25 januari 2022

 

Robin Williams

Het raakt je,
Hij is er niet meer.
Afgelopen week nog een film van hem gezien, welke niet eigenlijk?
Je groeide op met deze Mork From Ork met zijn nanoo nanoo.

Zijn dood is vreemd, want een man als hij, die mensen aan het lachen kon maken, en huilen!
Dat verwacht je niet. Hij leek zo vrolijk altijd…
Dan komt men uiteraard weer aan met het verhaal, verslavingen etc.
Dat kan wel zijn maar is dat reden om?
Volgens mij niet.

En was hij nog verslaafd geweest, dan had hij wel een overdosis genomen, ipv zichzelf zittend op een stoel een riem om zijn nek te hangen.
(???)

Ik blijf dit dus vreemd vinden.

Hij trok het niet meer, de riem trok hem?

Nee kan me niet voorstellen dat hij zo een einde aan gemaakt heeft, het is niet logisch nml.

 


Op een buitenlandse fb
las ik dit (of het waar is of niet, geloof of niet staat er buiten, vond het vreemd en bizar..maar ja?) :
Vertaald door bing

Robin Williams pleegt zelfmoord tijdens de volle maan, Kabbala, satanisme, sataneria illuminati blijkbaar door een zogenaamde “zelfmoord door verstikking” dood in zijn huis in Californië met gerenommeerde acteur Robin Williams gevonden. Hetzelfde verslikte? of het verstikt? Als ik so… die wilde wurgen hem was? iemand in de wereld van de levenden of de geestelijke wereld? 11 volle maan stierf op de leeftijd van 63 (6 + 3 = 9)… nog erg jong.

We rekening houden met dat dag verscheen dode de volle maan was en juist toen hij veel dichter bij de aarde in vele jaren, en toen de regen van de sterren van de perseidas, die we hebben gezien in verschillende rituelen dat we al in sommige post, besproken hebben als wanneer “zelfmoord” was de verpleegster uit het ziekenhuis dat Kate Middleton was toen ze aangekondigd de zwangerschap van Prins JorgeCasual zelfmoorden die precies overeenkomen met bewegingen astronomische als het deze volle maan en de sterren regen en rituele aan heidense goden hier hebben we een fragment van de Dhaulagiri Mork en Mindy waar Robin gespeeld een “buitenaardse buenito” dat hij was reizen in een ruimteschip met ei-vormige… en zijn witte pak ziet er een omgekeerde driehoek die betrekking heeft op de baarmoeder van de koningin van de hemel… … Het is merkwaardig omdat het komt naar de aarde in een schip in de vorm van ei, Easter egg is geassocieerd met de godin, zoals volgens de mythe en legende, de koningin van de hemel naar de aarde kwamen in een ei, het ei is de dezelfde symboliek van de shell van de godin Aphrodite en waarover we hebben gesproken in verschillende post en video van de Prins William beste kandidaat als de Antichrist en video Satanische Pasen, nooit ophoudt te zijn grappig alle deze symboliek symbolen heidense in het gewaad van Mork, driehoek omgekeerde reptiel godin, die we weten dat Robin Williams nam tot bekendheid in de 70´s met de serie Mork en Mindy, waardoor de rol van een vreemdeling die altijd zinspeelt op boog dingen iris verkeer homo en een omgekeerde driehoek die op dat moment niemand gedacht wat het was, hij was er voor versiering?.

We zeker gevonden die bijpersonages belichaamd in zijn films en die waren homo… dit omdat ik de honken leerde weten wij vandaag van de agenda die zijn opgelegd door de elite… gay kan niet maken dat gehandeld als homoseksuele door “toeval”, dit was onderdeel van de agenda van de massa’s als bijvoorbeeld zijn film stemmen hersenspoeling nachts waar belichaamd de rol van een homo spreker, in feite zag Robin zeer geëngageerd aan het verdedigen van de rechten van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders als marionetten van de elite, van Rihanna, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Ricky Martin, etc en dat zij ook vormen zoals de UNICEF goodwillambassadeurs hebben gedaan.

