web analytics

Toch geen betonblokken bij kerstmarkt Museumplein

AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam zet geen betonblokken op het Museumplein of op andere plekken in de stad. Burgemeester Eberhard van der Laan ziet daar geen aanleiding voor, liet een woordvoerder van de gemeente dinsdagavond weten.

De kerstmarkt op het Museumplein, met als middelpunt de traditionele schaatsbaan, trekt dagelijks een paar duizend bezoekers. Dinsdagmiddag meldde de organisatie van de markt dat er verkeersbarriers zouden komen om de toegang tot de ongeveer 65 kraampjes en de ijsbaan te bemoeilijken. De maatregel werd aangekondigd na de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn waardoor twaalf mensen omkwamen en 48 mensen gewond raakten.

De gemeente liet de organisatie van de kerstmarkt dinsdagmiddag weten dat er nu geen reden is om betonblokken neer te zetten bij het Museumplein. Enkele blokken die al waren neergezet, werden daarop weer weggehaald. In Amsterdam zijn, net als in andere steden, allerlei zichtbare en onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen sinds de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) in 2013 het dreigingsniveau verhoogde.

https://www.telegraaf.nl/binnenland/27281001/__Toch_geen_beton_Museumplein__.html

Nou kijk eens aan, geeft dit nu geen veilig gevoel?
Dit is pure uitlokking…kom maar hoor, wij doen niet aan beveiligingggggg…kom dur maar in!
Kom maar binnen met uw knecht!!!!!
Hallooooooooooooooow hier moet je zijn!

WTF waarom zet je dit in het nieuws nr 1
Waarom zou je niet aan beveiliging doen nr 2
Waarom roeptoeter je dit in het rond, wil je wat uitlokken oid? nr 3…

Trouwens betonblokken?
Die helpen niet bij schietpartijen of een bom dus?
Beter niet gaan ofzo…
So what… nou én?
Beter niet gaan ”dan janken met kerst…”

Lees ook:   Natuurlijke middelen tegen virussen waaronder het coronavirus

Trés simple

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button