web analytics

Tweelingzielen, hoe herken je het

Tweelingzielen zijn twee mensen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn als één ziel. Jij bent de belichaming van Yin en Yang. Goddelijk mannelijk en goddelijk vrouwelijk. Jullie zijn exacte spiegels van elkaar.

2da21c9221bf1fac88027fdb1764abb9 AnGel-WinGs.nlDe essentie van de tweelingzielrelatie

Over het algemeen lijken zulke mensen ongelooflijk op elkaar in hun wereldbeeld, vullen ze elkaar aan en hebben ze een onverwoestbare verbinding op het subtiele vlak. Deze ontmoeting is zowel een geschenk als een beproeving voor beiden.

Je tweelingziel is je partner, je belangrijkste leraar en je spiegelbeeld. Jij bent hem en hij is jou.

De tweelingvlam reflecteert naar ons al onze schaduwen en verborgen angsten, evenals onze ware innerlijke schoonheid en kracht. Je voelt je niet alleen op fysiek en emotioneel niveau verbonden, maar ook op mentaal en spiritueel niveau. Een tweelingzielrelatie zal zowel uitdagend als genezend zijn tegelijk.

Waarom heb je elkaar ontmoet? 

Tweelingzielen ontmoeten elkaar en herenigen zich voor hemelvaart of voor een missie op aarde. Dit zijn oude zielen. De belangrijkste taak van hun fysieke vereniging op aarde is het geleiden van sterke energieën van liefde. En ook om anderen ware liefde te leren. Dus helpen ze de planeet om naar hogere frequenties te gaan. Voordat je echter liefde aan anderen geeft, moet je leren om onvoorwaardelijk van jezelf en je tweelingzus te houden. Uw verbintenis is dus geen romantisch sprookje om het ego te bevredigen, maar een dienst aan de planeet en de wezens die erop leven.

Tekenen van tweelingvlammen

Elk koppel heeft zijn eigen unieke verhaal. Er zijn echter veelvoorkomende tekens waarmee u kunt bepalen of u een tweelingziel bent. Niet noodzakelijk al deze tekens zullen in uw relatie voorkomen, maar de algemene trends zijn als volgt:

