web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofWetenschap & Ontwikkeling

Synthetische redding – over genomica, mind-uploads en de zoektocht naar onsterfelijkheid

Onze elites willen voor altijd leven. De rest van ons zal zorgen voor rijke compost

d936f39a39fddfadd93e5e78566d9d89 AnGel-WinGs.nl

Angst voor de dood is inherent aan het menselijk leven. Naarmate onze jaren zich opstapelen, zien we vrienden en familie afhaken, één voor één, verdwijnend uit onze aanwezigheid en alleen in herinneringen blijven hangen.
Behoudens een wonder, goddelijk of anderszins, zullen we allemaal snel volgen, tot aan de liefste baby die ooit is geboren.

Onaangedaan door deze verschrikking, worden de gelovigen aangemoedigd door het geloof in opstanding of reïncarnatie – een directe deelname aan het eeuwige. Voor religieuze mensen is het lichaam slechts een voertuig voor een transcendente ziel. Het mysterie van de dood is een overgangsritueel.

Voor de materialist is er alleen deze wereld, waarachter de stervende totale vernietiging ontmoet. Het brein lost op in het zwarte niets. Bewustzijn eindigt met de Big Zero aan het einde van ons leven. En voor alle levende wezens, en alle herinneringen aan ons bestaan, wacht de Grote Nul aan het einde van het universum.

De kosmos is niets anders dan atomen en de leegte. Om het nog erger te maken, vriezen de atomen langzaam dood.

Zwelgen in deze trance van verdriet, onze elites, en de meeste anderen, zouden alles betalen om voor altijd te leven – of slechts een beetje langer. Ze worden in de ban gehouden door ouderdom, ziekte en dood en vertrouwen op afpersers van biomedische bescherming die zweren dat ze de dood op afstand kunnen houden.

Tegenwoordig zijn het de vaxx-verslaafden en maskergaten.
Morgen zijn het mutanten met naaldzakken en overal knipperende apparaten, die tot AI bidden voor een plek in de cloud.
Transhumanisme biedt synthetische redding via drie basismethoden: biologische levensduur, bionische continuïteit en digitale onsterfelijkheid.

Genomics stopt veroudering op cellulair niveau. Bionics houdt het lichaam draaiende met vervangende onderdelen. Zodra kunstmatige intelligentie voldoende is gevorderd, zullen geest-uploads eeuwige gemeenschap mogelijk maken met de digitale goden die techneuten bezig zijn te creëren.

“Ik denk dat er een goede kans is”, zei de hybride mens-reptiel, Jared Kushner, onlangs, “dat mijn generatie – hopelijk met de vooruitgang in de wetenschap – ofwel de eerste generatie is die voor altijd zal leven, of de laatste generatie die zal sterven .”
Een waarschijnlijker scenario? Dit is de eerste generatie die fuseert met de machine, en de laatste generatie die er spijt van heeft.

Kushner is niet de enige. Veel van onze goedgelovige elites, van Wall Street tot het World Economic Forum, zijn verstrikt geraakt in een technoreligie. De ongeklede priesters zijn de wetenschappers en futuristen die radicale gentherapieën, hersen-computerinterfaces en verschillende gadgets voor het bijhouden van het leven pushen. Naarmate de eigenlijke technologie steeds geavanceerder wordt, kun je er zeker van zijn dat elke atheïst en zijn overleden oom ten prooi zullen vallen aan deze kosmische zwendel.

En voor wie het niet kan betalen? Nou, weet je, er is maar zoveel ruimte op de reddingsboot.

Biologische levensduur

Om de dood te bedriegen, althans voor een tijdje, is de eerste methode om het lichaam op cellulair niveau te bewaren. Een voorgestelde aanvalslijn is het corrigeren van defecte genen en het onschadelijk maken van de aangeboren zelfvernietigingsprogramma’s van de cel. Met de ontdekking van het CRISPR-Cas9-complex in 2012 hebben genetici nu de macht om defecte genen gemakkelijker uit te schakelen en zelfs nieuwe, superieure genetische codes in te voegen.

