web analytics
11:11 Dubbele getallen

Adoptie kinderen, kinderen vanuit vorige levens, Angelina

Angelina voelt zich verbonden met adoptiezoon Maddox

 

De 38-jarige verloofde van Brad Pitt is momenteel te zien in Maleficent, waarin ze de slechte fee speelt die ervoor zorgt dat prinses Aurora (Doornroosje) in een diepe slaap valt. Ook in de film staan familiebanden centraal.

Bepaald persoon
De moeder van zes heeft er een duidelijke mening over, vertelt ze aan Daily Mail: ‘Ik denk dat kinderen vanaf de geboorte een bepaald persoon zijn. Als je kijkt naar babyfoto’s dan zie je een klein persoon. Of ze nu lief, op zichzelf, grappig of energiek zijn – ze zijn als ze ouder worden nog steeds dezelfde.’

Drie van de kinderen van het sterrenkoppel zijn geadopteerd. Angelina zegt dat ze tot haar verrassing meer overeenkomsten heeft met adoptiezoon Maddox dan met de drie biologische kinderen. ‘Je zou verwachten dat je meer lijkt op je biologische kinderen, maar bij mij is dat niet zo. Ik zit hetzelfde in elkaar als Maddox.’

Ad.nl

Zo verwonderlijk is dit niet gezien vanuit Reïncarnatie theorieën.
Het schijnt dat adoptiekinderen, zeker een kind of familielid, waren vanuit een vorig leven.
Een soulmate dus.
(Soulmates zijn mensen-zielen die je kent vanuit vorige levens, waarmee je een band hebt, bv familieleden, ook al wil dit niet zeggen dat familieleden altijd vanuit een vorig leven samen zijn, dit verklaart -vreemde eend in de bijt gevoel in sommige families- relaties vanuit vorige levens of intense vriendschappen)

Mijn 2e vader was ook als een echte vader.
We leken ook op elkaar.
Hij is helaas overleden lang geleden, maar nog hou ik van die man en mis ik hem.
Om de persoon wie hij was.
We hadden een speciale band nml.

 

Lees ook:   Kinderen over vorige levens....
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button