web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Evil Bible, oftewel de slechte bijbel punt com

De website  LINK
is ontworpen om de wrede waarheid over de Bijbel te verspreiden.

-Inderdaad is het wreed… misschien goed om dit ook eens door te nemen.
Nu waren die Goden waarschijnlijk de Anunnaki dus gewoon mensen.-

Veel te lang hebben priesters en predikers de wrede criminele daden die de Bijbel propageert volledig genegeerd. De zogenaamde God van de Bijbel zorgt ervoor dat Osama Bin Laden op een padvinder lijkt. Deze God is volgens de Bijbel rechtstreeks verantwoordelijk voor vele massamoorden, verkrachtingen, plunderingen, plunderingen, slavernij, kindermisbruik en moord, om nog maar te zwijgen van het doden van ongeboren kinderen. Ik heb verwijzingen naar de Bijbelpassages opgenomen, dus pak je Bijbel en volg mee.

Het verbaast mij altijd hoe vaak deze God het bevel geeft om onschuldige mensen te doden, zelfs nadat de Tien Geboden zeiden: Gij zult niet doden . God doodt bijvoorbeeld 70.000 onschuldige mensen omdat David opdracht gaf tot een volkstelling (1 Kronieken 21).

God beveelt ook de vernietiging van 60 steden, zodat de Israëlieten daar kunnen wonen. Hij beveelt de moord op alle mannen, vrouwen en kinderen van elke stad, en de plundering van alles van waarde (Deuteronomium 3). Hij geeft opdracht tot een nieuwe aanval en het doden van alle levende wezens van de stad: mannen en vrouwen, jong en oud, maar ook ossen, schapen en ezels (Jozua 6). In Richteren 21 beveelt Hij de moord op alle mensen van Jabesh-Gilead, behalve de maagdelijke meisjes die werden meegenomen om met geweld te worden verkracht en getrouwd. Toen ze meer maagden wilden, zei God dat ze zich langs de weg moesten verstoppen en als ze een meisje zagen dat ze leuk vonden, ontvoerden ze haar, verkrachtten ze haar met geweld en maakten ze tot je vrouw!

Lees ook eens:  Ontvoeringen door buitenaardsen

Op vrijwel elke andere pagina in het Oude Testament wordt door God iemand vermoord! In 2 Koningen 10:18-27 beveelt God de moord op alle aanbidders van een andere god in hun eigen kerk! In totaal doodt God 371.186 mensen rechtstreeks en beveelt nog eens 1.862.265 mensen te vermoorden

De God van de Bijbel staat ook slavernij toe, inclusief het verkopen van je eigen dochter als seksslavin (Exodus 21:1-11), kindermisbruik (Rechters 11:29-40 en Jesaja 13:16), en het slaan van baby’s tegen rotsen (Hosea 13:16 en Psalmen 137:9). Dit soort crimineel gedrag zou ieder moreel mens moeten choqueren.

Moord, verkrachting, plundering, plundering, slavernij en kindermisbruik kunnen niet worden gerechtvaardigd door te zeggen dat een god zegt dat het oké is. Als meer mensen daadwerkelijk zouden gaan zitten en de Bijbel zouden lezen, zouden er veel meer atheïsten zijn zoals ik. Jezus promootte ook het idee dat alle mannen zichzelf zouden moeten castreren om naar de hemel te gaan:  Want er zijn eunuchen, die zo uit de baarmoeder van hun moeder zijn geboren: en er zijn eunuchen, die door mannen tot eunuchen zijn gemaakt: en er zijn eunuchen, die zichzelf tot eunuchen hebben gemaakt. eunuchen ter wille van het koninkrijk der hemelen. Hij die het kan ontvangen, laat hij het ontvangen (Matteüs 19:12). Ik weet niet waarom iemand de leringen zou volgen van iemand die letterlijk tegen alle mannen zegt dat ze hun geslachtsdelen moeten afsnijden.

Lees ook eens:  Ex-USAF-Kapitein: UFO's Hebben Malmstrom AFB Nuke-Systeem Gehackt, 10 Raketten Gedeactiveerd

De God van de Bijbel was ook een groot voorstander van rituele mensenoffers en dierenoffers.

En voor het geval je denkt dat de kwade en immorele wetten van het Oude Testament niet langer van kracht zijn, zou je misschien moeten lezen waar Jezus het volkomen duidelijk maakt: het is gemakkelijker voor hemel en aarde om voorbij te gaan dan voor het kleinste deel van de wereld. de letter van de wet ongeldig worden (Lukas 16:17). Er staan ​​nog veel meer citaten over dit onderwerp op mijn webpagina Negeer het Oude Testament niet .

Ik weet dat de meeste christenen geloven dat God een goede en liefdevolle God is, en wil dat mensen goede dingen doen. Ik geloof dat de meeste mensen goede dingen willen doen en zich moreel willen gedragen. Ik geloof ook dat veel christenen de Bijbel niet echt hebben gelezen, of alleen bepaalde passages in de kerk hebben gelezen. Dit is begrijpelijk, aangezien de Bijbel moeilijk te lezen is vanwege het archaïsche taalgebruik en de obscure verwijzingen. Ook lezen veel priesters en predikers bepaalde passages in de Bijbel niet graag, omdat ze een boodschap van haat en niet van liefde overbrengen.

Als u de links op deze site volgt, leert u over alle nare dingen in de Bijbel waar priesters en predikanten gewoonlijk niet over praten.

Lees ook eens:  De oude goden zijn teruggekeerd

 

Een goede website om ook eens door te nemen… Want waar geloof je eigenlijk in?

Evil Bible Home Page

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