web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Anunnaki Menselijk DNA

Volgens de  Ancient Astronaut-  theorie hebben intelligente buitenaardse wezens in het verre verleden, vóór het begin van de beschavingen, het menselijk DNA op aarde geknoeid om de mensheid te creëren zoals wij die kennen.
Volgens talloze theorieën die de laatste jaren steeds meer mogelijk lijken, is de oude mensheid in het verleden genetisch gemanipuleerd.
Zonder deze genetische manipulatie, die de abrupte stijging van de menselijke intelligentie en snelle ontwikkeling verklaart, zou de beschaving zoals we die nu kennen waarschijnlijk nog steeds niet bestaan. Dit is de ontbrekende schakel in de geschiedenis van de mensheid.
Volgens veel auteurs waren de Ancient Anunnaki verantwoordelijk voor het ‘kleine duwtje’ van de mensheid dat de ontwikkeling van intelligente wezens op aarde versnelde.
Een van de beste bewijzen die de theorie ondersteunen dat de mensheid in het verleden genetisch werd
gemanipuleerd door een soort intelligente buitenaardse wezens, is de bloedgroep Rh Negatief.
Mensen hebben vier mogelijke algemene bloedgroepen: A, B, AB en O;
deze classificatie is volgens wetenschappers afgeleid van eiwitten die worden aangetroffen op het oppervlak van cellen die zijn ontworpen om bacteriën en virussen in het menselijk lichaam te bestrijden.
De overgrote meerderheid van de mensen op deze planeet heeft deze eiwitten, wat betekent dat ze Rh-positief zijn.
Maar een kleine groep, de Rh Negatieven, mist deze eiwitten. Dus hoe wordt dit cruciale verschil wetenschappelijk verklaard? En waarom bestaat het eigenlijk?
Door de jaren heen hebben verschillende wetenschappelijke studies naar dit antwoord gezocht.

Volgens onderzoekers zou dit verklaren waarom Rh-negatieve moeders geen foetussen met RH-positief bloed tolereren; dus deze radicale, moeilijk te verklaren, volgens de meeste natuurwetten intolerantie zou kunnen voortkomen uit een oude genetische modificatie waarom Rh-positieve en Rh-negatieve groepen de neiging hebben elkaar “af te stoten” in plaats van samen te smelten.

Volgens deze wetenschappelijke theorie bezochten buitenaardse wezens in het verre verleden de aarde en creëerden ze, door middel van “genetische manipulatie”, met de bedoeling een ras van “slaven” te creëren.

De Rh-negatieven zou deel uitmaken van de erfenis die de Anunnaki op aarde hebben achtergelaten .

Interessant is dat de negatieve RH-stam kenmerkend is voor bijvoorbeeld de Britse koninklijke familie, die controversiële theorieën heeft gegenereerd over een mogelijke buitenaardse afstamming. (Ook andere mensen zijn afstammelingen van, die buitenaardsen die gewoon op ons leken of andersom!) (Ook presidenten hebben vaak een rhesus negatieve bloedgroep)
Hoewel deze hypothese niet is bevestigd, zweven de verontrustende vragen die het oproept in de lucht: hoe zouden we reageren op het feit dat een klein deel van de aardse bevolking een genetische code heeft die in het verre verleden is veranderd door zeer geavanceerde buitenaardse wezens


Genesis

6:4 ” God kwam in de dochters van de mensen, en zij baarden hen kinderen, en die werd van oudsher machtig.”
Uit de King James Bijbel:“mannenkinderen – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, geen mensenkinderen – Ex. 34:23.”
Ex. 34:7 zegt: “De ongerechtigheid van de vader zal zijn voor de kinderen tot in het vierde geslacht.”

Je snapt dat al die zg fabeldieren dus echt bestaan hebben.
Ze hebben lekker zitten spelen met al dat dna gepruts in die tijd.
Amazing of niet, verbaas je niet en hou een open mind.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