web analytics
11:11 Dubbele getallen

20.000% toename van schade aan het netvlies na vaccinatie tegen COVID-19

Eerder deze maand (mei 2023) werd een grootschalige studie gepubliceerd in het tijdschrift npj Vaccines , dat deel uitmaakt van de Nature.com Portfolio , waarin werd gekeken naar de “Risicobeoordeling van retinale vasculaire occlusie na COVID-19-vaccinatie”.

Ocular injuries covid vaccines AnGel-WinGs.nl

Afbeelding bron 

 

Volgens de studie:

“Retinale veneuze occlusie (RVO) is na diabetische retinopathie de tweede meest voorkomende oorzaak van visusverlies gerelateerd aan retinale vasculaire aandoeningen. RVO is gerelateerd aan trombo-embolie veroorzaakt door vaatcompressie, vasospasme of degeneratie van vaatwanden.”

De studie omvatte 7.318.437 mensen van het TriNetX-netwerk verdeeld in gevaccineerde en niet-gevaccineerde personen, en ze concludeerden dat “ personen met COVID-19-vaccinatie een hoger risico hadden op alle vormen van retinale vasculaire occlusie in 2 jaar na vaccinatie, met een algemene risicoverhouding van 2,19 (95% betrouwbaarheidsinterval 2,00–2,39) .”

Dit is een van de eerste grootschalige onderzoeken die zijn gepubliceerd waarin de bijwerkingen van COVID-19-vaccinatie zijn onderzocht die meer dan 2 jaar na een COVID-19-injectie aanhouden.

De cumulatieve incidentie van retinale vasculaire occlusie was significant hoger in het gevaccineerde cohort in vergelijking met het niet-gevaccineerde cohort, 2 jaar en 12 weken na vaccinatie. Het risico op retinale vasculaire occlusie nam significant toe gedurende de eerste 2 weken na vaccinatie en hield aan gedurende 12 weken.

Bovendien hadden personen met een eerste en tweede dosis BNT162b2 en mRNA-1273 een significant verhoogd risico op retinale vasculaire occlusie 2 jaar na vaccinatie, terwijl er geen verschil werd gedetecteerd tussen merk en dosis vaccins.

Deze grote multicenter studie versterkt de bevindingen van eerdere gevallen. Retinale vasculaire occlusie is misschien geen toevallige bevinding na COVID-19-vaccinatie. ( Bron .)

De studie omvatte mensen die boodschapper-RNA (mRNA)-vaccins (BNT162b2 [Pfizer-BioNTech] en mRNA-1273 [Moderna]), recombinant-eiwitvaccins met adjuvans (Novavax) en adenovirale vectorvaccins (ChAdOx1-S-vaccin [Oxford/AstraZeneca]) kregen. en Ad26.COV2.S [Janssen-Johnson&Johnson]).

21 year old aussie blind AnGel-WinGs.nl

21-jarige man in Australië is nu blind na een injectie met COVID-19. Afbeelding bron .

Een abonnee van Health Impact News uit Australië waarschuwde ons voor een recent nieuwsbericht over een 21-jarige man die permanent blind werd na een COVID-vaccin dat zijn carrière verwoestte. De regering weigert hem te vergoeden voor zijn verwondingen, ondanks de getuigenis van twee gerenommeerde oogchirurgen die het erover eens waren dat zijn toestand werd veroorzaakt door het Moderna-vaccin.

‘Mijn leven staat in de wacht’: jonge tradie werd blind nadat het Moderna-vaccin compensatie weigerde

Een jonge NSW-traditie die permanent blind is gebleven nadat hij het Covid-vaccin had gekregen, is door de federale overheid geen vergoeding toegekend, ondanks dat twee experts het erover eens waren dat zijn toestand waarschijnlijk door de prik werd veroorzaakt.

Cody Hose-Ross, 21, had zijn leertijd als metselaar en een ontluikende footy-carrière weggerukt toen hij het volledige gezichtsvermogen in zijn rechteroog en gedeeltelijk zicht in zijn linkeroog verloor, kort nadat hij in oktober en november 2021 twee doses van het Moderna-vaccin had gekregen.

