web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenParanormaal

Geesten, entiteiten en geestbijlagen – Hypnose – verwijderen

 

Heb je het gevoel dat er iets niet klopt? Gedachten die niet van jou zijn? Stemmen in je hoofd? Deze LIVE is wellicht iets voor jou! Neem deze vrijdag deel aan de discussie over geesten, entiteiten en spirituele gehechtheden: hoe ze een negatieve invloed op je kunnen hebben EN wat je kunt doen om ze permanent te verwijderen. – Entiteiten, geesten/spirituele gehechtheden gedefinieerd – Hoe spirituele gehechtheden u beïnvloeden – Wat uw kwetsbaarheid voor hen creëert – De cruciale rol van de vrije wil – Hoe u deze entiteiten veilig kunt verwijderen – Uw vragen beantwoord LINK: Spirituele entiteiten verwijderen –  yt favicon AnGel-WinGs.nl • Verwijder negatieve spirituele entiteiten en …  

Interessant kanaal!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