web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

En de Oscar gaat naar – de DEEP STATE CABAL!

56db96fe8f45199db7f8fcd99b985833 AnGel-WinGs.nlDus terwijl we nog steeds vechten tegen DE VALSE PLANDEMISCHE EN COVID-MANDATEN, JABS, BOOSTERS EN HOGE INFLATIE, kijken we ook naar dubbelspel in de politieke arena en sommigen in Hollywood…

en Oekraïne die roept dat de NAVO oorlog moet voeren met Rusland voor hen.

Maar houd Klaus Schwab in de gaten, de auteur van RESET en COVID , die de wereldeconomie verpest en tegelijkertijd zijn RESET-poppen fluistert om sancties, sancties en sancties op te leggen, terwijl wij mensen kijken hoe de vrachtwagenchauffeurs worden gearresteerd in Canada en de onze Amerikaanse truckers zijn op weg naar de val in DC
Het plan is om alle handel te vernietigen, de schappen leeg te maken en de wereld de schuld te geven aan Rusland, terwijl ze thuis de vrachtwagenchauffeurs de schuld geven, die hen arresteren, beboeten en hun installaties stelen. Hoe meer chaos, hoe beter. Mogen deze kwaadaardige plannen worden verijdeld.

Te midden van dit alles luisteren we naar Patrick Byrnes die schreeuwt om een ​​coalitieregering zonder president Trump en die democraat Mike Flynn ertoe aanzet om de natie te leiden omdat hij 33 jaar inlichtingen- en psyop-ervaring heeft in misleiding voor onder meer de Reagan, Bush, Clinton, Bush en Obama regimes. Hij weet alles over Oekraïne, Rusland, Iran, Syrië, Irak, Libië, Afghanistan, verdorie, hij heeft alle droneoorlogen en spionageprogramma’s doorstaan, zelfs voor de Israëlische NSO/Pegasus. Nu staat hij te popelen om weer in het harde spel te komen en Byrne wil hem in het Witte Huis zodat hij zijn clownspoten op het bureau kan steunen! Ik weet zeker dat het zoiets is? Er moet voor hem iets groots in zitten. Dat is een scenario dat erger is dan wat we nu hebben. Veel erger. Het zal niet gebeuren.

Lees ook:   Zeker vier weken zitten en je bek houden

Onthoud dat 911 een inside job was. Hij wist dat hij werd gefilmd… hij wist dat het zijn valse vlag was. Hij wist dat dit het keerpunt was om hun nieuwe wereldorde op te bouwen en hij hoopte dat hij ermee weg zou komen voor zijn vader. Hij deed het nooit. Ze bleven alleen maar liegen en hun verhaal door de strot van de wereld duwen.

De chaos is begonnen te ontrafelen en nu hebben we verschillende threads om te analyseren. Valse vlaggen zijn een nietje in de trucs van de globalisten. Dat zijn ze al een eeuw. Dus nu kijken wij, de ontwaakten, en zien alle tekenen. Maar wat we niet zien zijn de details van de echte gebeurtenissen.

Stop zijn oorlog betekent dat we een oorlog beginnen met Rusland en we willen dat de wereld ertegen vecht terwijl we worden bedrogen door Oligarchen met valse steun. Wat ze niet weten, is dat ze de nutteloze eters zijn en de oligarchen lachen om hoe dom ze zijn om hun leugens te geloven. Als ze echt bloed in de straten hadden, zouden ze geen oude foto’s hoeven te gebruiken.

Laten we dus de basisstappen in een valse vlag bekijken. We hebben er nu meerdere in het spel. Een daarvan is COVID-plandemie. Kun je de anderen zien?

Stadia van misleiding:

Het evenement is gepland.

Het evenement wordt in realtime uitgevoerd.

Mensen sterven. Echte lichaamstellingen zijn in realtime niet bekend. Echte gewonden zijn in realtime onbekend.

 

Media laat ons zien wat er net is binnengekomen. Ze liegen niet – hun nieuwe script is net binnen, samen met hun eerste filmmontages. Het is schokkend en mensen beginnen toe te kijken. Het ‘net binnen’-nieuws blijft binnenstromen terwijl het script wordt afgestemd met de herschrijfafdeling. 

Lees ook:   “Nieuwe Wereld Volgende Week” met James Corbett en James Evan Pilato

Het is verwrongen, inconsequent, het komt niet overeen met wat eerder werd gezegd … dingen worden erger en dan ongelooflijk. Er worden alleen ruwe beelden getoond van ‘ooggetuigen’ die hun tekst amper kennen en doen alsof ze aan het repeteren zijn zonder acteerervaring. Ze moeten een acteercursus volgen om een ​​ECHTE LEVENDE PERSOON te spelen die een gebeurtenis in een traumazone meemaakt.

Mensen vertellen over hun nederige, maar heroïsche prestaties die inconsistent klinken met hoe het menselijk lichaam werkt, genezingstijden en sterftafelframes. Er wordt ons verteld om ze wat speling te geven, want ze zijn in shock.

Klaarwakkeren kijken toe en zien de valse vlag-crisisacteurs in volle bloei. Ze beginnen te wijzen op alle inconsistenties, matchen foto’s van crisisacteurs, vergelijken ze en dan duurt het niet lang en we zien WAT ZE ONS VERTELLEN EN ONS TONEN IS NIET WAT IS OF GEVONDEN IS. (Of denken we dat?)
Nu, hier is het van cruciaal belang om nog verder achter de sluier te kijken. Wat is er werkelijk aan de hand?

Vandaag zien we dit gewoon in actie, thuis, over de hele wereld, en de focus ligt op Oekraïne. Dit is waar ze meer van willen en hun eetlust zal nooit gestild worden.

Oekraïne is de kop van de slang en degenen die het zich hebben toegeëigend om het zo te maken, zullen worden afgesneden!
Luister naar Riccardo Bosi, voormalig luitenant-kolonel van de Special Forces van het Australische leger. Hij is momenteel de nationale leider van Australia One.

MEER HIER: https://diannemarshallreport.com/time-to-refresh-on-false-flags/

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien