web analytics
...

Onderzoek toont aan dat niet-gevaccineerde mensen gezonder zijn dan gevaccineerde

Zijn vaccins veilig en effectief? Niet volgens een onderzoek uit 2011 in opdracht van het Department of Health and Human Services (HHS).

In plaats van blijvende immuunbescherming tegen ziekten te verlenen, zoals beweerd wordt, verslechteren vaccins zoals de vitamine K-injectie bijvoorbeeld de immuniteit en leiden ze tot slechtere gezondheidsresultaten dan wanneer de persoon niet gevaccineerd zou blijven.

In feite zijn niet -gevaccineerde mensen over het algemeen gezonder dan gevaccineerde mensen. Dit druist in tegen de heersende westerse opvattingen over vaccins.

Na onderzoek van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse regering, ontdekten de onderzoekers van het HHS-onderzoek dat “bijwerkingen van vaccins vaak voorkomen”. In hetzelfde rapport werd geconcludeerd dat “minder dan één procent van de bijwerkingen van vaccins ooit is gemeld”.

U hebt waarschijnlijk niets van deze studie gehoord, omdat deze natuurlijk op grote schaal werd gecensureerd en genegeerd.

De paper, ook wel de Pilot Study van de controlegroep genoemd, werd door Joy Garner, de oprichter van de groep, als volgt uitgelegd: “De slogan voor het op de markt brengen van vaccins ‘veilig’ is altijd afhankelijk geweest van het weerlegde adjectief ‘zeldzaam’ met betrekking tot bijwerkingen. In de American Restatement (Second) of Torts 402A (opmerking k) worden vaccins formeel geclassificeerd als ‘onvermijdelijk onveilig’.

“Maar er is ons verteld dat vaccins ‘veilig’ zijn. Vaccins zijn niet alleen onveilig, ze zijn dat ook ‘onvermijdelijk’. En de verwondingen komen vaak voor, minimaal 100 keer vaker dan de VAERS zal rapporteren.

“Het feit dat onze obsceen beledigende wetten de farmaceutische industrie momenteel beschermen tegen alle gevolgen van deze fraude, en van de verwondingen die deze gewoonlijk veroorzaakt, verandert niets aan de woordenboekdefinitie van het woord fraude. Er zijn maar weinig mensen die zo’n ernstige cognitieve dissonantie hebben dat ze nog steeds zouden geloven dat vaccins ‘veilig’ zijn als ze er eenmaal van op de hoogte zijn dat vaccins ‘onvermijdelijk onveilige’ producten zijn die vaak mensen verwonden, uitschakelen en doden.”

Lees ook:   Vader wiens zoon myocarditis ontwikkelde na vaccin spreekt apotheker

Brighteon.TV
Children’s Health Defense ontdekt dat niet-gevaccineerde kinderen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen
Er zijn maar weinig wetenschappers op het gebied van vaccinologie die hierover willen praten, omdat de meeste van hen afhankelijk zijn van financiering door de farmaceutische industrie. Bijgevolg zullen vaccins altijd als “veilig en effectief” worden beschouwd, ongeacht wat de wetenschap daadwerkelijk aantoont.

Het grootste deel van de westerse geneeskunde knijpt een oogje dicht voor de schokkende toename van chronische ziekten die gepaard gaat met een toename van het aantal kindervaccins dat in de vroege jeugd wordt toegediend.

Artsen zullen vaak zeggen dat ze “geen idee” hebben waarom er nu een ongelooflijk aantal kinderen in het autismespectrum leeft. Aanhoudende allergieën zijn ook een ‘mysterie’, ook al bevatten vaccins de allergene ingrediënten (dwz eieren en arachideolie) die ze veroorzaken.

“Deze farce houdt hun weldoeners erg blij, maar het vereist een verbazingwekkend aantal wetenschappelijk stompzinnige ‘experts’ en consistente fraude om het in stand te houden,” zei Garner.

Een andere studie gepubliceerd door Dr. James Lyons-Weiler en Dr. Paul Thomas in 2020 kwam tot dezelfde conclusie. Kinderen die beschermd zijn tegen de prikken blijken gezonder te zijn dan kinderen van wie de ouders hen het standaardschema van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) geven.

De CDC is technisch wettelijk verplicht om om de twee jaar veiligheidsonderzoeken uit te voeren naar vaccins voor kinderen. Dit zou al sinds 1986 gebeuren, maar in 2018 werd ontdekt dat de CDC deze wettelijke plicht nog nooit heeft vervuld .

“Als de leidende overheidsorganisatie die vaccinatie onder Amerikanen stimuleert, weigert de CDC zichzelf te beschuldigen van de epidemie van chronische kinderziekten”, meldt de Daily Exposé .

Lees ook:   Krankzinnige Amerikaanse leiders proberen NUCLEAIRE OORLOG met RUSLAND uit te lokken

“Het is een klassiek geval van de vos die het kippenhok bewaakt. Ze zijn medeplichtig aan het creëren van een bewijsvacuüm om doelbewust te voorkomen dat het publiek zich tegen vaccinatie keert.”

Het resultaat van dit alles zijn miljoenen volledig gevaccineerde kinderen en volwassenen met een aangetast immuunsysteem die nu lijden aan aanhoudende luchtweginfecties en andere chronische ziekten.

Meer verwante berichtgeving over vaccins is te vinden op Vaccines.news .

Bronnen zijn onder meer:

DailyExpose.nl

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-04-17-study-unvaccinated-people-healthier-than-vaccinated.html

Na 2 x covid te hebben gehad als laatste omikron met de griekse vermengd… hebben we dan nu de verkoudheid te pakken die nog geen naam heeft.
Duurt langer dan een normale verkoudheid, je neus zit zo dicht alsof er cement in zit…?
Gewoon geen lucht meer uit te halen zeg maar…

Ja het hoort erbij, in ieder geval is iets een virus dat sterk aanvalt op de slijmvliezen…erger dan ooit tevoren en als dat indaalt in je longen dan ben je nog niet jarig!

Vervloekt zij diegene die dit gemaakt heeft….

Bewust opzettelijk…. want zulke dingen, daar mag je nooit mee spelen! Dus als jij zo sterk bleef om geen vaccin te nemen… chapeau!
Goed gedaan!
Wees maar trots op jezelf!

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!