web analytics

Psychomantium: De vergeten manier om met de doden te communiceren

Psychomantium: De vergeten manier om met de doden te communiceren

Contacting the Dead Through Psychomanteum Mirror Gazing

Omdat de mens besloot dat na de dood de menselijke ziel naar een andere plaats gaat, gingen mensen op zoek naar een manier om met deze zielen in contact te komen. Door de eeuwen heen zijn hiervoor verschillende methoden gecreëerd, maar nu gebruiken mediums en sterke paragnosten voornamelijk het “Quaija-bord” of meer moderne apparaten die elektromagnetische anomalieën opvangen.

Er is echter een andere manier die in onze tijd bijna vergeten is. Bovendien is dit een zeer oude methode en het wordt psychomantium genoemd , wat kan worden vertaald als “theater van de geest”.

Het belangrijkste concept komt uit de Griekse tradities van Necromancer, de tempel van necromancy gewijd aan Hades en Persephone. Deze tempel was gelegen aan de oevers van de rivier de Acheron, in de buurt van de stad Ether. Men geloofde dat er in de tempel poorten zijn naar het koninkrijk van de doden.

Volgens de legende werden in deze tempel mysterieuze rituelen uitgevoerd in pogingen om contact te maken met de geesten van de doden. De ceremonie begon met een rituele maaltijd, waarna een dier werd gedood en vervolgens werd een grote container met water of olie in een lange donkere, nauwelijks verlichte gang geplaatst. Soms werd er dierlijk bloed aan toegevoegd.

De vloeistofcontainer fungeerde als een spiegel en in de stilte en duisternis van de gang gebeurde waarschijnlijk hetzelfde dat nu wordt bereikt in de cellen van sensorische deprivatie. De mens begon kleurrijke visioenen te zien.

Moderne psychomantiums in een nieuwe vorm, met behulp van spiegels werden nieuw leven ingeblazen in de jaren 1990 en dit werd gedaan door de beroemde Raymond Moody , een ontdekker van het hiernamaals. Moody’s eigen psychomantium bestond uit een kleine donkere kamer, volledig beschermd tegen zonlicht, waarin een stoel 45 graden gekanteld stond. Toen Moody op deze stoel ging zitten (of liever ging liggen), was een spiegelscherm tegenover zijn gezicht zichtbaar.

Lees ook:   Vibraties

“Aan het ene uiteinde van de kamer was een 4-voet hoge en 3,5-voet brede spiegel aan de muur gemonteerd. De onderste rand van de spiegel was 3 voet boven de vloer. De stoel stond 3 voet van de spiegel en werd iets naar achteren gekanteld. Dit werd gedaan voor Als resultaat keek de man in de oceaan van pure duisternis en het licht drong de kamer binnen met slechts kleine deeltjes van een kleine lamp die achter de stoel werd geplaatst, “beschreef Moody.

Om bepaalde visioenen in de spiegel te laten verschijnen, werd voorgesteld om zich te concentreren op het beeld van de persoon met wie je contact wilt opnemen. Je kunt zelfs een foto van een overleden persoon meenemen en naar hem kijken, denkend aan hem.

Volgens Moody overtroffen de resultaten van dergelijke sessies, die elk ongeveer een uur duurden, alle verwachtingen en maakten ze tegelijkertijd alle mensen die instemden met een dergelijke sessie, enorm bang.

Bovendien waren de verschijnselen die mensen zagen, hoorden of zelfs voelden, verschillend voor verschillende mensen. Sommigen hoorden de stemmen van de doden, anderen voelden hun aanraking op hun huid, ze streelden bv. zachtjes, voelden de geuren die geassocieerd werden met de overleden persoon, sommigen zagen de gezichten van de overledene in de spiegel.

mirror by 25kartinok.deviantart.com on @deviantART
Verschillende mensen meldden dat ze in de spiegel het beeld van de overledene precies zagen alsof diegene nog leefde en dat dit beeld vervolgens uit de spiegel kwam en als een echte persoon naast hen liep.

“Ik zat daar in de kamer en plotseling zag ik drie andere mensen in de kamer naast me verschijnen. Ze kwamen uit de spiegel en ik besefte dat dit niet kon, dus ik was in een shocktoestand. Even dacht ik dat ik werd bespeeld en dat het opzet was, maar het was precies totdat een van de mensen me passeerde en me met zijn hand aanraakte, en toen zag ik hun gezichten, het was mijn zus Jill, mijn vriend Todd en mijn grootvader. echt, zoals ze waren als in levende lijve. Ze stonden om me heen en keken naar me, “zei een van de ooggetuigen.

Lees ook:   Voorspellingen verkiezingen 2017

Moody verzekerde zelf dat hij op dezelfde manier zijn overleden grootmoeder zag en haar beeld in de spiegel was als een volledig echte levende persoon van vlees en bloed. Geen doorschijnende geest.

Door de jaren van  onderzoek, voerde Moody enkele honderden soortgelijke experimenten uit met het psychomantium en merkte hij op dat, ongeacht in welke vorm de geest van de overledene aan zijn familielid verschijnt, dit altijd een kalmerend en kalmerend effect op laatstgenoemde had. Ze begonnen hierna hun rouw gemakkelijker te ervaren.

Moody beschreef al deze experimenten in detail in zijn boek ‘Reunions: Visual Encounters with Departed Relatives’, dat in 1993 werd gepubliceerd. Zelfs nu, ondanks zijn hoge leeftijd (75 jaar), zet hij zijn onderzoek op dit gebied voort.

https://paranormal-news.ru/news/psikhomantium_zabytyj_sposob_obshhenija_s_mertvymi/2019-11-05-16383

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button