Joe Biden’s recente uitvoeringsbevel, het National Biotechnology and Biomanufacturing Initiative, heeft $ 2 miljard uitgetrokken voor deze projecten met een hoog risico en een hoge beloning om circuits voor cellen te schrijven en voorspelbaar biologie te programmeren op dezelfde manier waarop we software schrijven en computers programmeren. .”

Er zijn ook minder ingrijpende procedures die kunnen worden gebruikt in combinatie met genbewerking, zoals het kauwen van vitamines ’s morgens,’ s middags en’ s avonds, of het verkrijgen van zelfkennis via Internet of Bodies-bewakingsapparatuur – draagbare trackers die elk biometrische gegevenspunt in een kunstmatige intelligentiesysteem, dat vlees op de botten van uw ‘digitale tweeling’ legt. In theorie zou de resulterende simulatie kunnen worden gebruikt als referentie voor gerichte genbewerking.

Lees ook eens:  Ancient Aliens: The Great Mayan Disappearance

“Door 90 procent van de medische problemen te voorkomen”, schreef Ray Kurzweil in  The Singularity is Near , “groeit de levensverwachting tot meer dan vijfhonderd jaar. Met 99 procent zouden we meer dan duizend jaar oud zijn. We kunnen verwachten dat de volledige realisatie van de biotechnologie en nanotechnologie
Geïnspireerd door dit soort statistische fantasie, storten Big Tech-oligarchen miljarden in verschillende laboratoria voor levensverlenging:

  • SENS Research Foundation  – Mede opgericht door de transhumanist Aubrey de Gray in 2009, wil deze organisatie veroudering stoppen en omkeren. “Het maakt niet uit wat  een bepaalde schade  -eenheid in de eerste plaats heeft veroorzaakt,” verzekeren ze ons, “dezelfde regeneratieve therapieën kunnen worden gebruikt om het te repareren.”
  • Altos Labs  – Opgericht door Jeff Bezos en de zakelijke transhumanist Yuri Milner in 2021, is dit een “nieuw biotechnologiebedrijf dat zich richt op cellulaire verjongingsprogramma’s om de gezondheid en veerkracht van cellen te herstellen, met als doel het omkeren van ziekte om de geneeskunde te transformeren.”
  • Calico Labs   – Dit bedrijf, in 2015 overgenomen door Google in opdracht van Larry Page en Sergey Brin, is gericht op “de convergentie van biologie en technologie, gekoppeld aan een langetermijnperspectief en financiering” met hoge verwachtingen van “genezen van de dood”.
  • Methuselah Foundation  – Gefinancierd door Peter Thiel (samen met vele andere onsterfelijke start-ups), heeft deze stichting de missie om “van 90 de nieuwe 50 te maken tegen 2030”.

En de lijst gaat maar door. Het lijkt erop dat miljardairs bang zijn voor de dood alsof de hel wacht, en ze zullen elk bedrag betalen om het te vermijden. Als je geluk hebt, kun je misschien ook een paar jaar aan je leven toevoegen door onsterfelijkheid te druppelen.

Mochten deze gentherapieën en 3D-geprinte organen er niet in slagen om je karkas voort te laten schuiven, dan zijn er altijd cryonische dokters die je zullen bevriezen vlak voordat je sterft, en je vervolgens zal ontdooien zodra deze transhumanisten eindelijk hun shit bij elkaar hebben.

Alcor Life Extension Foundation rekent bijvoorbeeld $ 80.000 aan om je hoofd te bevriezen en $ 200.000 voor de volledige lichaamsbehandeling. Het is een kleine prijs om te betalen voor een kans op onsterfelijkheid.

