web analytics

Een glas zout water en azijn detecteert negatieve energieën in uw huis

Een glas zout water en azijn detecteert negatieve energieën in uw huis

Mss werkt dit net zoals dat dingetje van die mevrouw

Een glas zout water en azijn kan negatieve energieën in uw huis detecteren ? Laten we het uitzoeken.

We hebben allemaal een paar keer in ons leven negatieve en positieve gevoelens van mensen gevoeld. Zelfs als de wetenschap er nog niet klaar voor is om er een naam aan te geven, is emotionele energie heel reëel en belangrijk, net als thermische energie of potentiële energie van materie.

Energie is niet alleen de aura om ons heen waardoor we contact maken met andere mensen. Het zijn niet alleen mensen die je de positieve of negatieve vibes kunnen geven; het kan ook iets zijn. Objecten en plaatsen kunnen energie vasthouden en we kunnen ze ook veel later in de tijd voelen.

Je moet minstens één keer een plotselinge en krachtige emotie hebben ervaren wanneer je een kamer binnenloopt. Het zou licht, gelukkig en charmant kunnen zijn waardoor je je helemaal goed en positief zou voelen, of het zou een duister en vreemd gevoel kunnen zijn, van iets dat niet helemaal klopte, waardoor je in de war en een beetje neerslachtig zou raken dan voordat je de kamer binnenkwam.

Klinkt u bekend? Zoals ik al zei, overkomt het ons allemaal en we doen het meestal af als een overactieve verbeelding of vinden op de een of andere manier een excuus dat dit plotselinge overweldigende gevoel kan verklaren.

Maar de waarheid is dat zo’n ervaring geen verzinsel is van onze verbeelding en het gebeurt niet omdat er ‘iets niet helemaal klopte met de ochtendkoffie’.

Lees ook:   Overleden Tim troost broers door autoradio

Wat je in dergelijke gevallen ervaart, is restenergie die aan objecten blijft kleven. Klinkt een beetje gek toch? Hoe kan energie aan dingen blijven plakken?

Maar wist je dat levenloze objecten, mensen en zelfs lege ruimte energie kunnen vasthouden, of liever het residu van de oorspronkelijke energie die in de omgeving werd gevoeld? Energie kan zich aan alles en iedereen hechten en kan daar vele jaren blijven hangen, tenzij het wordt gereinigd.

Deze energie had van jou kunnen zijn, toen je veel stress had van het werk en uithalen naar alles dat op twee benen bewoog, of deze restenergie zou van het paar kunnen zijn dat die plek voor jou bezet.

Zoals eerder vermeld, kan het jarenlang blijven hangen als er geen aandacht aan wordt besteed. Dus hoe zorgen we ervoor dat het verdwijnt? Op dezelfde manier besef je het misschien niet eens, maar er is een mogelijkheid dat veel oude energie, negatieve energie, een soort van opgesloten zit in je huis en niet kan ontsnappen. Het blijft inwerken op jou en je familie en dat creëerde gewoon nog meer negatieve energie.

Zoals u wellicht weet, is met succes aangetoond dat onze emotionele energie een concreet en registreerbaar effect heeft op water.

Als we tegen onze dierbaren schreeuwen, heeft onze negatieve energie invloed op het water in hun lichaam, dus misschien wil je dat in de toekomst vermijden. Hoe dan ook, vanuit die wetenschap kunnen we een eenvoudig experiment doen dat de slechte energie uit je huis kan halen.

Je hebt maar 2 eetlepels witte azijn en zoutgranulaat en 16 ons gefilterd water nodig. Meng alles minimaal een minuut goed in een helder glas en laat het ergens staan ​​waar u de meeste tijd doorbrengt.

Lees ook:   Een glas zout water en azijn detecteert negatieve energieën in je huis

Laat het een hele dag ongemoeid. Je zou zien dat het zout in het glas stijgt en als het stopt, betekent dit dat het alle negatieve energie in de buurt heeft opgevangen. U kunt dit ook voor andere kamers herhalen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button