03 mei 2021

 

Medicijnproeven op weeskinderen en kinderen in instellingen

Rabbit - printed magnetic wallpaper is a nice alternative to the classic magnetboard. It's comprised of iron particles on a vinyl basis which makes it receptive to magnets. Ideal to hang drawings and notes.:

Proefkonijn

 

Terwijl in Nederland de aanpassing van de Wet Medisch Wetenschappelijk Onderzoek met Mensen (WMO) wordt behandeld, waarin onderzoek met proefpersonen die de leeftijd van zestien jaar nog niet hebben bereikt of die wilsonbekwaam zijn, komen in Duitsland misstanden met onderzoek met weeskinderen en kinderen in psychiatrische instellingen naar voren. Meer dan 50 geneesmiddelonderzoeken werden in de jaren vijftig tot en met zeventig op kinderen uitgevoerd in de Duitse weeshuizen en psychiatrische inrichtingen. Daarvoor heeft apotheker Sylvia Wagner uit Krefeld in het kader van haar proefschrift bewijs gevonden. De onderzoeken zijn uitgevoerd in Noordrijn Westfalen en Sleeswijk-Holstein in opdracht van geneesmiddelen fabrikanten en de overheid.

Wat Sylvia Wagner in het onderzoek heeft gevonden klinkt ongelooflijk: honderden, zo niet duizenden kinderen en jongeren in verzorgingstehuizen en psychiatrische instellingen moeten tussen 1950 en 1975 onvrijwillig hebben deelgenomen aan geneesmiddelenonderzoek. De apotheker onderzocht systematisch medische tijdschriften uit deze periode. Hierin rapporteren artsen openlijk over de onderzoeken die werden uitgevoerd op de kinderen en de daarin gevonden effecten. “Het lijkt er niet op dat artsen in die tijd het gevoel hadden met iets onrechtmatig bezig te zijn” zegt Sylvia Wagner.

Vaccins en psychotrope geneesmiddelen met gevaarlijke bijwerkingen

Het gaat hierbij om onderzoek met vaccins tegen polio en psychotrope geneesmiddelen en neuroleptica die gewoonlijk bij de behandeling van ernstige psychische stoornissen worden toegediend zoals waanideeën of schizofrenie. “Het is zeer onwaarschijnlijk dat alle kinderen die de geneesmiddelen toegediend kregen aan dergelijke storingen hebben geleden”, zegt Sylvia Wagner. Waarschijnlijk kwam het in de experimenten aan op de sedatieve werking van de medicatie. De minderjarigen moesten worden gekalmeerd.

Lees ook:   Ogen spiegels van de ziel en kijken in de ogen van een ander

Waarschijnlijk leden de slachtoffers toentertijd onder het geneesmiddelenonderzoek en doen dat vandaag de dag als volwassenen in gevallen nog steeds. Als dergelijke middelen herhaaldelijk over een lange periode worden toegediend, veroorzaakt dat schade op de lange termijn. Ontwikkelingsstoornissen, hersenbeschadiging en mentaal lijden zijn slechts enkele van de mogelijke effecten. Maar waarschijnlijk weten veel van de slachtoffers niet eens dat ze in hun jeugd als proefpersonen werden misbruikt omdat ze het zich niet kunnen herinneren of ze de medicijnen tegen valse voorwendselen toegediend hebben gekregen. Sylvia Wagner heeft in ieder geval tot op heden geen bewijs van toestemming door de kinderen, hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers gevonden.

Lees hier verder:

https://qualitybs.wordpress.com/2016/10/18/medicijnproeven-op-weeskinderen-en-kinderen-in-instellingen-in-noordrijn-westfalen-en-sleeswijk-holstein/

De politiek is echt verziekt hier… die mensen zijn niet normaal!
Ook de mensen die dit soort experimenten doen niet.
Walgelijk!!!!!!
Maar wees je goed bewust van de gevaren van zg onschuldige wetten… Dat zijn ze dus totaal niet!!!!!!!!!
En als jij je ogen sluit… dan zul je dit straks in nog extremere vormen tegen gaan komen in de maatschappij… die ook de toekomst is van jouw kinderen bv en kleinkinderen!
Wake up!
Dit zijn nazi praktijken!!!!!!

Josef Mengele:

Joseph Mengele

Doctors from Hell: The Horrific Account of Nazi Experiments on Humans by Vivien Spitz, A chilling story of human depravity and ultimate justice, told for the first time by an eyewitness court reporter for the Nuremberg war crimes trial of Nazi doctors. This is the account of 23 men torturing and killing by experiment in the name of scientific research and patriotism.:

Dr. Josef Mengele, a brutal SS officer and "physician" at the Auschwitz death camp, was responsible for the deaths of countless human lives in gas chambers and grotesque experimentation on children, the disabled, and pregnant women. He escaped to Argentina, never facing any trial for his crimes and became.... an ABORTIONIST.:

Gerelateerde berichten