Hier is Robin een travestiet hier rol te spelen in een andere homo rol in de film kooi van krekels en we weten dat al deze kunstenaars een duidelijke agenda op de tenuitvoerlegging van de nieuwe wereldorde, in feite dankzij al deze serie, films waarin ze betrokken zijn is hebben dat wij geloven dat er zijn “vreemdelingen”, en afgezien van alles dat ze welwillende zijn en het beste voor ons willen, en dat is waarom veel mensen krijgt nieuwe leeftijd voor meer informatie over het verschijnsel UFO, om contact met wezens zeer “geëvolueerd om vreemdelingen uit de hoogste bollen van licht”, en dan eindigen activeren chakra’s en deelnemen aan openen dimensionale portalen zoals we hebben al gezien wat er is gebeurd op juli 7 en 8 van de 8 maand…

De mensen zou niet geloven in Lucifer zo veel onzin hersenen wassen als nieuw tijdperk maar viera TV en als niet had zo’n goede acteurs als Robin Williams, die letterlijk stal de genegenheid van de openbare kind, jeugd en volwassenen.

symboliek van de omgekeerde driehoek, mudra van astral verbinding in samenvatting, al deze kunstenaars niet alleen hersenspoelen hen krijgen ze diep in sekten en geheime groepen ze liggen ze. Dan zijn ze zo betrokken dat het onmogelijk is om uit deze pacten, die uiteindelijk ondergedompeld in drugs- en alcoholgebruik problemen zoals het is inderdaad gebeurd met Robin ook gemaakt en zijn vrouw is. Niet is lijkt vreemd dat ze uiteindelijk tot zinken gebracht in ondeugden van drugs en zelfs seksuele?. Aan het begin van juli van dit jaar werd geïnterneerd Robin door drugs-en alcoholproblemen. Als het blijft optreden met vele sterren van de muziek en de prestaties.

Wanneer zij begaan zelf te verrichten van haar rol in de film die dan zij wassen hersenen massa’s, zijn aanvaarding voorwaarden van een contract dat bestaat van zijn ziel, en van hun geliefde familieleden in ruil voor de roem en fortuin hebben beide gewenste, test zien we het over het verlies van zijn zoon Robin Williams ook door een duidelijke zelfmoord of ook met John Travolta die verloor haar zoon te vroeg leeftijd, de lijst is largaaaa en talloze, dus in plaats van huilen door een “ster” worden, laten we bidden voor de resterende, weerspiegelen, hun ogen voor God, die onze Schepper, degene die geeft ons en kan leiden ons terug naar uw borst als we oud zijn.

Lees ook:   Nijmeegse vierdaagse sjokkers

Er is niets meer beledigend en occultisten maken, hetzij door controle van de mening en Satanic contracten als dat mensen hun eigen leven, dat onnatuurlijk is verwijderd, het is een daad tegen God.

Als hij zelfmoord heeft gepleegd of ze zelfmoord gepleegd is het onbelangrijk, zijn ziel was al verloren in de limbo van arrogantie, dronken op roem en erkenning en nu is teruggekeerd naar zijn maker… die heeft gegeven u alles u wilde, zijn ziel is nu in de handen van die God die u rijkdom, roem en fortuin opbrengst. (Vertaald door Bing)

 

https://www.tatoott1009.com/2014/08/12/robin-williams-found-in-bedroom-with-belt-around-his-neck-i-smell-a-rat/

Vertaald door google

Williams werd ontdekt op maandag kort voor de middag door zijn persoonlijke assistent die zich zorgen maken als de acteur niet reageerden op verschillende klopt op de deur werd, aldus Boyd. Williams ‘vrouw Susan Schneider, laatst zag haar man in leven rond 22:30 toen ze naar bed ging.

Schneider liet het huis rond 10:30 maandag, in de veronderstelling Williams nog sliep, zei Boyd. Williams had teruggetrokken naar een andere kamer en bleek volledig gekleed met een riem gebonden rond zijn nek. De riem is ingeklemd tussen de kast deur en kozijn, en Williams ‘werd in een zittende houding iets van de grond van de grond “, aldus Boyd. “Wat dat betekent is dat zijn lichaam zag eruit alsof hij zat in een stoel.”

Schneider terug naar het huis na Williams was verklaard overleden door de politie en de brandweer, aldus Boyd. Boyd zou het niet zeggen als Williams liet een briefje achter. De acteur had ook oppervlakkige steekwonden aan zijn linker pols en een zakmes werd gevonden naast zijn lichaam, aldus Boyd.

