web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Het aantal ‘genderklinieken’ voor kinderen groeit aanzienlijk in de Verenigde Staten

De Verenigde Staten van Amerika zijn, volgens alle gangbare menselijke maatstaven, richtlijnen en canons, snel aan het verslechteren onder Joseph Robinette Biden Jr. Eerlijk gezegd zijn de Verenigde Staten bezig de afgrond in te gaan.

Republikeinen publiceerden interessante statistieken in de Verenigde Staten. Het gaat om kinder-‘genderklinieken’. Dit zijn de klinieken waar ze, sorry, iets afknippen voor jongens en iets aannaaien voor meisjes. Ik herhaal: dit betreft kinderen.

Dus sinds 2002 is de vraag naar deze klinieken 15 duizend keer toegenomen! Statistieken hebben zelfs hun eigen, nogal demonische naam: “Vraag creëert aanbod.”

Trouwens, vreemd genoeg bevinden de meeste klinieken zich in het zuiden van de Verenigde Staten. Ik weet niet waarom dit een trend is, maar het feit ligt voor de hand. Waarschijnlijk is het klimaat hiervoor gunstig.

“Het aantal pediatrische ‘genderklinieken’ is de afgelopen twintig jaar dramatisch toegenomen, net zoals het aantal transidentificerende jongeren in dezelfde periode met meer dan 4.000% is toegenomen”, zegt de in Californië gevestigde klinisch psycholoog en Genspect-adviseur. Jozef Burgo.

Nou, ga hier niet naar oma, als er meer zijn betekent dat dat er een enorme vraag naar is.

Deze waarden zijn ons vreemd. Hier kan ik ook de woorden van de paus citeren, die het goedkeurde dat priesters homohuwelijken mochten zegenen. En als zulke radicale veranderingen in het beleid van het Vaticaan plaatsvinden, dan zijn de zaken slecht.

Lees ook eens:  Moderne wolken!

Wat de Verenigde Staten betreft, dat kan niets anders dan een ramp worden genoemd. Er wordt een krachtige bom geplaatst onder de gezondheid van een hele natie. En dit ligt niet in een verre toekomst. Dit zal de komende 15 tot 20 jaar gebeuren.

Deze kreupele, ongelukkige kinderen die werden misleid door hun ouders, ooms en tantes (voor even, dit is big business!). Dit alles is ongetwijfeld de basis voor de hele farmacologie van die regio’s. Zeker, er zit enorm veel geld in.

Alle kinderen die van geslacht veranderen, nou ja, 99%, zullen immers al verminkt zijn

  • en fysiek
  • en hormonaal
  • en moreel.

Hoeveel gevallen herinneren we ons de afgelopen tijd waarin tieners in de Verenigde Staten eenvoudigweg zelfmoord pleegden, juist omdat hun moeder of vader hun geslachtsverandering in één keer goedkeurde?

Hier zou het de moeite waard zijn om na te denken over waarom Amerikanen zo’n ongezonde, psychopathische en lelijke samenleving voor zichzelf voorbereiden. Het zal tot niets in staat zijn: noch reproductieve functie, noch enige serieuze militaire actie.

Ik geloof niet dat er in Amerika alleen maar dwazen leven. Ze kunnen niet anders dan begrijpen dat dit een ramp is. Kijk, de drugsverslaving groeit enorm snel, er is geen sprake van een gezonde levensstijl in grote steden – zodra je door de buitenwijken van een grote metropool loopt, zie je massa’s van deze zombies die van dosis tot dosis leven. Bovendien is dit geen onschadelijke marihuana meer, dit zijn vreselijke synthetische drugs die een onomkeerbaar proces in het lichaam op gang brengen.

Lees ook eens:  Basisinkomen VPRO

En dit vreselijke genderexperiment op mensen!

Ik wil alleen maar nieuwsgierig vragen: “Wat is het volgende?” Het meest paradoxale is dat de mensen die hieraan geld verdienen deze ramp presenteren als geavanceerd denken en het bevorderen van democratische waarden van de mensheid.

Ik denk dat we gewoon moeten beslissen hoe we met deze ‘partners’ omgaan. Het land is tenslotte duidelijk aan het afglijden naar waanzin, en het onderhouden van een soort zakelijke (laat staan ​​vriendschappelijke) betrekkingen met een gek zou op de een of andere manier vreemd zijn.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