web analytics

De donkere kant van de sterrenbeelden

Elk sterrenbeeld heeft zijn kwaliteiten, zijn eigenaardigheden en deugden. Elk is speciaal op zijn eigen manier. Maar elk sterrenbeeld heeft ook een donkere kant.

Er zijn geheimen van elk sterrenbeeld die zelfs de meest toegewijde persoon die hun horoscoop leest niet zou kunnen weten. Toch zijn het bijna 100% nauwkeurige beschrijvingen en zeer goed bewaard onder zoveel dierenriemkennis over de persoon van elk teken.

Als je de donkerste verborgen geheimen van elk sterrenbeeld wilt ontdekken, lees dan hieronder de meest memorabele details van elke persoonlijkheid en vind de meest verborgen kant van elk van de sterrenbeelden!

 

De schaduwkant van de dierenriem

Ram
Mensen van de Ram-stam, ondanks dat ze intens verliefd worden, verzetten zich tegen om liefde op de eerste plaats te zetten in hun leven. Onder de geheimen van elk teken kan Ram meer tijd doorbrengen zonder gezelschap dan enig ander dierenriemelement.

Ze is meer met zichzelf bezig dan met anderen. Ondanks dat ze dromen en verlangens heeft, leeft ze er niet voor en zucht ze ook niet als ze iemand mist. In plaats daarvan doet ze graag dingen voor zichzelf. Ze denkt dat niemand het met haar kan, maar ze vindt het fijn om verwend en goed behandeld te worden.

Ram wordt gekenmerkt door overdrijving en agressie. Ze geven veel om zichzelf. Ze geloven dat ze een gigantische missie te vervullen hebben in de wereld en in hun eigen leven. Alleen verwachten ze dat iemand anders het sponsort.

Het is normaal dat ze verwachten dat anderen hun problemen oplossen. Als iets niet naar hun zin gaat, worden ze boos. Soms denken ze alleen aan zichzelf en zijn ze onbeleefd. Deugd die moet worden gecultiveerd: en nederigheid

 

 

Stier
Ondanks dat het een dier is dat bekend staat om zijn kracht, kan de Taurus-persoon kalm en stil zijn. Onderschat echter niet de agressie en het geweld die van binnenuit komen als je de beste provocatie krijgt. Over het algemeen zijn ze loyaal en liefdevol met hun dierbaren.

Mensen met dit teken voelen de behoefte om alles te bezitten.

Ze hebben een obsessieve vastberadenheid, grenzen aan onthouding en zijn niet flexibel. Stier kan snel politieke, religieuze, filosofische en familiefanaten worden. Toch zijn zij degenen die nauwelijks van gedachten veranderen.

Stier is in staat om mensen te gebruiken zonder het te beseffen en opportunistisch te zijn. Ze zijn eigenwijs en geven ongevraagd advies. Bovendien zijn ze hebzuchtig, koppig tot overmaat en toegeeflijk.

Lees ook:   Astrologie Vorig leven

 

Tweeling
Zoals van een Tweeling-persoon wordt verwacht, varieert hun persoonlijkheid afhankelijk van hun gemoedstoestand.

Tweelingen is het type persoon dat praat over alles wat er mis is met mensen en de wereld, maar die nooit beweegt om hun filosofieën in praktijk te brengen.

Monotonie is de dood voor Tweelingen, en ze kunnen een kameleon zijn die vele vormen aanneemt. Het gaat dus niet om het veranderen van je persoonlijkheid. In plaats daarvan gaat het erom de caleidoscopische kleuren van je ziel te laten zien.

Tweelingen hebben zelfgemaakte onzekerheid. Bovendien kunnen ze overdreven spraakzaam zijn en kunnen ze vaak meester-manipulators worden.

 

Kreeft

Kreeft zal er altijd alles aan doen om hun dierbaren gelukkig te maken met een warme, lekkere knuffel.

Dit is een teken dat zich in een eeuwigdurende “In Love State” bevindt.

Aan bemoedigende woorden ontbreekt het hen niet, de gebreken laten ze liever binnen vier muren terwijl ze de kwaliteiten verheerlijken.

De band van Kreeft met familie en de intense manier waarop hij met anderen omgaat, zorgen ervoor dat Kreeften stoppen met het bevredigen van hun behoeften en hun behoeften verstikken. Kreeft is altijd te beschermend voor anderen. Hij is bang om zijn gevoelens bloot te geven, en daarom geeft hij zichzelf nooit volledig bloot. Ze geven altijd toe om te behagen of hun geluk in de ander te storten. Daarom moeten degenen die tot het teken Kreeft behoren, hun acties rationaliseren om te voorkomen dat gevoelens altijd de controle hebben.

Je tekort voelen en behoeftig zijn, maakt ook deel uit van emotioneel karma en betekent dat Kreeft minder emotioneel afhankelijk hoeft te zijn van mensen. Verwacht dus minder van mensen en raak niet snel gekwetst.

Het kan jaren duren voordat kreeft een kritiek vergeet. Het is een persoon die vasthoudt aan zijn klacht.

Ze kunnen overdreven pessimistisch worden.

 

Leeuw
Mensen van dit bijzondere sterrenbeeld zijn vaak een zeldzaam juweeltje. Onder de geheimen van elk teken, heeft Leo er een hekel aan om gecontroleerd te worden en is het niet de schuld van het aantrekken van het andere geslacht zo veel. Dus voor degenen die lijden aan een minderwaardigheidscomplex, beschouw Leo-mensen niet als je beste liefdesmatches.