 1. Sterke wederzijdse aantrekkingskracht tot elkaar direct na de eerste ontmoeting. Belangrijk: wederzijds. Wederzijdse liefde op het eerste gezicht gaat vaak over tweelingzielen. Je zegt misschien geen woord, communiceert nooit, maar je voelt al wederzijds een ongelooflijke aantrekkingskracht en spanning. Alsof ze iets ‘van henzelf’ hebben ontmoet en al lang bekend is. Voor de meeste “gewone” mensen gaat het vaak als volgt: ze praatten een tijdje, het lijkt erop dat er sympathie is, misschien een lichte liefde, passie, die je kunt ontmoeten; gehechtheid ontwikkelt zich in de loop van de tijd. Niet zo met vlammen. Ze voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Ze raken onmiddellijk gehecht en begrijpen dat ze altijd van deze persoon hebben gehouden. Bij de eerste ontmoeting is er meteen “herkenning”.
 2. “Elektrische schok” op het eerste gezicht oog in oog. Het kan er ook uitzien alsof je je aan de persoon hebt gebrand. Sommigen van jullie kunnen het misschien niet uitstaan ​​en wegkijken.
 3. Het is moeilijk om oogcontact te maken. In de meeste gevallen is het voor een of beide partners moeilijk om oogcontact te maken met de ander. Dit zorgt voor verwarring en spanning. Misschien een onverklaarbare angst.
 4. Een van de partners kan beginnen weg te lopen. De spanning tussen jullie is zo groot dat een van de partners onbewust begint weg te lopen van de ander. Hij kan angst voelen om te naderen, spanning, etc. De energie die jullie samen creëren is zo groot dat een van hen of beiden er niet tegen kunnen. Dan word je een ‘runner’ en een ‘chaser’
 5. Beide brengen de donkere kanten van elkaar naar voren. Je angsten komen naar boven. Je eigen schaduwen. Omdat jullie elkaars spiegels zijn. Dit is deels de reden waarom het moeilijk is om oogcontact te maken en weg te rennen. Dit is weglopen van jezelf. Wat voor angsten kunnen het zijn? Hier zijn slechts enkele voorbeelden: angst om in de steek gelaten of afgewezen te worden, angst voor afwijzing, gebrek aan vertrouwen in jezelf en je sterke punten, afkeer van jezelf, angst om alleen te zijn, overdreven egocentrisme, trots, angst voor intimiteit en openheid, angst om te verschijnen zwak, angst om echt te zijn en geen maskers te gebruiken. Iedereen heeft zijn eigen. Maar de partner zal dit zeker weerspiegelen door je pijn te doen. En jij tegen hem.
 6. Je wilt elkaar geen pijn doen en manipuleren. Zelfs als je partner je pijn heeft gedaan met zijn acties, deed hij het onbedoeld. Niet met opzet. Hij weerspiegelde gewoon onbewust je donkere kanten (zie vorig punt). Een tweelingzielrelatie is GEEN slachtoffer-manipulatorrelatie. Jullie zijn gelijkwaardige wezens die aardig zijn voor elkaar, ondanks alle moeilijkheden.
 7. Je gaat uit elkaar. Of een partner loopt weg. Of beiden willen de ondraaglijke band verbreken. Of het leven zelf zal van je scheiden – omstandigheden zullen zich ontwikkelen. Uit elkaar gaan is nodig om volwassen te worden. Bereid je voor op de aanstaande relatie met elkaar. Want bij de eerste ontmoeting zijn jullie er allebei niet klaar voor. Je bent soms persoonlijk en spiritueel nog niet volwassen en daarom kun je de energieën die door je verbinding worden geleid gewoon niet weerstaan.
 8. Beide lijken erg op elkaar. Het gaat niet altijd om het uiterlijk. Je hebt vaak dezelfde interesses, bijna dezelfde kijk op het leven, dezelfde ambities, dezelfde muzieksmaak. Er kunnen vergelijkbare levensomstandigheden zijn, een vergelijkbare jeugd. Je deelt dezelfde waarden, verlangens en dromen. Wanneer u met een partner communiceert, naar hem kijkt of hem bestudeert, kan een gevoel van “Ja, ik ben het!” verschijnen.
 9. Jullie zijn allebei op de een of andere manier verbonden met spiritualiteit. Gewoonlijk wordt zo’n ontmoeting gegeven aan oude ontwikkelde zielen. Die iets meer zien en begrijpen dan de gemiddelde man in de straat. Jullie zijn allebei misschien geïnteresseerd in yoga, boeddhisme en andere filosofieën, esoterie, sjamanisme, psychedelisch reizen, transcendentale psychologie, enz. Hoewel één partner materialistischer kan zijn. Vaak streven jullie allebei naar een hoger spiritueel of sociaal doel.
 10. Je bent altijd samen. Niet altijd fysiek. In het echte leven kun je verschillende families hebben en in verschillende landen wonen. Echter, na de eerste ontmoeting en “herkenning”, ben je nu altijd samen op een subtiel vlak. Je bent ondeelbaar.
 11. Mentale verbinding. Veel tweelingvlammen voelen elkaar aan. Sommige hoogontwikkelde zielen kunnen zelfs telepathisch communiceren. Je kunt de aanwezigheid van een partner in je leven voelen, dichtbij of in jezelf – zelfs als hij zich op een ander continent bevindt.
 12. Veel pijn en tranen. Wanneer relaties niet werken, en ook na een breuk, voelen jullie allebei pijn. Misschien voel je je zelfs fysiek slecht. Je kunt veel tranen vergieten. Zelfs enkele jaren na de relatie.
 13. Je stopt niet met aan elkaar te denken, zelfs niet na vele jaren. Je scheiding kan jaren en decennia duren. Maar zelfs na deze tijd zul je worden bezocht door gedachten over deze persoon. Je kunt in andere relaties zijn, proberen een gevoel met een relatie met iemand anders uit te schakelen, maar gedachten aan een tweeling zullen je niet verlaten. Al is het maar voor even – dan komen ze nog steeds terug.
 14. Er is synchroniciteit in je relatie. Ben je ooit plotseling op dezelfde plek op hetzelfde moment met je tweelingziel geweest? Onverwacht tegenkomen? Voorbeelden: u kwam de hal binnen en de enige vrije plaats was direct naast deze persoon; je staat en wacht bij de lift, de deuren gaan open, en daar – zij of hij; je steekt over op straat of in de gang; enz.
 15. Je eerste fysieke ontmoeting zal zeker leiden tot persoonlijke en spirituele groei. Het verandert en transformeert je. Nadat je elkaar hebt ontmoet en weer gescheiden bent, begin je je te ontwikkelen. Iemand kan het beeld van de wereld uitbreiden. Iemand zal nieuwe vaardigheden ontvangen, zoals helderziendheid, verhoogde intuïtie of de gave van een dromer. Iemand zal eindelijk hun talenten realiseren en begrijpen wat ze willen doen in het leven. Hij zal zijn weg vinden, zijn roeping. Er zijn veel opties, maar er zal zeker iets in je gebeuren.
Lees ook:   Wanneer je een tweelingvlam ontmoet, zullen ze je opvallen alsof je magnetisch tot hun energie wordt aangetrokken.