Bionische continuïteit
De tweede methode is om defecte weefsels en organen te vervangen door mechanische onderdelen. We doen dit al met pacemakers, prothetische ledematen, cochleaire implantaten, tandheelkundige implantaten, apparaten voor diepe hersenstimulatie en penisimplantaten die de vlag verhogen. In feite is de hele plastische chirurgie-industrie – van haartransplantaties tot rubberen eendenlippen tot siliconenborsten – een middel om onze onvermijdelijke ontbinding af te wenden, al was het maar op een oppervlakkig niveau.

Transhumanisten voorzien een dag, net over de horizon, waarop meer geavanceerde protheses superieure functionaliteit zullen bieden, inclusief hersenfunctie. We hebben Zwitserse zakmessen voor vingers en veelzijdige kunstmatige geslachtsdelen, een beetje zoals de transgenders van vandaag, maar vermoedelijk veel beter. Elke toekomstige onsterfelijke kan dat maar beter hopen.

Deze cyborgdroom werd in het begin van de 20e eeuw uitgewerkt door de marxistische denker JD Bernal. “We kennen de essentiële elektrische aard van zenuwimpulsen al,” schreef hij in 1929, “het is een kwestie van delicate chirurgie om zenuwen permanent te bevestigen aan apparaten die berichten naar de zenuwen sturen of ze ontvangen. En het zo verbonden brein zet een bestaan ​​voort, puur mentaal en met heel andere geneugten dan die van het lichaam, maar nu misschien te verkiezen boven volledig uitsterven.”

Bernal vergeleek deze bionische transformatie met de metamorfose van een vlinder, zij het met afschuwelijke vleugels. “Afgezien van de mentale ontwikkeling die zijn toegenomen vermogens van hem zullen eisen,” speculeerde hij, “zal hij fysiek plastisch zijn op een manier die de capaciteiten van de niet-getransformeerde mensheid behoorlijk overstijgt.”

Terwijl we op weg zijn naar deze nachtmerrie in de 21e eeuw, beweren futuristen dat het binnenkort mogelijk zal zijn om het hele menselijke brein – tot aan het laatste elektrochemische denkpatroon – te modelleren met behulp van kunstmatige intelligentie. De transhumanistische goeroe Ray Kurzweil voorspelt dat dit in 2029 zal zijn bereikt. (Het is onduidelijk of dat vroeg in het jaar zal zijn, of net op tijd voor Kerstmis.)

Lees ook eens:  Expert Decodes Ancient Sumerian Tablets The Results Will Amaze

Volgens een door AI gemaakt digitaal sjabloon zullen artsen onze stervende neuronen vervangen door kunstmatige neuronen . Beetje bij beetje zullen onze vleeshersenen worden getransformeerd in een rooster van razendsnelle transistors. Het is een geüpgraded brein dat voor altijd kan meegaan, dus zorg ervoor dat u een garantie krijgt.

Zou jij dit mechanische monster nog steeds zijn? Het idee is dat een patroon een patroon is en dat de menselijke ‘ziel’ slechts een informatiepatroon is. Het maakt niet uit welk medium het is. Zie het zo: als je elke draad in een trui, streng voor streng, zou vervangen door kunstwol, zou het nog steeds dezelfde oude trui voelen. Misschien zelfs beter.

Op een vergelijkbare manier geloven velen dat je persoonlijke bewustzijn de overgang van grijze materie naar circuits zal overleven. Deze fusie tussen geest en machine zou zijn alsof je voor altijd naar de wereld kijkt via je smartphone. Je zou het verschil nauwelijks merken.

