web analytics

De obstakels van tweelingzielen waarmee we te maken kunnen krijgen

De obstakels van tweelingzielen waarmee we te maken kunnen krijgen

a60c4cd60af546770c689f951c0c389b AnGel-WinGs.nl
Tweelingvlammen obstakels

Een van de grootste verlangens van mensen is om hun tweelingvlam te vinden, maar sommige obstakels kunnen worden overwonnen, zelfs als je het eindelijk vindt.

De obstakels waar tweelingvlammen vaak mee te maken hebben

 

Als je met struikelblokken wordt geconfronteerd, kan het zijn dat je moeite hebt om te weten hoe je moet handelen. Je kunt zelfs een beetje wanhopen, denkend dat je nooit bij je tweelingziel kunt zijn. Laten we het dus hebben over enkele veelvoorkomende obstakels die zich kunnen voordoen en hoe u ze moet zien als kansen in plaats van problemen.

 

Is je tweelingziel getrouwd in een relatie?
Een van de meest voorkomende obstakels bij het ontmoeten van tweelingzielen is dat een van hen een relatie heeft. Deze situatie is zeer delicaat en kan pijnlijk zijn voor de betrokkenen, dus we moeten heel voorzichtig zijn.

Er is geen gemakkelijke oplossing voor dit obstakel.

Het zou het beste zijn als u niet aandringt wanneer iemand getrouwd is, vooral als er kinderen in het spel zijn. Ontrouw heeft een lage trillingsenergie en veroorzaakt pijn en liefdesverdriet, aan welke kant je ook staat. Trouwens, alles wat kan worden bereikt door een Tweelingvlam-ontmoeting kan worden geruïneerd als ontrouw een van de elementen van deze vergelijking is.

Het kan een uitdaging zijn, maar we moeten begrijpen dat karmische situaties soms het verhaal van deze ‘kosmische gebeurtenis’ kunnen veranderen.

In dit geval heb je twee opties. Je hoopt dat het universum zal samenspannen om op een dag samen te zijn of een platonische relatie te hebben.

Lees ook:   Koorden van de ziel

Een vriendschap is niet minder waard dan een romantische relatie. Maar het zou het beste zijn als je de relatie niet begon met bijbedoelingen. Dit is egoïstisch en kan ernstige gevolgen hebben. Accepteer gewoon dat je relatie met de tweelingziel anders zal zijn dan je had verwacht. In ieder geval over deze Realm-dingen. De relatie tussen zielen kan heel verschillend, diep en lonend zijn.

 

Er is een groot leeftijdsverschil tussen jou en je Tweelingvlam
Het leeftijdsverschil is een veel minder uitdagend obstakel. Er zijn echter vaak leeftijdsverschillen in karmische relaties. Er wordt aangenomen dat dit komt omdat de karmische partners de neiging hebben om een ​​dynamiek van meester en leerling te creëren, waarbij een van hen meer ervaren is.

00d9aa322be604579c21f05e12ab4cb1 AnGel-WinGs.nl

 

Dit verschil kan echter vaak problematisch zijn, vooral als het substantieel is. Veel moderne culturen en samenlevingen keuren relaties tussen mensen van zeer verschillende leeftijden af, waardoor het moeilijk is voor vrienden en familie om het goed te keuren.

Wees voorbereid op een oordeel als je besluit om verder te gaan met deze relatie. Helaas zal niet iedereen begrip hebben.

Maar tegelijkertijd is het een uitstekende gelegenheid om zelfkennis te oefenen, vooral als de partner jonger is. Leren over zichzelf en vorderingen maken in persoonlijke ontwikkeling komt vaker voor als er een leeftijdsverschil is.

 

Je tweelingvlam leeft ver weg
Afstand wordt tegenwoordig een veelvoorkomend obstakel voor tweelingvlammen. Met een verbonden wereld is het mogelijk om mensen ver weg te verenigen, maar de fysieke afstand is nog niet overwonnen.

Lees ook:   Heb je ergens last van doe dan deze spiegelingsoefening

U kunt uw heimwee verlichten met hulpmiddelen voor teleconferenties zoals Zoom, FaceTime, Skype en spirituele oefeningen zoals telepathie en communicatie op afstand.

De grootste moeilijkheid is wanneer deze afstand geen einddatum heeft. Deze situatie vereist veel sereniteit om op te lossen, en je moet jezelf afvragen of je bereid bent je leven te veranderen om dicht bij je spirituele Tweeling te zijn.

Voor sommige mensen werken langeafstandsrelaties goed, en voor anderen niet. Als het in jouw geval lijden met zich meebrengt, is het noodzakelijk om een ​​plan te hebben om het te beëindigen.

b5365d396b940183052946a0163864eb AnGel-WinGs.nl

Mensen keuren uw relatie af
In veel gevallen is er druk van sociale of vrienden, en culturele of familiale verwachtingen die afkeuring van uw spirituele relatie genereren. En dat kan veel pijn en ongemak met zich meebrengen.

Er zijn veel redenen waarom mensen je relatie zouden kunnen afkeuren. Maar als je partner je tweelingziel is, is de afkeuring van de ander niet gegrond, ook al zijn er goedbedoelde zorgen.

Dat betekent niet dat je familie of vrienden ongelijk hebben. Het kan voor hen onverstandig lijken om een ​​relatie aan te gaan met iemand die veel ouder is of ver van je vandaan woont. Waarschuwingen zijn daarom altijd geldig. Zie dit als een demonstratie van liefde van hun kant.

 

b37ac53e414a43e79d8718e058072f25 AnGel-WinGs.nl

Het is een feit dat ze misschien niet begrijpen welke reis je maakt. Dus luister en accepteer deze zorgen om aan te tonen dat u deze mensen waardeert, maar uiteindelijk moet uw oordeel hier als belangrijk worden beschouwd.

d67208d5f1953832f47f48f1b7f598b2 AnGel-WinGs.nl

Hoe om te gaan met tweelingvlamobstakels
Het is voor ons niet mogelijk om alle obstakels op te sommen die je kunt ervaren in een relatie met de tweelingziel, laat staan ​​hoe ermee om te gaan.

Lees ook:   Tweeling ziel liefde

Romantische liefde en spiritueel ontwaken
Onze tip is: zie ze niet als obstakels, maar als een kans om te groeien. Je moet zeer flexibel, aanpasbaar en creatief zijn. Dit zijn uitdagingen die springplanken kunnen worden, niet per se rotsblokken op je pad.

Gebruik deze uitdagingen om meer te weten te komen over uw sterke en zwakke punten, zodat u steeds dichter bij uw partner komt terwijl u er samen doorheen groeit.

Laat problemen je niet vertragen en je vertrouwen in jezelf en je spirituele partner niet verzwakken. Vertrouw er in plaats daarvan op dat het zal lukken en dat het universum in jouw voordeel zal samenzweren.

1830cb5a81500f757e3712a8cd9e050f AnGel-WinGs.nl

https://omtimes.com/2022/04/twin-flames-obstacles/

Gerelateerde artikelen

Back to top button