 

4fefd9c74c7cc5576db1b1113919c6d7 AnGel-WinGs.nl

Voordat je uit elkaar gaat, heb je niet per se een relatie met elkaar. Je hoeft niet eens verbaal te communiceren. Je kunt gewoon de spanning en wederzijdse aantrekkingskracht voelen, in dezelfde ruimte en zonder fysiek contact. En dan na een tijdje om elkaars leven te verlaten. Na deze ontmoeting zult u deze persoon echter niet meer vergeten, en hij zal u niet meer vergeten.

Over lopers en achtervolgers

Na hun ontmoeting gaan veel tweelingzielen in een ‘runner’- en ‘chaser’-fase in hun relatie. Wanneer de ene partner na de andere “rent” en contact zoekt, en de tweede “wegloopt”, ondanks het feit dat hij ook liefheeft. Soms wordt deze fase meerdere keren herhaald. De loper en de achtervolger kunnen van rol wisselen.

In feite is jagen ook een vorm van rennen. Wanneer je je vlam achtervolgt, vlucht je voor bepaalde aspecten van jezelf. In de hoop dat je hardloper je innerlijke leegte zal vullen.

Een deel van de reden waarom je hem achtervolgt, is omdat je bang bent om in de steek gelaten te worden. Je bent bang om alleen te zijn. Je bent bang om opnieuw gekwetst te worden, wat je ooit hebt meegemaakt in de vroege kinderjaren.

De loper op dit moment voelt hetzelfde. Hij loopt weg omdat ook hij bang is in de steek gelaten of afgewezen te worden. Hij is bang dat de stalker hem pijn zal doen in de relatie. Diegene  loopt ook weg van zichzelf, en niet van zijn partner.

b36462d552a8fdb2aecc485086a4bec3 AnGel-WinGs.nl

Jullie hebben allebei dezelfde blessures, maar gaan er anders mee om. Beiden zetten jullie je partner op een voetstuk maar zijn ook bang voor elkaar. Zowel de loper als de achtervolger voelen hetzelfde. Twee in een. Yin en yang.

Om deze schommels en runs te beëindigen, moet je je angsten onder ogen zien en je ego overwinnen . Het is het ego dat hereniging verhindert. Het kweekt angsten, zelfhaat en onzekerheid (bij jezelf en je partner). Door ego- en jeugdtrauma’s blijf je op een lage trilling waardoor de vlam zich niet harmonieus in je leven kan manifesteren. Probeer je trauma’s alleen te verwerken of met je tweelingziel – zonder weg te rennen of te proberen de leegte te vullen met iemand anders.

Accepteer jezelf. Omarm je innerlijke kind.

Alle lijden eindigt wanneer je eindelijk innerlijke kracht hebt. Wanneer je het opgeeft en jezelf en je angsten onder ogen ziet.

Wanneer je heel wordt en in een staat van liefde voor jezelf en voor de wereld, komt je tweeling terug in je leven. En dan kunnen jullie allebei een harmonieuze, gezonde relatie creëren die gebaseerd is op liefde.

