web analytics

Oekraïense president Zelenskyy is gebonden aan Klaus Schwab, Justin Trudeau en andere wereldwijde elites

Net als Trudeau is Zelenskyy een acoliet van het World Economic Forum.

De Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy heeft verklaard dat de Canadese premier Justin Trudeau een van de redenen was waarom hij in de politiek stapte.
Nadat hij zijn carrière als komiek en entertainer had verlaten en president van Oekraïne werd in april 2019, prees Zelenskyy Trudeau als “een van die leiders die hem inspireerden” om zich bij de politiek aan te sluiten, toen hij in 2019 president van Oekraïne werd.

7a240db662139f9a831344417e725ac0 via Angel-Wings
@JustinTrudeau was een van die leiders die me inspireerden om in de politiek te stappen.
2bad77ee60a27762ea8afa50b540c38b via Angel-Wings

Hoewel Zelenskyy vanuit het perspectief van het Westen vanuit relatieve onbekendheid naar het sterrendom is geschoten sinds het Russisch-Oekraïense conflict vorige week internationaal nieuws werd, komt zijn bewondering voor Trudeau minder als een verrassing als hij naar zijn achtergrond kijkt.
Net als Trudeau is Zelenskyy een acoliet van Klaus Schwab’s World Economic Forum, de globalistische organisatie achter de nu beruchte “Great Reset”-agenda, die de wereld vertelt dat tegen het jaar 2030: “Je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn .”

De alomtegenwoordige steun voor Zelenskyy door de elite, inclusief steun van “defund the police” en de linkse megadonor van Black Lives Matter, George Soros, Trudeau, de Amerikaanse president Joe Biden en alle kanten van de reguliere media, heeft ertoe geleid dat velen de ware motivatie in twijfel trekken. achter de veroordeling van Rusland door het Westen en de bezorgdheid dat een nieuwe buitenlandse oorlog waarbij het Westen betrokken is, onder de voet wordt gelopen.
Zo deed de Oekraïense journalist Daria Kaleniuk dinsdag een emotionele eis aan de Britse premier Boris Johnson, met het verzoek de NAVO te instrueren om deel te nemen aan de oorlog in Oekraïne. Nadat het evenement in de westerse media werd geprezen, doken er rapporten op die aantoonden dat Kaleniuk niet alleen een journalist is, maar ook een lid van het WEF en initiatieven leidt die door Soros worden gesteund in heel Oost-Europa.

Lees het hele artikel

 

Lees ook:   Coronavirus is het einde in zicht- Jensen

Gerelateerde artikelen

Back to top button