web analytics

Schokkende waarheid: meer kinderen dood door Vax dan door COVID

 

We leven in een wereld waar radicale politici en propagandisten in de reguliere media Amerikanen te schande maken om een ​​vaccin te krijgen dat geen vaccin is dat de overdracht van, of het ontstaan ​​van, een eenvoudig virus met een overlevingspercentage van bijna 99% niet stopt. Het is een wereld waarin kinderen gedwongen worden te vaccineren terwijl het sterftecijfer van Covid-19 onder kinderen feitelijk nul is. Het sterftecijfer van de vaccins is echter hoger dan van de ziekte zelf! In deze editie van het Ledger Report spreekt Graham Ledger met Dr. Paul Thomas uit Oregon van wie zijn medische vergunning is aangevallen door de Medische Raad, terwijl hij probeert kinderen te beschermen tegen onnodige injecties.

Van redvoicemedia.com:

Shocking Truth: More Children Dead From Vax Than COVID

99% is zga bijna iedereen!

 

Lees ook:   Het dragen van mondkapjes is gevaarlijk voor iedereen

Gerelateerde artikelen

Back to top button