web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheSpiritueel

8 Redenen waarom je iemand moet vertellen dat je ze leuk vindt

8 Redenen waarom je iemand moet vertellen dat je ze leuk vindt

anima_animus

Herinner je je dat gevoel nog als je iemand leuk begint te vinden en je vlinders in je buik voelt? Hoe lach je van oor tot oor als je aan hen denkt? Hoe kan slechts één tekst van hen uw dag beter maken? Iemand leuk gaan vinden is een van de beste gevoelens die iemand kan ervaren. Maar soms aarzel je om iemand te vertellen wanneer je ze leuk vindt. 

Waarom is dat? Misschien ben je bang dat ze je niet leuk zullen vinden, zullen ze je om de een of andere reden afwijzen, of gewoon omdat je bang bent. Als je iemand leuk vindt, moet je hem altijd vertellen hoe je over hem / haar denkt, anders zul je het nooit weten. De kans is groot dat ze je ook erg leuk vinden, maar omdat je niets zei, gingen ze ervan uit dat je niet hetzelfde voelt.

Deze vicieuze cirkel kan ertoe leiden dat jullie allebei niet de kans krijgen om een ​​erg gelukkige en bevredigende relatie te hebben. 

 

Hier zijn 8 redenen waarom u altijd iemand moet vertellen wanneer u ze leuk vindt

1. Je verdient het om te weten wat ze willen.

De harde waarheid over iemand leuk vinden en voor hem vallen, is dat ze soms niet dezelfde gevoelens zullen delen als jij. Maar dat betekent niet dat je iemand niet vertelt wanneer je hem leuk vindt. Je verdient een antwoord van hen, en je verdient het om te weten wat er aan de hand is. 

Als ze je ook leuk vinden, dan is dat geweldig! Als ze dat niet doen, weet u tenminste waar u aan toe bent. Het maakt niet uit hoeveel pijn het doet, het is belangrijk om duidelijkheid te hebben over de gevoelens van de ander om voor jezelf te zorgen en verder te gaan. 

 

2. Het maakt je hart vrij. 

Als je iemand vertelt dat je hem leuk vindt, bevrijd je je van alle aannames, veronderstellingen, vragen en twijfels die je zou kunnen hebben. Als je eenmaal weet hoe de ander echt over je denkt, kun je stoppen met teveel in alles te lezen.

Zelfs als ze je niet leuk vinden, kan het je pijn doen, maar het voorkomt dat je te lang nadenkt en constant wacht tot ze je een sms sturen of op welke manier dan ook contact met je opnemen. Het kan prikken, maar na verloop van tijd kom je er langzaam overheen omdat je weet wat de waarheid is.

 Wil je meer weten over het liefhebben van iemand die misschien niet ook van jou houdt? Lees 8 mooie levenslessen die je kunt leren van eenzijdige liefde

 

3. U wordt niet aan banden gelegd. 

Als je iemand bent die erg snel gehecht raakt, kun je het het beste aan iemand vertellen wanneer je hem leuk vindt. Dit zal je helpen te begrijpen wat de persoon werkelijk voelt en of jullie beiden een toekomst samen hebben. Niet weten wat er aan de hand is, is veel erger dan de feitelijke of zelfs pijnlijke waarheid kennen.

Hoe meer je gehecht raakt, hoe meer je uiteindelijk gewond raakt. En dat zal het voor u moeilijker maken om van hen weg te gaan. Je zou niet heel lang willen blijven hangen, alleen om te beseffen dat er absoluut geen toekomst bij hen is.

Waarom je het iemand moet vertellen wanneer je ze leuk vindt

4. Het leven is erg kort. 

Zoals ze zeggen, het leven is erg kort om niet te zeggen wat je van binnen voelt. Niemand weet wat morgen inhoudt, wat er in de toekomst wordt geschreven en of je die persoon ooit nog zult zien. 

Het is beter om je hart uit te storten en te zeggen wat je voelt dan de rest van je leven spijt te hebben van het niet uiten van je gevoelens. Als je iemand vertelt dat je hem leuk vindt en gevoelens voor hem hebt, dan zul je tenminste blij zijn met het feit dat je niets te verbergen had.

 

5. U kunt weer verder. 

Als de persoon die je leuk vindt je gevoelens niet beantwoordt, is het beste eraan dat je verder kunt gaan. Ja, het zal in eerste instantie pijn doen, maar het komt wel goed. Op het moment dat je weet en accepteert dat je niet de liefde krijgt waarnaar je op zoek bent, ga je verder. *Tenzij het je niets uitmaakt*

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