Een van de partners kan ontsnappen in een andere relatie

Hij probeert misschien een vervanger te vinden om een gevoel met een andere relatie uit te schakelen. Kan weglopen naar een winstgevend of gewoon een comfortabel huwelijk. Kan beginnen met het “uitzoeken” van verschillende partners en kortetermijnrelaties aangaan. Meestal zijn al deze mensen zijn karmische partners of zielsverwanten.

In dergelijke relaties kunnen sympathie, passie en romantische gevoelens zijn. Maar in het diepst van mijn ziel zal er nog steeds een gevoel zijn dat dit niet klopt.

 

Als je een andere relatie tegenkomt: denk eens aan wat en van wie je wegrent? Waarom moet je absoluut een relatie met iemand hebben? Misschien wil je de innerlijke leegte overstemmen? Vind je het vervelend om alleen te zijn? Vergroot je je eigen waarde in jouw ogen? Denk er goed over na. Ga om met je innerlijke schaduwen en demonen. Wees eerlijk tegen jezelf en tegen je tweelingzus.

Als je partner is ontsnapt in een andere relatie: Ontspan en accepteer het. Hij volgt zijn eigen lessen. Dit is nodig voor zijn ziel en zijn ontwikkeling. Laten gaan. Zorg voor jezelf. Focus op jezelf. In mijn eigen lessen. Je moet je concentreren op van jezelf houden en je eigen vibraties verhogen. Door jezelf te helpen, help je ook je tweelingzus – omdat je verbonden bent.

 

Waarom krijg je deze relatie?

Wat is de betekenis en essentie van de tweelingzielrelatie? Waarom heb je elkaar in dit leven ontmoet?

7360bdcc92d9df33b16428d1dace6980 AnGel-WinGs.nl

 

Eerst splitste je ziel om dualiteit te ervaren. Ten tweede is jullie liefde voor elkaar zo sterk dat jullie pure lichtenergieën naar de Aarde channelen, die nu in transitie is naar een hogere vibratie. Samen verlicht u de weg voor anderen.

De hele moeilijkheid van de reünie ligt in het feit dat de 3D-wereld star en materialistisch is. En mensen (inclusief vlammen) hebben een sterk ego. Door de angsten, trauma’s, complexen en stereotypen die je je hele leven hebt gevormd, ben je niet in staat om de pure liefde die je voelt voor je vlam te accepteren en te realiseren. Je hangt ‘aardse’ etiketten op haar over de relatie tussen een man en een vrouw.

Lees ook:   Over de liefde!

Je belangrijkste les is om eerlijk tegen jezelf te zijn en te leren onvoorwaardelijk lief te hebben. Om onvoorwaardelijk niet alleen van een ander te houden, maar ook van jezelf. Leer jezelf te waarderen en te accepteren. Leren los te laten. Je moet beseffen dat je compleet bent. Dat geluk zit alleen in jezelf. En je hebt niemand anders nodig om je heel, gelukkig en voldaan te voelen.

Het is een paradox , maar alleen als je je partner loslaat en zo “gevuld” en gelukkig wordt, kun je met elkaar herenigd worden op het fysieke vlak. Niet meer als helften, maar als twee volwaardige en ontwikkelde wezens. Loslaten betekent niet vergeten en opgeven. Loslaten betekent stoppen met lijden en je liefde op jezelf richten. Omdat lijden en verlangen van binnen, je de energieën van verlangen en lijden in de buitenwereld genereert. De buitenwereld wordt gevormd door je innerlijke staat. Je emoties (trillingen).

Hoe je opnieuw contact kunt maken met je tweelingziel

Hereniging zal alleen plaatsvinden als je je eigen innerlijke demonen geneest, je wonden en emotionele trauma’s heelt, en een heel en bewust wezen wordt. Daarom moet je je op jezelf concentreren.

Leer niet naar het ego en de geest te luisteren , maar naar het hart en de intuïtie. Je ziel, je hogere zelf, communiceert via hen met je.