Toxicologische tests zullen worden uitgevoerd, en het onderzoek blijft een geschatte tijd van de dood vast te stellen, aldus Boyd. Rigor mortis had gezet toen Williams ‘assistent hem vond, zei hij.

Het schokkende nieuws werd geleverd als gedenktekens opgedoken over het hele land: van de Hollywood Walk of Fame naar zijn huis in Noord-Californië, het huis in Boulder, Colorado, dat diende als de “Mork & Mindy” thuis, aan de “Good Will jacht “bench.

De Oscar-winnende legende vochten verslaving voor tientallen jaren en onlangs leed aan “ernstige depressie”, zijn publicist gezegd.

Een vader van drie, Williams onlangs geplaatst op Instagram een foto van hem en zijn dochter, Zelda, op haar 25e verjaardag. In april, postte hij een zwart-wit foto van zijn zoon Zak op zijn 31ste verjaardag. Hij had ook een 22-jarige zoon, Cody.

Op maandagavond, Zelda Williams, ook een actrice, bracht hulde

 aan haar vader op social media te citeren “De Kleine Prins” en zegt: “Ik hou van je. Ik mis je. Ik zal proberen om te blijven kijken. “

Robin Williams, de Academy Award winnaar en komische supernova waarvan explosies van de popcultuur riffs en indrukken verblind publiek voor tientallen jaren en maakte hem een ​​gleamy ogen laureaat voor de Information Age, overleed maandag in een schijnbare zelfmoord. Hij was 63.

 

 

Williams werd dood verklaard in zijn huis in Californië op maandag, volgens het bureau van de sheriff in Marin County, ten noorden van San Francisco. Het kantoor van de sheriff zei een vooronderzoek blijkt de oorzaak van de dood van een zelfmoord te wijten aan verstikking.

 

Van zijn doorbraak in de late jaren 1970 als de vreemdeling in de populaire tv-show “Mork en Mindy,” door zijn standup act en films als “Good Morning, Vietnam ‘, de korte, vat bovenlijf Williams tekeer en schreeuwde alsof net opgesprongen van eenzame opsluiting. Luid, snel, manische, geparodieerd hij iedereen van John Wayne naar Keith Richards, imiteert een Russische immigrant net zo gemakkelijk als een pak van nazi-aanval honden.

Hij was een rel in sleep in “Mrs Doubtfire, “of als een cartoon geest in” Aladdin “. Hij won zijn Academy Award in een zeldzame, maar even intens dramatische rol, als leraar in de film van 1997” Good Will Hunting “.

 

Hij was niet minder in brand in interviews. Tijdens een 1989-chat met The Associated Press, hij kon nauwelijks blijven zitten in zijn hotelkamer, of zelfs vergeten de film die hij moest bevorderen, als hij vrij-geassocieerde over comedy en de kosmos.

“Er is een ijstijd komt,” zei hij. “Maar het goede nieuws is dat er zal daiquiri’s voor iedereen en de Ice Capades zijn alom tegenwoordig. De kreeft zal gedurende ten minste 100 jaar, dat is het goede nieuws. De Swanson diners zal een hele millennium duren. Het slechte nieuws is dat het huis zal in principe in Arkansas. “

Zoals zo vele funnymen, had hij ernstige ambities, het winnen van zijn Oscar voor zijn vertolking van een empathische therapeut in “Good Will Hunting”. Hij speelde ook voor scheuren in “Awakenings”, “Dead Poets Society” en “What Dreams May Come” iets dat de New York Times recensent Stephen Holden geleid tot een keer zeggen dat hij vreesde het zien van de acteur “Humpty Dumpty grijns en crinkly vochtige ogen.”

Williams won drie Golden Globes, voor “Good Morning, Vietnam ‘,’ Mrs Doubtfire “en” The Fisher King. “

Zijn andere film kredieten opgenomen Robert Altman’s “Popeye” (een box office bomb), Paul Mazursky’s “Moskou aan de Hudson,” Steven Spielberg’s “Hook” en Woody Allen’s “Deconstructing Harry.” Op het podium, Williams trad collega-komiek Steve Martin in een 1988 Broadway revival van ‘Wachten op Godot. “

De paranormale serie…:

 LINK

 

Gerelateerde berichten