web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Tablet 9 Verloren Boek van Enki | Anunnaki-kronieken | Zacharia Sitchin

Synopsis van de Negende Tablet De mensheid woekert; Adapa’s lijn dient als royalty Marduk trotseert Enlil en omarmt een aardbewoner Celestiale verstoringen en klimaatveranderingen beïnvloeden Lahmu De Igigi dalen af ​​naar de aarde, grijpen aardbewonersvrouwen als echtgenotes.

De promiscue Enki verwekt een menselijke zoon, Ziusudra Droogte en pest veroorzaken lijden op aarde Enlil ziet het wil als noodlottige vergelding naar huis terugkeren Ninmah, verouderd door de cycli van de aarde, wil ook terugkeren Een mysterieuze afgezant waarschuwt hen hun lot niet te trotseren Tekenen toename van een komende rampzalige zondvloed De meeste Anunnaki beginnen terug te vertrekken naar Nibiru Enlil dwingt een plan af om te laten De mensheid komt om Enki en Ninmah beginnen de levenszaden van de aarde te behouden De overgebleven Anunnaki bereiden zich voor op de Dag van de Zondvloed Nergal, Heer van de Onderwereld, 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