07787ba3b13f349575aceecbcf5efa58 AnGel-WinGs.nl

 

Houd op met troosten (dit is een van de belangrijkste redenen waarom je vast komt te zitten in afgescheidenheid). Stop met lijden. Kortom, wees de beste versie van jezelf. Accepteer je gevoelens voor de tweeling en vertel hem erover. Ontken ze niet (een deel van jezelf). Geef aan jezelf toe dat je van houdt. Jij bent liefde.

Je moet je concentreren op eigenliefde, op zelfrespect, op eigenwaarde, op je innerlijke wonden. Denk na over wat je tweeling je leert. Werk aan je innerlijke blokkades en angsten.

En weet dit: permanente vereniging is heel goed mogelijk voor elk paar tweelingzielen. Anders hadden jullie elkaar in dit leven niet ontmoet. Liefde en geloof zijn je belangrijkste metgezellen op deze reis.

Daarnaast. Eerst:

Je moet accepteren dat elke ziel zijn eigen pad heeft. Hoe graag je ook samen wilt zijn, de tweelingpartner is vrij om zijn eigen weg te gaan. Gewoon laten gaan Hij is vrij. Je bent vrij. Loslaten betekent echter niet dat je je gevoelens opgeeft. Je moet ze van harte accepteren.

Hoe meer pijn je ervaart bij het afscheid, hoe langer je scheiding duurt in de dichte fysieke wereld.

Heeft uw partner een andere relatie? Familie en kinderen? Woont hij ver weg? Je communiceert helemaal niet? Stop met jaloers zijn en vasthouden aan de pijn van scheiding.

Je moet je niet bezitterig voelen. Door hem wil je een partner in de buurt zien en fysiek bij elkaar zijn. Het is vanwege hem dat je je verveelt en jaloers bent. En de gedachte aan een persoon doet pijn. Met onvoorwaardelijke liefde laat je los en word je gewoon gelukkig. Zelf.

722389a65b5ccf0b8aba29e03622954b AnGel-WinGs.nl

De Bron (ook bekend als God, het Absolute, Alles Dat Is, etc.) houdt onvoorwaardelijk van je. Het geeft je vrijheid en laat je op een vrije reis gaan – om je mogelijkheden te onthullen, nieuwe ervaringen en indrukken op te doen. Dit is hoe u uw tweelingpartner moet behandelen.

Onthoud: op zielsniveau ben je altijd samen. Afscheiding is een illusie die je geest creëert. Voel en besef gewoon dat je tweelingpartner altijd bij je is. Hij is jou, jij bent hem.

Seconde:

Het is het belangrijkste. Je moet het innerlijke licht openen. Dat wil zeggen, innerlijk onvoorwaardelijk geluk voelen – gewoon omdat je dat bent. Bereik balans en harmonie in jezelf.

Je moet begrijpen dat geluk niet afhankelijk is van externe omstandigheden en andere mensen. Zelfs als het je tweelingziel is.

Je bent al waardevol en vervuld in je eigen recht. Jij bent al de bron van geluk en onvoorwaardelijke liefde. Alleen maar. Jij bent – en het is geweldig.

Zorg je goed voor jezelf? Hou van je lichaam? Heb je favoriete bezigheden en hobby’s? Ben je ergens gepassioneerd over? Houd je van mensen en van de wereld in het algemeen?

a0d991dc65919ab80cc83d990caef00b AnGel-WinGs.nl

 

Hoeveel geniet jij van elke dag? Hoeveel geniet je van het zonlicht, je eigen ademhaling, het gevoel in deze wereld te zijn?

Je belangrijkste taak is om de focus van de aandacht van de tweelingpartner OP JEZELF te verleggen. Jij bent de bron van liefde en geluk. En niet iemand anders.

En ja: je blijft maar aan je partner denken. Alleen deze gedachten zullen warm en kalm worden – zonder pijn. Zonder het verlangen om te vergeten en uit je hoofd te gooien.