“Misschien werd ik vier dagen later wakker en, weet je wanneer je ogen zich moeten aanpassen als je voor het eerst wakker wordt? Ik vond alles moeilijk te zien, ik moest wachten om wat zicht in mijn ogen te krijgen, ‘zei hij.

“Ik had zoiets van, wat is er in vredesnaam aan de hand?”

Aanvankelijk dacht de man van Port Stephens dat hij zojuist een infectie of iets in zijn oog had opgelopen en “dacht er niets van”.

“Toen was ik aan het werk en mijn baas had zoiets van: ‘Pak dat verdomde gereedschap, het is daar verdomme!'”, zei hij.

“Ik had zoiets van: ‘Ik kan het echt niet zien.’ Hij zei: ‘Ben je blind?’ Toen schokte het me voor het eerst. Ik verloor mijn leertijd – ik zat ook in mijn laatste jaar, zou volledig gekwalificeerd zijn geweest. Bovendien had ik een contract om footy te gaan spelen in Sydney. Ik zette me ervoor in, en toen verloor ik mijn gezichtsvermogen.

Twee gerenommeerde oogchirurgen, professor Peter McCluskey van het Royal Prince Alfred Hospital in Sydney en dr. Peter Davies van Hunter Eye Surgeons in Newcastle, waren het er beiden over eens dat de toestand van de heer Hose-Ross werd veroorzaakt door het Moderna-vaccin. ( Volledig artikel .)

Uit de database van het rapportagesysteem voor vaccin-ongunstige gebeurtenissen (VAERS) van de Amerikaanse regering blijkt dat er een verbazingwekkende toename van 19.665% was in netvliesaandoeningen na de COVID-19-experimentele injecties in vergelijking met alle door de FDA goedgekeurde vaccins in de afgelopen 32 jaar.

Lees ook:   Ex-Zelensky-assistent waarschuwt dat Oekraïne 2.00.000 soldaten kan verliezen; 'Kosten invasie Krim te hoog'

Ik heb in de database gezocht naar de volgende symptomen na vaccinatie:

 • Retinale slagader-embolie
 • Afsluiting van de netvliesslagader
 • Retinale arteriële trombose
 • Degeneratie van het netvlies
 • Netvliesloslating
 • Aandoening van het netvlies
 • Retinale bloeding
 • Netvlies letsel
 • Retinale ischemie
 • Traan van het netvlies
 • Retinale vasculaire aandoening
 • Retinale vasculaire occlusie
 • Retinale vasculaire trombose
 • Retinale vasculitis
 • Verstopping van de netvliesader
 • Retinale veneuze trombose

Dit is zeker GEEN uitputtende lijst van oogaandoeningen in VAERS, maar slechts een greep.

Sinds de uitrol van de experimentele COVID-prikken in december 2020 zijn er 2.458 gevallen van deze netvliesaandoeningen geweest ( bron ), en de overgrote meerderheid, 2.020, werd geregistreerd in 2021 ( bron ).

De leeftijdsverdeling kunt u hier bekijken . Terwijl de hoogste procentuele leeftijdsgroep in de leeftijdsgroep 65-79 jaar lag met 14%, was het verrassend om te zien dat het op één na hoogste percentage in de leeftijdsgroep 50-59 jaar lag met 13%.

Daarentegen, met dezelfde symptomen voor netvliesaandoeningen, leverde de zoekopdracht slechts 327 gevallen op voor alle niet-COVID-vaccins in de afgelopen 32+ jaar voor dezelfde netvliesaandoeningen. ( Bron .)

Dat is een gemiddelde van iets meer dan 10 gevallen per jaar, vergeleken met de 2.020 gevallen die in 2021 werden geregistreerd na COVID-19-injecties, een ongelooflijke stijging van 19.665%.

Hier is de nieuwste video van het Bitchute-kanaal checkur6 waarin enkele van de recente onderzoeken worden belicht die zijn gepubliceerd over de bijwerkingen van het COVID-19-vaccin, waaronder oogziekten.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button