Leo is niet egoïstisch, maar houdt heel veel van zichzelf. Dit is het teken van degenen die denken dat ze koningen zijn. Leo is de meest genereuze en openhartige persoon en houdt van de anderen die hem nodig hebben. Ze kunnen ijdele, overdreven en veeleisende mensen worden. Ze zijn echter vriendelijk en liefdevol, waardoor het moeilijk is om fouten te zien.

Lees ook:   Voorspellingen 2020

 

 

 

Maagd
Maagd zijn misschien mensen om hun manieren te meten en staan ​​bekend als zeer bedachtzame en redelijke mensen, maar ze zijn niet bang om alles te laten vallen voor een passie. Vastbesloten bij het zoeken naar geluk, komt liefde boven alles. Maagden zijn erg obsessief en zijn dat mensen die blijven zeggen: “Zei ik niet?” ook als ze niets zeiden.

Voor hen, en onder de geheimen van elk teken, moet alles een logica en een reden hebben. Dus ondanks duiken, zal de Maagd veel analyseren van wat er moet gebeuren. Ze willen de controle over hun leven hebben, en elke verrassing die op hun pad komt, brengt hen uit balans.

 

 

 

Weegschaal
Het probleem met Weegschaal is dat ze soms te verdomd veel praten. Maar dat betekent niet dat ze saai zijn. Het betekent dat ze over alles weten te praten. Weegschalen houden niet van nabijheid en hebben het moeilijk om intimiteit toe te staan. Hun relaties zijn een grote competitie gericht op verovering en vervolgens afwijzing. Ze krijgen vaak ruzie omdat het de relatie een pittige smaak voor hen geeft.

De inboorlingen van dit teken kunnen humeurig, besluiteloos en manipulatief zijn. Helaas zijn het ook mensen die voortdurend behoefte hebben aan goedkeuring.

Onder de geheimen van elk teken is Weegschaal in zijn kalmte, zelfs als het nerveuzer zou lijken of dat kracht vereist.

 

Schorpioen
Het geheim van Schorpioen zit in hun ogen. Ze zullen altijd in staat zijn om van je te krijgen wat ze willen. Van nature ijdel, laat je niet misleiden door zijn fragiele uiterlijk, want van binnen brandt een vulkaan. Schorpioen kan met dezelfde toewijding zowel haten als liefhebben. Schorpioenen zijn overdreven in hun meningen en zijn overdreven bezorgd over hun waarden. Ze zijn altijd een achterdochtig stel… bezitterig, achterdochtig, hatelijk en wraakzuchtig. Het duurt lang voordat ze vertrouwen en nog langer om te vergeven.

 

 

Boogschutter
Hij is zeker de meest uitgesproken persoon van de dierenriem; ze zullen je niet op je gemak stellen met zijn opmerkingen. Het zijn die mensen die graag kliekjes maken. Ze zijn over het algemeen aanmatigend en hebben de neiging om op te scheppen. Origineel en oprecht, Boogschutter zal niet altijd zeggen wat je wilt horen. Ze zijn onafhankelijk, probeer ze niet de baas te spelen. Ze hebben de neiging zichzelf te overladen met taken en beloven bijna altijd meer dan ze kunnen waarmaken. De inboorlingen van dit teken kunnen onverantwoordelijk worden en kunnen zelfs episoden van grofheid hebben, wat indruist tegen hun ‘Bon Vivant’-houding.

Lees ook:   Synastrie: seksuele aantrekkingskracht

 

 

Steenbok
Een persoon geboren onder het Steenbok-teken is altijd gekoppeld aan rijkdom en werk. Ze waarderen echter succes, plezier en dingen van waarde, en ze plannen heel goed voor hun toekomst. Onder de geheimen van dit teken weet Steenbok hoe hij dood moet spelen. Fanatiek en moet iedereen adviseren. Ze zijn moralistisch en hebben altijd een plan om veranderingen in de samenleving aan te brengen, maar ze zijn het type dat deze plannen niet van papier laat komen.

Ze lijken misschien volgzaam, nederig en afstandelijk, maar ze zijn vastberaden en ambitieus. Steenbokken zijn kritisch en rigide, naast het hebben van overdreven ambitie. Ze kunnen koud en harteloos overkomen als het voor hun gemak is.

 

 

Waterman
Hun grote geheim ligt in hun onafhankelijkheid en passie om vrij te zijn. Als teken van de toekomst, van de grote genieën, moet de Waterman nieuwe kennis zoeken en verwerven op zoek naar een verandering in de mensheid. Ze zijn niet ideaal voor passie. Het is niet hun sterkste kant. Dat komt omdat ze te logisch en bedachtzaam zijn om onder de indruk te zijn van zoete romances.

Waterman-inboorlingen zijn van nature egocentrisch. Het zijn mensen met een manie om de wereld te willen veranderen, maar het leven zelf verandert niet. Het zijn de jongens die het ene zeggen, maar het andere doen.

 

 

Vissen

Een dromer, Vissen houdt er niet alleen van om verwend te worden, maar ook om zich geliefd en beschermd te voelen. Vissen zijn tot het uiterste aanhankelijk. Ze zijn altijd bereid te verrassen van wie ze houden; dit is een van hun geheimen voor elk teken. In dit teken zijn mensen die uitstellen, die dingen uitstellen tot morgen. Ze voelen vaak de behoefte aan macht, maar op sommige momenten in hun leven kruipen ze in de rol van slachtoffer. Deze mensen zijn bang voor de realiteit en zijn escapisten. Ze worstelen om in het heden te leven zonder zich te laten meeslepen door onzekerheden. Ze lijden aan het ‘Misbegrepen Genius Syndroom’.

Gerelateerde artikelen

Back to top button