web analytics

De top 5 huwelijksindicatoren uit vorige levens in de horoscoop: karmische astrologie Synastry

e15ca3cf0d0a98b31e74c026b5d9c611 AnGel-WinGs.nlKarmische astrologische synastrie is ineens  heel interessant als je naar je eigen relatie wilt kijken. Ik herinner me de eerste keer dat ik ontdekte hoe ik een synastry-diagram moest lezen; Ik heb ongeveer 6 uur met de mijne en die van mijn vriend gewerkt.

Wat ik eerst wilde weten, was welke vorige levens we samen hadden. Voor mij is dit altijd een fundamentele plek om te beginnen. Een recent vorig leven zal elk onderdeel van de relatie die je nu hebt, beïnvloeden.

Om het simpel te maken voor degenen onder jullie die op hetzelfde pad zitten, heb ik de top 5 plaatsingen afgerond die duiden op een huwelijk uit een vorig leven. Dit werkt alleen met een synastry-diagram, en (zoals altijd) is gewoon mijn eigen mening!

1. Saturnus in Aspect met Juno

Dit aspect spreekt vrijwel zeker over karma uit een huwelijk uit een vorig leven. Er werd een soort karma gecreëerd, of de relatie nu pijnlijk was of dat één persoon het had opgegeven.

Ik zie dit aspect vaak terug in de lijsten van paren die al vele jaren getrouwd zijn. Het zorgt niet altijd voor de gemakkelijkste relaties, omdat beide mensen het huwelijk aangaan met de gewichten van de vorige levenskwesties, maar het heeft zeker blijvende kracht.

Vierkanten en tegenstellingen tussen Saturnus en Juno kunnen spreken over een moeilijke relatie in het verleden, en het is mogelijk dat deze moeilijkheid zich herhaalt, tenzij beide mensen vastbesloten zijn hun problemen op te lossen en aan de relatie te werken. Positieve aspecten spreken over een over het algemeen gelukkig huwelijk, maar er moet nu nog karma worden uitgewerkt.

Lees ook:   Je derde incarnatie en nog steeds geen...

Kijk voor meer informatie over het vorige leven naar het aspect, de huizen waarin de planeten zitten en de tekens.

2. Juno in Aspect met de Zuidknoop

Dit is een ander duidelijk omlijnd astrologisch huwelijksaspect uit een vorig leven, hoewel het niet zo zwaar is. Juno met de South Node als aspect betekent simpelweg dat het paar (op de een of andere manier) in een vorig leven getrouwd was, of een langdurige “huwelijksachtige” relatie had.

Kijk voor meer informatie over de smaak van de relatie naar het feitelijke aspect (is het gunstig of moeilijk?) En naar de borden en huizen. Een conjunctie is het sterkst, maar de meeste aspecten duiden op een soort huwelijk.

In tegenstelling tot Juno / Saturnus aspecten, geeft Juno in aspect met de Zuidknoop niet noodzakelijkerwijs aan dat het huwelijk in dit leven een kracht zal zijn. Saturnus brengt het paar samen vanwege karma, maar Juno en South Node-aspecten bieden meer keuze. Het geeft wel aan dat beide partners elkaar in een vorig leven kenden, maar er zijn andere romantische aspecten nodig in de tabel om een ​​energie te creëren die sterk genoeg is voor een huwelijk.

Gerelateerde berichten:

3. Cheiron Conjunct Juno

De meeste karmische astrologische synastreverslagen houden niet genoeg rekening met Cheiron. Ik denk dat Cheiron buitengewoon belangrijk is in elke synastry-chart omdat het spreekt tot de diepste wonden die tussen twee mensen zijn ontstaan.

Met elk Cheiron-aspect in de Juno van de ander, was er in een vorig leven een wond ontstaan door het huwelijk . Dit is een moeilijk aspect, maar het paar komt in dit leven vaak samen om te proberen de wond te genezen.

Lees ook:   Simpele astrologie

De conjunctie is naar mijn mening het enige aspect dat duidelijk een huwelijk tussen deze specifieke mensen dicteert. Elk ander aspect zal een wond door het huwelijk vertonen, maar het huwelijk was niet noodzakelijkerwijs waarbij beide partijen samen betrokken waren.

4. Venus in Aspect met de Zuidknoop

Dit kan duiden op een huwelijk, maar het kan ook duiden op een langdurige romantische of seksuele relatie. De conjunctie is bijzonder sterk, maar de driehoek, vierkant en oppositie kunnen ook duiden op een connectie of huwelijk uit een vorig leven.

Dit was waarschijnlijk een meer romantische of seksuele relatie in plaats van iets dat zichzelf dagelijks in stand hield. Als andere aspecten en planeten in de kaart wijzen op een huwelijk, dan was het waarschijnlijk een romantisch, aantrekkelijk huwelijk waarbij het paar elkaar de hele dag niet zag, geen slaapkamer deelde, een groot huishoudelijk personeel had, apart woonde, enz. was een relatie gebaseerd op dates en romantiek in plaats van op de realiteit van het leven.

5. Romantische Conjuncties in het 12e Huis

Als je intense conjuncties ziet tussen de zon, de maan, Juno, de zuidknoop, Saturnus, Venus, Mars, Lilith, etc. in het 12e huis, kun je er zeker van zijn dat er een huwelijk of een langdurige relatie was in een vorig leven. Het 12e huis gaat helemaal over astrologie uit vorige levens, dus de planeten kunnen altijd zowel op vorige levens als op het huidige leven worden toegepast.

U zult hier uw oordeel moeten gebruiken. Houd er rekening mee dat voegwoorden het belangrijkst zijn, maar dat andere aspecten af ​​en toe over het huwelijk kunnen spreken. U kunt de toon van het huwelijk afleiden uit de betrokken planeten en het teken waarin ze zich bevinden.

Lees ook:   9 Spontane reincarnatieverhalen van kleine kinderen

Wat als we geen van deze aspecten hebben?

Dat betekent niet dat je nooit getrouwd bent geweest. In een vorig leven zijn we op een gegeven moment getrouwd met bijna iedereen met wie we uitgaan of een relatie hebben gehad.

Er zijn veel synastry-grafieken uit vorige levens die het huwelijk niet laten zien door deze 5 voor de hand liggende aspecten, maar het is duidelijk uit de hele grafiek dat het paar een significante relatie had in een vorig leven. U zult altijd de grafiek als geheel willen bekijken, alles als metaforen willen lezen en uw intuïtie willen gebruiken.

https://teaandrosemary.com/past-life-marriage-indicators-connections-synastry/

Gerelateerde artikelen

Back to top button