Als je een relatie met iemand verlangt vanuit een gevoel van gebrek en leegte, als je wanhopig ernaar verlangt om je “helft” te vinden, is het onwaarschijnlijk dat deze relatie harmonieus zal zijn. Maar als je alleen gelukkig bent met jezelf en vervuld van liefde voor jezelf en voor de wereld, heb je geen behoefte aan iemand. En de noodzakelijke persoon wordt aangetrokken door zichzelf. Niet omdat je “nodig” hebt, maar voor gezamenlijke vreugde.

Je hebt misschien een vraag:

“Mooi zo. Als ik de bron van liefde en geluk ben, waarom zou ik dan een partner nodig hebben?

Het is simpel: Om, al in een fysieke relatie, elkaars liefde en geluk te vergroten. Herenig als twee volledige en gelijke zielen. Het ziet er zo uit: “Ik ben alleen gelukkig. Je bent zelf gelukkig. Samen zijn we dubbel gelukkig en geven we onszelf aan elkaar. Dit is harmonie.

Dan zal de vakbond ongelooflijk sterk en sterk worden. Je zult in staat zijn om sterke energieën te geleiden en mogelijk andere mensen te helpen. Begeleid ze. Verbeter het leven op planeet aarde.

 

9ca305bdb052b52ba9d45e76900ba112 AnGel-WinGs.nl

Hoe niet: “Zonder deze persoon is het leven leeg en ben ik ongelukkig. Hij is ook ongelukkig. We moeten ons beslist verenigen, anders is er alleen maar pijn, lijden en minderwaardigheid. Nee dat is het niet. Dat is wat je verstand zegt. En het hart weet: je bent altijd gelukkig.

Lees ook:   Waarom neemt je tweelingziel geen contact op met jou

Vraag jezelf bij het doen van deze of gene handeling af: handel ik uit liefde voor mezelf en voor hem? Of uit angst, plicht, schuld, etc.? Alles moet uit liefde gebeuren. Dan zal er harmonie zijn. Het belangrijkste is niet om jezelf voor de gek te houden, maar om naar je hart te luisteren.

25dfc93163eaf6bd76e8c0063c9c0f05 AnGel-WinGs.nl

Tips

Een paar tips om aan jezelf te werken:

