA, waar hij bij de e-junioren speelt.
Normaal gesproken worden gezinnen niet gescheiden uitgezet, maar volgens de voorzieningenrechter gaat dat in dit geval niet op. Er zou namelijk sprake zijn van bewust onttrekken aan het toezicht en van ‘evidente frustratie’ van de uitzetting, aldus de krant.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24666851/__Uitgezet_zonder_vermist_zoontje__.html

Dus dit gezin hoopt te mogen blijven, omdat ze hun kind stiekem ergens anders geplaatst hebben, in de hoop dat de regering hen niet zal uitzetten zonder hun kind…

Lees ook:   Als energiebedrijven bedrijven belazeren

Gerelateerde berichten