“Als je erover nadenkt om de neuronen één voor één te vervangen door prothetische neuronen gemaakt van silicium”, legt de bewustzijnsfilosoof en transhumanist in dienst van de NYU, David Chalmers, uit:

Zeg gewoon dat ik tien procent van mijn hersenen vervang door siliciumchips … doe het één voor één, en blijf doorgaan en doorgaan … en ze zijn op een perfecte manier met de andere verbonden. … Ik denk dat als je het geleidelijk doet, en de neuronen één voor één vervangt, het net zoiets wordt als het krijgen van prothetische ledematen of [een] kunsthart.
Je gaat delen van mij vervangen, maar ik zal de hele tijd aanwezig zijn, en ik denk dat ik zelfs bij bewustzijn kan blijven.

Natuurlijk zijn deze kunstmatige neuronen nog niet ontwikkeld – niet eens in de buurt – maar dat zullen ze op een dag zijn. Je zult het zien. Heb een beetje vertrouwen. Wetenschappers zijn hard aan het werk. Het is een solide investering.

Digitale onsterfelijkheid

De derde methode om quasi-eeuwig leven te bereiken is in feite de digitale kant van bionische continuïteit. In plaats van, of in aanvulling op, het vervangen van neuronen door kunstmatige neuronen, zal de geest geleidelijk worden geüpload naar een computer, waar de patronen van iemands persoonlijkheid voor altijd kunnen worden begraven.

Transhumanisten vinden het heerlijk om erop te wijzen dat we dit al doen. Iedereen, van peuters tot krakende oude codeurs, voedt zichzelf met Google, Facebook, Amazon, Microsoft, Apple, externe gegevensgieren en alle inlichtingendiensten met achterdeurtoegang tot deze bedrijven. Misschien zullen ze op een dag onze digitale tweeling terug aan ons verkopen, zodat we onze virtuele geesten kunnen bewonen.

“Momenteel, wanneer onze menselijke hardware crasht,” schreef Ray Kurzweil, “sterft de software van ons leven – ons persoonlijke ‘mind-bestand’ – ermee. Dit zal echter niet zo blijven als we de middelen hebben om de duizenden biljoenen bytes aan informatie op te slaan en te herstellen die worden weergegeven in het patroon dat we onze hersenen noemen.”

Kurzweil gelooft dat injecteerbare nanobots de sleutel zijn tot dit uploadproces. Deze microscopisch kleine robots reizen door de hersenen, brengen elk neuron en synaps in kaart en creëren een perfecte facsimile van de “ziel” in een computer. Maar er is meer dan één manier om een ​​kat te villen.
Zoals met de meeste transhumanisten, werd Kurzweil sterk beïnvloed door de Carnegie Mellon-roboticus Hans Moravec, die in 1988 een gruwelijke uploadprocedure beschreef die nu bekend staat als de ‘Moravec-overdracht’. Kortom, de patiënt pleegt zelfmoord door zijn of haar hersenen af ​​te schrapen, zoals het snijden van een ui, waarbij elke schil  in silico wordt gekopieerd:

Je bent volledig bij bewustzijn. De robotchirurg opent uw hersenkoffer en legt een hand op het hersenoppervlak. Deze ongewone hand zit vol met microscopisch kleine machines en een kabel verbindt hem met de mobiele computer aan je zijde. …

De hand van de chirurg zakt een fractie van een millimeter dieper in je hersenen en compenseert onmiddellijk de metingen en signalen voor de veranderde positie. Het proces wordt herhaald voor de volgende laag en al snel bevindt zich een tweede simulatie in de computer, die communiceert met de eerste en met het resterende originele hersenweefsel.

Laag na laag worden de hersenen gesimuleerd en vervolgens uitgegraven. Uiteindelijk is je schedel leeg… je geest is uit de hersenen verwijderd en overgebracht naar een machine.

Sommigen zouden dit biohorror noemen, maar transhumanisten vereren de ‘Moravec-overdracht’ als een baanbrekende visie op synthetische redding.
Een van Kurzweils vooraanstaande discipelen, de transgender tech-innovator Martine Rothblatt, stelt een vriendelijkere, zachtere mens-machinefusie voor door middel van mind-cloning.

