web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Uitgelekte EU-dossiers onthullen ‘Fast Vax’ in ontwikkeling voor ‘volgende pandemie’ veroorzaakt door ‘Disease X’

De Europese Unie (EU) heeft toegegeven dat zij dringend een baanbrekende ‘snelle vax’ ontwikkelt in afwachting van ‘pandemieën aan de horizon’, waaronder de mysterieuze ‘Ziekte X’ die is opgenomen op een lijst van ‘geanalyseerde ziekteverwekkers’.

 

In de voorhoede van dit initiatief staat het innovatieve Duits-EU ‘Vaccelerate’-programma, dat actief een vaccin ontwikkelt voor de volgende pandemieveroorzakende ziekteverwekker – voordat de ziekteverwekker (Ziekte X) zelfs maar aan het publiek is aangekondigd.

Wetenschappers aangesloten bij het Vaccelerate-programma onthulden hun plan voor een snel vaccin in een artikel met de titel ‘Predicting the Next Pandemic’. Het artikel gaat dieper in op een uitgebreid onderzoek onder de wetenschappelijke gemeenschap van de EU, waarbij wordt gezocht naar inzichten in de ziekteverwekker die het meest waarschijnlijk de “volgende pandemie” zal veroorzaken of als de volgende “potentiële pandemiegenerator” kan dienen


De antwoorden op de enquête, een collectieve rangschikking van verschillende kandidaten, werden nauwgezet bij elkaar opgeteld met behulp van een puntensysteem. Met name influenza kwam naar voren als de beste keuze, werd onderschreven door bijna 80% van de respondenten en behaalde bijna een derde van het totale aantal punten.

Op de tweede plaats kwam de onheilspellende ‘Disease X’, een onbekende entiteit op het gebied van potentiële bedreigingen, terwijl de bekende coronavirussen, SARS-CoV-2 en SAR-CoV-1, respectievelijk de derde en vierde positie claimden. De gedetailleerde resultaten vindt u hieronder.

Lees ook eens:  Ben je orgaandonor dan sterf je doordat je donor bent en niet omdat je al stierf
Screen Shot 2023 12 20 at 11.53.01 AM.png AnGel-WinGs.nl
Uitgelekte EU-dossiers onthullen ‘Fast Vax’ in ontwikkeling voor ‘volgende pandemie’ veroorzaakt door ‘Disease X’ - AnGel-WinGs.nl

De wortels van het Vaccelerate-programma zijn terug te voeren op het European Vaccine Trial Accelerator Platform (EUVAP), dat in 2020 werd opgestart met een royale subsidie ​​van € 600.000 van de Duitse regering aan de Universiteit van Keulen. Dit initiatief kreeg momentum tijdens de aanvankelijke haast om te ontwikkelen een COVID-19-vaccin, zoals gedocumenteerd onder ‘Vaccelerate’.

TRENDING: Bill Gates Insider beweert dat er in Plandemic 2024 MILJARDEN zullen sterven

Begin 2021 werd Vaccelerate een groot EU-project, dat uitgroeide tot een pan-Europees netwerk met substantiële steun van de Europese Commissie. Volgens de EU-financieringspagina heeft het programma tot nu toe een indrukwekkend totaal van € 26,5 miljoen aan EU-financiering ontvangen.

Zoals uiteengezet in de projectbeschrijving op de financieringspagina, was de oorspronkelijke missie van Vaccelerate, in lijn met de doelstellingen van EUVAP, het opzetten van een uitgebreid EU-breed netwerk van klinische proeflocaties en een register van bereidwillige deelnemers. Het doel was om de ontwikkeling van kandidaat-vaccins tegen COVID-19 te bespoedigen. De beschrijving benadrukt de dringende behoefte aan een oplossing tijdens de aanhoudende pandemie:

“Vaccingeïnduceerde immuniteit is de enige veelbelovende oplossing. Er is nog steeds behoefte aan fase twee en drie vaccinproeven om langdurige, grootschalige immuniteit van de gehele Europese bevolking te bereiken.”

Als overkoepelende doelstelling van het programma positioneert Vaccelerate zichzelf als de pan-Europese ruggengraat die fase twee en drie COVID-19-vaccinproeven vooruit stuwt. Opmerkelijk is dat tegen de tijd dat Vaccelerate in 2021 centraal stond, de snelle uitrol van COVID-19-vaccins al een record op het gebied van efficiëntie had gevestigd.

Lees ook eens:  Gemeente Amsterdam verdiende aan jodenvervolging

Volgens de EU moeten toekomstige vaccins echter nog sneller en met minder regelgevend toezicht worden uitgerold dan de rampzalige Covid-19-mRNA-vaccins die de komende decennia grote schade zullen aanrichten aan de volksgezondheid over de hele wereld.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