 • U hoeft niet te raden wanneer u elkaar zult ontmoeten. Het lot kan je op elk moment bij elkaar brengen – maar alleen als beide er klaar voor zijn. U hoeft niet te denken: “Wat als we elkaar over 20-30 jaar ontmoeten? Vreselijk!” of “Ik vraag me af of ik haar/hem over een jaar/twee/tien zal zien?”. Of “Wat als ik al klaar/klaar ben, maar zij/hij nog niet?”. Je obsessieve gedachten en obsessie worden geassocieerd met het verlangen om alles te beheersen, met angst en het onvermogen om op te geven. Vertrouw op God (Hoger Zelf, Bewustzijn, Universum, Oneindigheid).
 • Verplaats je focus van de toekomst naar het heden. Er is maar een moment hier en nu. Er bestaat niets anders. Er is alleen jij en het moment. Wat doe je op dit moment? Lees deze woorden. Als je thee drinkt, concentreer je dan op je gevoelens, op de smaak, temperatuur. Als je naar een film kijkt, concentreer je dan op de film. Richt je tijdens het tekenen op tekenen. Blijf niet hangen in de toekomst. De toekomst bestaat niet. Er is alleen “hier en nu”. Trouwens, het beoefenen van meditatie helpt om te leren in het moment te zijn.
 • Als je in je hoofd door de herinneringen aan je eerste ontmoeting bladert , concentreer je dan niet op de pijn die het met zich meebracht. Vonden jullie het leuk om bij elkaar te zijn? Vond je het leuk om deze persoon te zien en te voelen? Dank voor deze goede gevoelens. Vertel de wereld: “Bedankt dat je het hebt gehaald. Het was een interessante ervaring.” Zeg mentaal tegen deze persoon: “Bedankt dat je in mijn leven bent. Anders zou ik me niet zo voelen.”
 • Als het pijn doet en je wilt huilen, huil dan. Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent. Laat je vooroordelen vallen. Tranen en huilen zijn reinigend. Ze helpen om spanning te verlichten, opgehoopte negativiteit te verwijderen en af ​​te stemmen op een positievere golf. Blijf echter niet hangen in het stadium van lijden. Leef ze gewoon zo volledig en intens mogelijk en haal dan diep adem en zeg tegen jezelf dat alles in orde is. De wereld is altijd perfect en evenwichtig. Alles gaat altijd zoals het moet.
 • Je hoeft je niet te wentelen in schuldgevoelens. Zeker als je een hardloper bent. Het was niet nodig om de mentale draailier om te draaien: “Als ik dit niet had gedaan, zouden we niet uit elkaar zijn gegaan en samen waren”; “Als ik me zo gedroeg, zou de relatie zich hebben ontwikkeld.” Het is niet jouw fout. Op dat moment kun je je gewoon NIET anders gedragen. Jij was de persoon die dat moest doen. U kiest altijd voor de best mogelijke optie. Je scheiding was onvermijdelijk. De ontmoeting en scheiding waren vooraf bepaald en gepland door het universum. Tegelijkertijd dienen zowel ontmoeting als scheiding je ontwikkeling. Trouwens, het zal gemakkelijker voor je zijn als je je partner mentaal je “Vergeef me” stuurt. Ook als je geen telepathische verbinding met hem voelt. Je kunt de ruimte ingaan en hardop iets zeggen als “Naam, het spijt me, ik kon/kon het gewoon niet anders doen.” Het werkt.
 • Geef je partner niet de schuld. Zeker als je een “stalker” bent. Zij of hij kon gewoon niet anders. Bovendien geeft de persoon hoogstwaarschijnlijk zichzelf de schuld. Stuur hem of haar gewoon mentaal je steun. Stuur deze persoon je liefde. Soms is het effectief om hardop, in de ruimte, iets te zeggen als: ‘Naam, ik hou van je. Alles is in orde”.
 • Romantiseer niet. Dit pad gaat niet over romantische relaties. Dit gaat over eigenliefde, acceptatie, vertrouwen in de wereld en de ontwikkeling van je ziel.
 • Bedank de wereld voortdurend. Het vult zich met innerlijke liefde en helpt om in het hier en nu te blijven. Heb je twee armen en twee benen? Zeg “Dank u” tegen de wereld. Omdat sommige mensen dat niet hebben. Is er een dak boven je hoofd? Is het mogelijk om iets leuks voor jezelf te kopen? Is het mogelijk om te zien en te horen? Bedanken. Heb je op dit moment hoofdpijn? Doet je tand geen pijn? Zeg daar ook “dank u” voor. Je hoeft niet te bedanken voor de show. Zoals, ja, ja, bedankt. Nee. Probeer precies deze dankbaarheid te voelen. Kijk nu naar je handen. Bedenk hoeveel kansen ze je geven. Voel het en je zult overweldigd worden door een gevoel van dankbaarheid jegens de wereld.
 • Begrijp: jouw liefde voor Petya/Lena/Maxim gaat niet over Petya, Lena en Maxim. Dit is JOUW gevoel. Dit betekent dat liefde in jou zit, en niet in Petya/Lena/Maxim. Daarom kunnen ze het je niet geven. Maar je kunt jezelf liefde geven. Inderdaad, dankzij de relatie met Petya / Lena / Maxim heb je het bij jezelf ontdekt. Richt je liefde dus op jezelf. Met andere woorden, Petya of Lena is een leeg vat dat je hebt gevuld met je liefde en het vervolgens bent vergeten. Vergeten dat jij het was die het vat vulde, geloofde je dat er alleen liefde in zit, en om het te ontvangen, moet je zeker dit vat bezitten. Als resultaat jaag je achter dit vat aan en concentreer je al je aandacht erop, vergetend dat in jezelf deze liefde een hele oneindigheid is.

Onze tweelingzielen openen de deur naar een enorme emotionele, psychologische en spirituele groei.

Onthoud vooral: je bent liefde. Liefde in zijn puurste vorm. U hoeft het dus niet van buitenaf te ontvangen. Van iemand anders.

Bron

Wel lullig in de liefde ben ik verlegen, maar hij dus ook… lol… zucht..schiet niet op.

37421998adbf9e37ba5a51ed40f80dc3 AnGel-WinGs.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button