Lees ook eens:  De Drakenbloedlijnen en het Goddelijk Koningschap

“Deze zegen van emotionele en intellectuele continuïteit of onsterfelijkheid”, schreef zij (hij? wat dan ook) in  Virtually Human,  “wordt mogelijk gemaakt door de ontwikkeling van digitale klonen, of mindclones: softwareversies van onze geest, op software gebaseerde alter ego’s, dubbelgangers, mentale tweelingen.”
Met andere woorden, met voldoende gedetailleerd toezicht kunnen onze persoonlijke gegevens worden verwerkt door kunstmatige intelligentie om een ​​nieuwe, duurzamere “ziel”  in silico te creëren.

“Wanneer het lichaam van een persoon met een mindclone sterft,” vervolgt Rothblatt, “zal de mindclone niet het gevoel hebben dat hij persoonlijk is overleden, hoewel het lichaam op dezelfde manier zal worden gemist als geamputeerden hun ledematen missen, maar acclimatiseren wanneer ze een kunstmatige vervanging krijgen. . … De mindclone is voor het bewustzijn en de geest zoals de prothese is voor een arm die zijn hand heeft verloren.”
Nadat je bent gedoopt in elektromagnetische golven, word je je digitale geest, voor altijd zwevend tussen de AI-engelen.

De metafysica van dit proces slaat nergens op, maar waarom zou de transhumane technocultus dan realistischer zijn dan traditionele culten? Hun waanideeën zouden grappig zijn als ze niet constant ons leven binnendrongen via alomtegenwoordige schermen en bewakingsapparatuur, en in onze hersenen geschoten met propaganda van muur tot muur.
“Als er iets is,” gaf Rothblatt toe in een TED-interview, “ben ik misschien een beetje een communicator van activiteiten die worden ondernomen door de grootste bedrijven in China, Japan, India, de VS, Europa.”
Je moet je afvragen of we sociale kredietscores in de hemel zullen hebben.

Dus je wilt voor altijd leven – Veel geluk ermee De
mensheid bestaat uit drie primaire elementen: het spirituele, het biologische en het technologische. In het beste geval zijn we eeuwige zielen verankerd in lichamen, met buitengewoon krachtige gereedschappen in onze handen. In het ergste geval stuntelen we apen in de Machine.
Terwijl het materialistische wereldbeeld ons spirituele bewustzijn uitholt, blijven we achter met niets anders dan sterfelijke lichamen. Wanneer God dood is, wordt technologie verheven als de hoogste macht, met de belofte van gratis wifi en synthetische redding.

De waan van fysieke onsterfelijkheid, lichamelijk of digitaal – of beide – spreekt tot de verbeelding van onze elites. Er is geen wiskundig genie voor nodig om erachter te komen dat als ze er echt in slagen voor altijd te leven, en de planeet eindige ruimte en hulpbronnen heeft, sommigen van ons compost zullen moeten worden voor hun biomechanische tuinen.

Persoonlijk vind ik het niet erg om in mulch te worden veranderd. Dat is het lot van elke man en vrouw die ooit is geboren. Wat eeuwig is, blijft bestaan

.
Mijn angst, die diep in mijn paranoïde hersenstam kronkelt, is dat onze technocratische heersers, zwetend over gebrekkige berekeningen, bereid zijn ons lang voor onze tijd in de muls te stoppen.
God laat niet met zich spotten. Moeder Natuur ook niet. Ik ben er zeker van dat in de loop van de tijd elke miljardair cyborg en half achterlijke upload deze sterfelijke spiraal van zich af zal schudden. Helaas vermoed ik ook dat ze de rest van ons graag van het podium zouden duwen terwijl ze hun apocalyptische mal maken.

https://truthcomestolight.com/synthetic-salvation-on-genomics-mind-uploads-and-the-quest-for-immortality/light_16

Waarschijnlijk werden de Anunnaki ”Goden” daarom zo oud.
Techniek.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